2010 Şubat Anneleri

oncelikleee gunadın herkeseee..

sonda nasıl takılıyoki can acıtan bişeymi acaba yani o takılı olduğunda idrarı salacazmı nasıl olcak....

senide allah kurtarsın cnm bu arada dr a sordum lavman yapılmıyomuş artık sadece sonda takılıyomuş benim genel anestezi olucak kısmetse

ya bu sonda ile lavman aynı şey değil mi??? ben hiç anlamadım...bağırsakları mı temizliyorlar yıkıyorlar mı yoksa her ihtimale karşı diye mi takıyorlar normal dog.da da var mı bu uygulama.. hadi bildiklerinizii annatın kızlaarr..bilmiyorumkismile

Bizde az önce dr dan geldik kızlar şubat diil ocak annesi olucam kısmetse perşembe günü bebişim gelicek korku ve heyecan içindeyim hepimiz için hayırlısı olsun
camdankalp sevilirem ve diğer tüm yeni dogum gidecekler allah kolaylık versin...

kızlarr yan komşu tadilaa gene baslamadan ben yatıcam azıcık..opuldunuzzz

escos canım lavman bağırsakları temizlemek için makattan verilen bir ilaç
sonda idrarı boşaltmak için idrar yoluna boru gibi birşey takılması ki o takılınca idrar kesesindeki idrar boşalıyor sen farketmiyorsun yani yapmaya falan zorlamıyorsun.
bunlar neden gerekli: normal doğumda ıkınıyım derken milletin yüzünü gözünü ya da etrafı batırma diye gerekli kaydirigubbakcemile3
sezeryan için de aynı şey geçerli galiba...

Günaydın kızlaaaar. bugün herkes tembellikte galibaakaydirigubbakcemile3
Bakalım bugün kimlerden güzel haberler alcazopuyorumnanaktan

Bizde az önce dr dan geldik kızlar şubat diil ocak annesi olucam kısmetse perşembe günü bebişim gelicek korku ve heyecan içindeyim hepimiz için hayırlısı olsun

Canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.

iyi akşamlar kızlar
bende yeni doktordan geldim son kontrolümüzdü
02.02.2010 sabah 8 de sezeryana giricem hayırlısıyla inş
normal istesende yaptırmam dedi doktor 4100 gr olmuş bebiş 1 haftada daha çok alır normal doğum riskli dedi
ay bi acayip oldum haftaya salı geliyo kızım inş

Gülşahçım hayırlısı olsun tarihini almışsın. Ne güzel meleğini kucağına alacaksın az kaldı.

kızlar merhabaa herkese iyi akşamlar diliyorummm bende çarşamba günü sezeryana giriyorum saat 14:30 da dualarınızı bekliyorumm Allahım herkesi bir avazda kurtarsın inşallahhhhh

Canım Allah yardımcınız olsun. Vakit gelmiş kızın geliyor ne güzel. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.

Kızlar Allah yardımcınız olsun ınsallah sag salım kucagınıza alırsınız yavrunuzu,ben daha beklemedeyım kaydirigubbakcemile3 bızlere de dua edın ohaoldumsmile

Nedimeeeem sen bekle anacım en son senkaydirigubbakcemile3

günaydın sağolun kızlar meleğim geliyor inşallah yarın olmak bilmez şimdi banaaa darısı tüm bekleyenlerin başınaaa

kızlar merhabaa herkese iyi akşamlar diliyorummm bende çarşamba günü sezeryana giriyorum saat 14:30 da dualarınızı bekliyorumm Allahım herkesi bir avazda kurtarsın inşallahhhhh

serapcım az kaldı be canım yarın kuzun kollarında.hihoyyyt

Kızlar Allah yardımcınız olsun ınsallah sag salım kucagınıza alırsınız yavrunuzu,ben daha beklemedeyım kaydirigubbakcemile3 bızlere de dua edın ohaoldumsmile

Nedime'cim seninle Zehra herkesi yolculayıp en son doğuma gireceksiniz bu gidişle sırnaşık şey

Fatoş'cum naber canım.aras bey nasıllar.bugün süt götüreceksin değilmi.nasıl gelişmeler güzel haberler vardır inşallah.

günaydın sağolun kızlar meleğim geliyor inşallah yarın olmak bilmez şimdi banaaa darısı tüm bekleyenlerin başınaaa

Bende yarını bekliyorum hayırlısıyla kalbim nasıl atıyo bi bilseniz ikimiz içinde hayırlısı olur inşallah...

slm kızlar klavyem bozuktu yazamıyorum 2gündür nasılsınız?doğum günleri alınmış hayırlı olsun rabbim hepinizi kalanları bi avazda kurtarsın.bizim bugün görüş günümüz var kuzumu görmeyegidicem.

Kızlar şimdi hastaneden dönünce yatağımızı felan kurup orda karşılıcaz demi gelenleri felan hep pijamaylamı gezcez neyseki korkulu rüyam kar bugun biraz durdu yarın bende 13.30 kısmetse giriyorum sezeryana Allah hepimize yardım etsin...

Kızlar şimdi hastaneden dönünce yatağımızı felan kurup orda karşılıcaz demi gelenleri felan hep pijamaylamı gezcez neyseki korkulu rüyam kar bugun biraz durdu yarın bende 13.30 kısmetse giriyorum sezeryana Allah hepimize yardım etsin...

ben fazla yatmam heralde en fazla 2 yada 3 gün dayanabilirsem yatakda dururum sonra kalkarım.sonuçta hasta değilimki ANNE'yim artık ben opuyorumnanaktan

sen seraptan önce gireceksin sezeryana.Allah hayırlısıyla kurtarıp kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza artık canım.

ay canım demek aldın sonunda tarihini.hep diyoduk sat aynı bakalım kim önce doguracak diye.hey gidi günleer.demek sonun geldik artık.inşallah güzel geçer.saglıkla alırsın kızını kucagına .sennde haman toparlanırsın.

Bende yarını bekliyorum hayırlısıyla kalbim nasıl atıyo bi bilseniz ikimiz içinde hayırlısı olur inşallah...

ay canım arka arkaya doguruyorsunuz.ne mutlu.rabbim sanada yardım etsin.sende saglıkla al yavrunu.

slm kızlar klavyem bozuktu yazamıyorum 2gündür nasılsınız?doğum günleri alınmış hayırlı olsun rabbim hepinizi kalanları bi avazda kurtarsın.bizim bugün görüş günümüz var kuzumu görmeyegidicem.

ay kuzum gidiyonmu.arasa bizim içinde doya doya bak emi annesi.güle güle git.güzel haberler getir.

canım dogum olunca sadece üstünde giysi oluyo.ayta bişey yok en azından yürüyene kadar.üztünde örtü oluyo okadar.

günaydın kızlar bugun misafirler var giremeyecem yani dedim bakim ne var ne yok bende yarın dok. gidecem sizi haberdar ederim öptüm sizi kendinize ve kuzucuklara ii bakınopuyorumnanaktan

escos canım lavman bağırsakları temizlemek için makattan verilen bir ilaç
sonda idrarı boşaltmak için idrar yoluna boru gibi birşey takılması ki o takılınca idrar kesesindeki idrar boşalıyor sen farketmiyorsun yani yapmaya falan zorlamıyorsun.
bunlar neden gerekli: normal doğumda ıkınıyım derken milletin yüzünü gözünü ya da etrafı batırma diye gerekli kaydirigubbakcemile3
sezeryan için de aynı şey geçerli galiba...
valla cok guldum haa:) ne yapiim hiçbilmiyorum... biraz asagı tarafımızla fazla haşır neşir olucaklar desenee.. ya benn cook utanıyorumm ama...bilmiyorumkismile:çok üzgünüm::kedi:

valla cok guldum haa:) ne yapiim hiçbilmiyorum... biraz asagı tarafımızla fazla haşır neşir olucaklar desenee.. ya benn cook utanıyorumm ama...bilmiyorumkismile:çok üzgünüm::kedi:

off şu sonda işi beni hem korkutuyo hemde utandırıyo ne gerek var sanki.ben sezeryan olursam zaten 12 saat bişey yiyip içmiycemki ne çıkarıcam dışarı şakkıdı
belki çok dil döksem takmazlar olurmu acaba salakcinni

kızlar merhabaa herkese iyi akşamlar diliyorummm bende çarşamba günü sezeryana giriyorum saat 14:30 da dualarınızı bekliyorumm allahım herkesi bir avazda kurtarsın inşallahhhhh

canım benım butun dualarım senınle allah yardımcın olsun

Merhaba arkadaşlar....Umarum herkes iyidir...
Serapçım, Ebrucum sağlıkla alın inşallah yavrularınızı kollarınıza... Biizim yerimize de koklayın...
Fatoşçum güzel haberler geetir bize Aras Bebekten...
Kızlar bu arada Cucus bebiş topiğine doğum hikayesini yazmış...

kızlar gunaydın...
sabah nur un kuzenı mesaj cekmıs. dun bebegını kucagına almıs nur ıkısıde cok ıyılermıs opuyorumnanaktan

bende sımdı doktordan geldım. kızım 2.800 48 cm olmus :nazar: eşi de suyuda kendiside gayet iyiymiş... 37 yide dolduralım sonra prepar tablet ı bırakalım dogarsa dogsun dedı doktorumuz... bı 10 gun daha sabretsın kızın dedı :asigim:
2 hafta sonra cagırdı tekrar neden anlamadım... çatı da yapıcakmıs 37+5 oluyorum o gıttıgımde. eger normal dogum yapamıcak gıbıysen bı kac gun sonrasında bebegımızı alırız zaten dedı. hamılelık sekerımın normal dogum sırasında yaratabılecegı sorunları sordum. dogum esnasında senın sekerın stresten yukselebılır bebek kakasını yapabılır yada kalp atısları zayıflayabılır. kanala gırınce mudehale etmemız zor olur rısklerı bunlar kararını verıcek olan sensın ıyıce dusun hangı dogum seklını secıcegıne karar ver dedı... esım de kızdı bana adamın kafasını nıye bulandırıyosun dıye. adamın kafasını bulandırmıyorum kı ben adam hem bana bunu dıyınce sezeryan gerek demedı. sadece ne kadar rısk var bunu ogrenmek ıstedım. bunu dusunmem gerekıyo. 9 ay tasıdım karnımda eger bebek kanala gırer ve bu olasılıklardan bırı olusursa o zaman ne olucak??? bebegımı rıske atmak ıstemıyorum aslında onemlı olan saglıkla dogması sezeryan mı desem dıye dusunuyorum ama esım cok karsı...
nst yede gırdım sancılar başlamış hafiften. çok sıklaşırsa 5 dk 1 e duserse yada suyun nişanın gelırse hemen gelıyosun dedı. çatı ağrımda normalmiş göya bu nasıl normallık anlamadım magnezyuma devam Çok üzgünüm çoook
benden haberler bu kadar kızlar...

Zeynepçim maşallah ipek hanıma ... Valla tüm riskleri öğrenip karar vermek en iyisi sen iyi etmişsin. Bakma sen kocanın dediklerine.

Kızlar meraba...............bebişler geliyo ...doktordan gelenler gözünüz aydın ......ya essemiyat vardı o nerelerde bilen varmı........ben de çok sinir var ya habire tıskıryom normalmikialsanaalsanasmile

ya herkes normal diyodu ben sezeryan diyince tıskırıyolardı ama mecbur olunca işte olyoz ....benimkide mecburki ben tüp bebek tedavisiydi aşılamaydı hep olmadı ...buda kendiliğinden bu tür bebekleri kesinlikle normal yapmıyolar...ki baş geliş kızım.....ya normal doğum sancısı soryodu biri ha şey suni sancıyı galiba benim normal doğum yapan arkadaş var .....işte oda benim gibi rahim filmi çekilmiş aynıymış..........o an dünyayla ilişik kesiliyokaydirigubbakcemile3............. ama çok rahat yapan da var Allah hepimize onu nasip eder işallah

Back
X