2010 Şubat Anneleri

gülşah naber canım ya bende istedim 2 şubat..ama doktorum yok şuan 5 şubatta gelecek.dedi istersen başka doktor girsin doguma.yani 2 şubatta uygun dedi.amaan düşündüm ne işi var başka doktorun benle.bende vazgeçtim 5 şubata karar verdim.ama bayagı istemiştim yani..

sanki içime dogmuş bu 5 şubat.ya kızlar taa ilk haftalarda dogum tarihlerini yazdırıyorduk yarene bende muhtemelen 5-6 şubattan biri olur demiştim.ben o tarihi biliyomuşum demekkizemuszemus

valla 250 gr poposu var sığdıramıyorkaydirigubbakcemile3 bi o tarafa atıyo bi bu tarafa yavrum
Sorma Esa ya benim de 1 aydır iştahım çok açıldı. 3 haftada 3 kilo almışım:utangac:

Güzel haberlerini bekliyoruzopuyorumnanaktan
ay sorma yaaa nasıl alınıyor hem de... amannn benm arkadaşım da 20 kilo aldıydı gecen misafirliğe gttik hamile kaldığında daha topluydu valla tığ gbi olmuş.. uyusuzluk emzirme.. sürekli bebiş bişiler istiyor.. iki dakka duramadı yerinde anaaamm dedim biz de boyle olcaz.. ben şimdi sanıourm yatırcaz uyucak kalkıcak emcek uyucak. ama bir emziriyor bir masaj bir gaz cıkarma tam uyudu derken uyanıyor sıkınıyor megere tuvaletini yapmış açtı çişmiş temizledi yeni be zkoydu kapattı sıkındı pırt cırt sesler geldi kakasını yapmış açtı... böyk bir kokuuu kakasını yapmış bezi yeniden değiştirdi.. kapadı güldü bebecik... çok tatlıydı ama annesne bi bakışı var sorma sevgi dolu o bakışa değer beeeeee dedimmm.. sonr ayeniden emme uyumaa... aynı şeyler. bu ne döngü böylee dedim.. kızcaaz da gıld.. hadi ben konuşmayayım goreceksin den de.. dedi....

benımkıde bazen cok hareketlı bazen durgun ne iş bende anlamıyorum kafasına gore takılıyor salakcinni
oyleler canım sorma..ben acayip hurma aşeriyordum yiyordum.. ama erken doguma neden oluyormuş bugunden sonra yemem artık!!
ıyi haberlerle gel canım...
ben de yarın doktora gitcemmm cok heyecanlıyım!!eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
teyzeler, bizim de 2 saat sonra randevumuz var, ilk kez stres yaptım ya niye bilmiyorum çok tedirginim, artık söyleyeceği şeyler doğuma yönelik olacak ya, herhalde ondan, çatımıza da bakabilir bugun bilmiyorum heyecan yaptım :)

ben hala gobus hareketlerimi videoya cekemedim ya, benimki de geceleri dans ediyor, dogurmadan bir kayıt yapalım istiyorum ama yataga girince unutuyorum :)

gunu belli olanlara hayırlı olsun, cabucak sorunsuz gelsin geçsin inşallah,

randevumuzdan sonra görüşürüz inşallah, bugun doktoru olan tum teyzelerimiz de inşallah güzel haberlerle dönerler...

görüşürüz...

gülşah naber canım ya bende istedim 2 şubat..ama doktorum yok şuan 5 şubatta gelecek.dedi istersen başka doktor girsin doguma.yani 2 şubatta uygun dedi.amaan düşündüm ne işi var başka doktorun benle.bende vazgeçtim 5 şubata karar verdim.ama bayagı istemiştim yani..

sanki içime dogmuş bu 5 şubat.ya kızlar taa ilk haftalarda dogum tarihlerini yazdırıyorduk yarene bende muhtemelen 5-6 şubattan biri olur demiştim.ben o tarihi biliyomuşum demekkizemuszemus

iyidir ayşegül saol
ya evet benimde 5 şubattı sata göre ama doktor artık alınması gerek dedi haftaya bugün kavuşucaz inş

ben de yarın doktora gitcemmm cok heyecanlıyım!!eyvahedigeldismile

yarın nts ye sokar seni.hadi bakalım güzel haberlerle gel.
çatıyı sormuştum ben doğum başladığı zaman bakıyoruz demişti erkenden bakmıyo yani stgres yapma sakın onu.
oğlunu görcen ne güzel.gamyoncuiremsu

merhaba kizlar nasilsinizben iyim bugun ebemizle gorustuk dun ultrasondaydik hersey iyi kizim 3200 gm olmus dogum kanalina girmeye baslamis ebemiz bir sorun yok normal dogrucaksin dedi artik gelsede sorun yok bebekte dedi idrar falan aldi 4 subat yine kontrol bizden boyle bebeklerini kolarina alan arkadaslara allah agislasin bir omur anali babali olsun yavrulari dilerim saglikli

yarın nts ye sokar seni.hadi bakalım güzel haberlerle gel.
çatıyı sormuştum ben doğum başladığı zaman bakıyoruz demişti erkenden bakmıyo yani stgres yapma sakın onu.
oğlunu görcen ne güzel.gamyoncuiremsu

ohhh iyi yaa ben catı stresinden gitcem diyodum galiba...iyiymiş o zaman...:)yaşasın sumiferrrr!! işallah gorurum bu sefer yuzunu bi kerecikliğine...nst ye sokuyor mu 36 olcam ben.. hiç girmedim nst ye ne yapcam bilmiyırum acayip panikim sormaa cnm yaa...

merhaba kizlar nasilsinizben iyim bugun ebemizle gorustuk dun ultrasondaydik hersey iyi kizim 3200 gm olmus dogum kanalina girmeye baslamis ebemiz bir sorun yok normal dogrucaksin dedi artik gelsede sorun yok bebekte dedi idrar falan aldi 4 subat yine kontrol bizden boyle bebeklerini kolarina alan arkadaslara allah agislasin bir omur anali babali olsun yavrulari dilerim saglikli
meleksen maşşallah bebişinee de sen kocaelnde misin yoksa ingilterede mi şu an nerden bildiriyorsun :)) biz seni gttin sandk..
herkese merhaba,nasılsınız kızlar??? ben bi geçmişi okuyayım da geleyim,birikmiş yine
sen de de cok halsizlik var galba ben oyle anlıyorum cnm.. allah kolaylık versin hepimize...:emir_bebek:

tatlim ben 1 ay gecti ingilteredeyim burdaki ebemiz var burda dogurmaya geldim ya bugun ebe sordu evdemi dogurmak istiyosun hastanedemi hastanede dedim evde sikilirim birde riske girmem sen nasilsin cnm bebis nasil

kızlar benim bebeğim ters suyun azalmış dedi ve kilo almamış yarın yine gidicez 35h4g lüğüm çok moralim bozuk

kızlar burcu berru diye bi kız vardı ne oldu ona?

bi de hazır ton balığı yesem bişiii olur mu şimdiye kadar hamilwliktw hiç yemedim bikaç yerde yemeyin diyor diye..?

kızlar burcu berru diye bi kız vardı ne oldu ona?

bi de hazır ton balığı yesem bişiii olur mu şimdiye kadar hamilwliktw hiç yemedim bikaç yerde yemeyin diyor diye..?

birşey olmaz ama aşırı yememelisin birkereyle birşey olmaz
ben neler yedim ama kızımın maşallahı var özellikle fast food bayağı bi tükettim ....

Back
X