inşallah bizlerde sizin gibi sağlıcakla hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri görürüz.
Ben şimdi 13.haftamın içindeyim ve dün akşamdan buyana bacak ağrısı çekiyorum.Sol üst bacağımdan giriyor ağrı ve yürümemi engelliyor kramp gibi.Bu aylarda bunların olması normal mi,sizlerde yaşadınız mı
benimde hamileliğim boyunca kalça kemiğimden sağ bacağıma doğru inen bir ağrım oldu,bacağım kasılıyordu resmen, doktorum normal olduğunu söylemişti canım,ama ilerleyen haftalarda gece uyurken bacaklarına kramplar girmeye başlayacak, o zaman doktoruna söyle mutlaka magnezyum veriyorlar suda eriyen toz şeklinde bir ilaç o baya iyi geliyor canım, ama için rahat edecekse yinede bir doktorunla görüş istersen .....
Ben şimdi 13.haftamın içindeyim ve dün akşamdan buyana bacak ağrısı çekiyorum.Sol üst bacağımdan giriyor ağrı ve yürümemi engelliyor kramp gibi.Bu aylarda bunların olması normal mi,sizlerde yaşadınız mı
canım merhaba
hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz ve topiğimiz..
aynı dert bende de vardı kalçamdan başlayan kramp.. magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyor olmalı canım..
sütü yoğurdu arttırmıştım bi müddet böyle idare ettim ama hamileliğin son aylarında kramplarım arttı öyle oldu ki gece tuvalete bile kalkamadım bacağım kasılıyordu..
çaresi çok basitmiş halbuki doktorum bi hap verdi 1 kutu kullandım karamplardan eser kalmadı...
tatlım krampların magnezyum eksıklıgınden olabılır. muz ye gunde 1 tane dogal magnezyum deposu. doktorunla da bı gorus. normal ama hamılelık ılerledıkce artabılır. gecmıs olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?