2010 Şubat annelerinden 2011 şubat annelerine öneriler

tulumun ıcınde kaybolur oncacık sey hıc gerek yok,battanıyeye sararsınız. yeterlı bence.

tskler arkadaslar.

ben kullanmadım ama kullanan bı arkadasım war bunun aynısından,cok rahat oldugunu soyluyor.
ama gecelerı uyku sersemı dıkkat edın bence. bunun rahatlıgına aldanıp uyumayın cocugu emzırırken sakın. cocugu buna koyunca IKI ELINDE boşa cıkıyor sonuçta,ıcınız gecmesın

2010 annesiyim bakınca 2011 annelrine ağlamam geliyor çok fena oluyorum o güzel duyguları tekrar yaşamk isterdim lütfen kendinizi hiç üzmeyin çok az kaldı kafanıza hiçbirşey takmayın bebeğinizin kucağınızda olmasıda çok güzel ama içinizde olması çok harika hala o günleri tekrar yaşamak istiyorum doğum anında çekilen hiç bir acı hatırda kalmıyor emin olun korkup güzel günleri stresle geçirmeyin o an bence yaşanan en harika olay ayrıca doğum anında yapılan dualar kabul olur buna inanın ve dua edin salavat getirin duayı doğan çoçuklarınız hayırlı olmasını isteyin ben ettim kuzum çok uslu maşallah ayrıca zemzem suyu için çantanızda olsun şu anda bebeğiniz hareket ettiğinde elinizi karnınıza koyun salavat getirin ardından ihlas suresini okuyun allahın izniyle çok rahat doğum edersiniz ben çok kolay doğum ettim allahıma şükür öyle sağlıklı güzel bebeklerimiz oluyor ne kadar şükür etsek azdır duayı unutmayın yeni bir bebek dünyaya geliyor Allahım hepinize sağlıklı hayırlı uslu bebekler versin evinize yuvanıza neşe getirsin unutmayın ne olursa olsun üzülmeyin kendinize iyi bakın...

Okuyunca İçin Bi Hoş Oldu.. Ben Bile Şimdiden İlk Aylarımı Özler Oldum Bir Ay Sonra Belki de Hamileliğim Bitecek Ve Belki de Son Olacak Bu.. Tadını Çıkartmak Lazım..

Halimize Ne Kadar Şükretsek Az.. Allah Olmayanlara da İsteyenlere de Versin İnşllah

Tecrubeli anneler, emzirme sutyeni ve atleti kaç adet almalıyım ne kadarı yeterli olur atlet almaya gerek varmı sutyen aldım bir adet bir tane daha alıcam yeterli olurmu?

4 adet emzirme sutyenim 4 adet te emzirme atletim(kendinden sutyenli olanlardan) var. Hamileyken almıştım giyemeye başlamıştım hala kullanıyorum. Chezelle marka 2 tane aldığımı sutyen de rahatsız ettiği için doğuma kadar çok çok rahat kullandım. Sutyenleri yazın kullandım daha çok çünkü atlet alışkanlığı olan biriyim. Hazirana kadar atletlerle geçirdim çünkü sürekli aç kapat aç kapat karnı üşüyor insanın. Eylülden itibaren yine atletlere geçtim hele şu soğuklarda çok çok lazım bence.
Burcu gibi atlet alışkanlığınız yoksa almayabilirsiniz tabi.

tecrübeli anneler ben araba almadım hemen almam gerekiyormu acaba

sonuçta arabayı hemen kullanamayacağımı düşünüyorum çok gerekli birşeymi başlangıçta

Ben 1 aylıkken almıştım hemen kullanmaya başladım. Hemen her gün dışarı çıkarıyordum oğlumu. Arabayı eskittim nerdeyse :) Soğuk ta olsa çıkardım ben. Sağlık ocağına gidip geliyordum. 1-2 ay yattı sadece içinde uyuyordu sallandıkça. Huzursuzlandı mı da atıyordum arabaya 10 dk gezdirip getiriyordum sakinliyordu. Sallantıdan solayı gazı için de iyiydi kaka yapıyordu rahatlayıp uyuyordu:)

slm bayanlar bende anne için kullanışlı ve alınması gerek iç çamaşırlarıyla ilgili bilgi istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Yukarıda da atletlerle ve sutyenlele ilgili yadım umarım yardımcı olur. Çamaşır olarak ta hamileyken aldığım penye yumuşak lastikli çamaşırlar vardı onları kullandım özel bişey almadım. Bi tane hamile külodu almıştım o kadar para verip hiç kullanmadım.

battaniye yetiyo. Hani şu fermuarlı kundak battaniye denilenlerden vardı benim de çok rahat. 2 en fazla 3 ay gerekecek. Zaten çocukta çok hareket olmuyo o zamanlar. Şimdi hayatta tutamazsın o şekilde ama o zaman yetiyor. Sonra bahar gelecek gerek kalmayacak zaten.

Ben de başka markanın buna benzer modelini kullandım. Hala kullanıyorum. İyi ki almışım dedim. Yeni doğduğunda içine yerleştirip emzirmek rahat oluyo gece de öyle uyuyorduk beraber çocuğu düşürmeden sonra içine yatırmaya başladım hafif eğimli güzel oluyordu hem de dönemesin diye. Oturmaya başladıktan sonra da içine oturtarak kullandım yanlara arkaya düşmesin diye. Hala kullanıyorum çeşitli şekillerde. Biz de kullanıyoruz arada tabi:)

Selam canım

nerden aldın bu yastığı ben de almak istiorum :) Help me plzzzz :)

Yeni doğum yapmış arkadaşım(normal doğum) sancıların geldikten sonra hasteneye gecelikle git dedi ama benim kafam karıştı.
Siz normal kıyafetlerinizi giyip geceliği hastanede mi giydiniz yoksa gecelik giyip mi gittiniz? Açıklar mızınız?
Bi de ben bebek deterjanını roxy dalan sabun tozu aldım ancak elde yıkama için olanını almışım. Bu sabun tozu bitene kadar makinede kullansam sorun olur mu ve ne ölçüde kullanmalıyım?

iyide bu havada gecelikle nasıl gidilecek donar insan beee.

slm arkadaşlar.ben 34 haftalık hamileyim.bebeğimin hıçkırıklarını hissediyorum burası normalmiş.ama ben onun kalp atışlarını da hissediyorum peki bu normal mi?hıçkırık değil çünkü daha sık oluyor ve hıçkırık kadar karnımı oynatmıyor.pıt pıt pıt küçük küçük ve seri şekilde oluyor.bu durumu yaşayan oldu mu acaba?:105:

ben 2010 ocak annesiyim,kızlar okadar çok indirim varki tavsiyem alabiliyorsanız seneye giydirmek için manto tarzı ayakkabı hırka etek pantolon vs alın zara,hm c&a ve birçok mağazada da güzel şeyler var ve bayağı indirimdeler.seneye 86 numara giyecekler genelde ayakkabıda 19-20-21-babet vs alabilirsiniz:))

Merhaba, ben 36. haftamdayım ve bahsettiğin şeyi aynı şekilde ben de hissediyorum yaklaşık bir aydır. Bebişlerimizin kas refleksleriymiş o. Yani aslında tekme yada seri yumruklar :) İnşallah hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alırız en kısa zamanda.

slm anneler ben de doğum yaptım sonunda kızım dünyaya geldi.spinal sezeryanla doğurdum .1 hafta oldu.ama tuvalet ihtiyacım olunca çok fazla sancı yapıyır,idrar olsa bile bu normal mi acaba

slm anneler ben de doğum yaptım sonunda kızım dünyaya geldi.spinal sezeryanla doğurdum .1 hafta oldu.ama tuvalet ihtiyacım olunca çok fazla sancı yapıyır,idrar olsa bile bu normal mi acaba

evet canım bende sezeryan oldum genel anesteziyle 1 hafta çektim idrarımı 1 kerede yapamıyordum sancıdan doğrulamıyordum ayaklarımı üşüttüğümden dedi annnem bende sıcak su torbasıyla gezdim 2 fgün şimdi iyiyim dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…