tecrübeli anneler daha iyi biilir gerçi ama ben şöyle düşündüm.şimdilik battaniyeye sarıp ana kucağının içine(fermuarlı çanta gibi olan) koyucam zaten arabayla gidicek.biraz büyüyünce yani kendini toplayınca 3 aylık afalan oluncada zaten aylardan mayıs oluyor tulumluk bir hava olurmıu bilmem.oyüzden almadım.seneye inşallah bişr yaşındayken alıcam rahat rahat sıcak sıcak giysin diye
tulumun ıcınde kaybolur oncacık sey hıc gerek yok,battanıyeye sararsınız. yeterlı bence.
2010 annesiyim bakınca 2011 annelrine ağlamam geliyor çok fena oluyorum o güzel duyguları tekrar yaşamk isterdim lütfen kendinizi hiç üzmeyin çok az kaldı kafanıza hiçbirşey takmayın bebeğinizin kucağınızda olmasıda çok güzel ama içinizde olması çok harika hala o günleri tekrar yaşamak istiyorum doğum anında çekilen hiç bir acı hatırda kalmıyor emin olun korkup güzel günleri stresle geçirmeyin o an bence yaşanan en harika olay ayrıca doğum anında yapılan dualar kabul olur buna inanın ve dua edin salavat getirin duayı doğan çoçuklarınız hayırlı olmasını isteyin ben ettim kuzum çok uslu maşallah ayrıca zemzem suyu için çantanızda olsun şu anda bebeğiniz hareket ettiğinde elinizi karnınıza koyun salavat getirin ardından ihlas suresini okuyun allahın izniyle çok rahat doğum edersiniz ben çok kolay doğum ettim allahıma şükür öyle sağlıklı güzel bebeklerimiz oluyor ne kadar şükür etsek azdır duayı unutmayın yeni bir bebek dünyaya geliyor Allahım hepinize sağlıklı hayırlı uslu bebekler versin evinize yuvanıza neşe getirsin unutmayın ne olursa olsun üzülmeyin kendinize iyi bakın...
Tecrubeli anneler, emzirme sutyeni ve atleti kaç adet almalıyım ne kadarı yeterli olur atlet almaya gerek varmı sutyen aldım bir adet bir tane daha alıcam yeterli olurmu?
tecrübeli anneler ben araba almadım hemen almam gerekiyormu acaba
sonuçta arabayı hemen kullanamayacağımı düşünüyorum çok gerekli birşeymi başlangıçta
slm bayanlar bende anne için kullanışlı ve alınması gerek iç çamaşırlarıyla ilgili bilgi istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
arkadaslar sormustum ama hala kararsizim, bebisime disarda kullanmak icin olan eskimo tulumlardan alayim mi yoksa battaniyeye sarsam yeter mi? simdililik normla bi kaban aldim bura buz gibi ilk haftakar disariu cikarmayi düsünmüyorum ama dr kontrolü su bu icin cikmam gerecekcek üsür mü battaniye ile acaba??
Kızlar Emzirme Yastığı Almaya Gittiğimde Ordaki Bi Yeni Anne Şundan Almamı Söyledi Ve Aldım
yasemin: emzirme yastığı
Yanlış mı Yaptım Sizce? O Küçük Kol Geçirilenlerden mi Almalıydım Aklım Karıştı :S
4 adet emzirme sutyenim 4 adet te emzirme atletim(kendinden sutyenli olanlardan) var. Hamileyken almıştım giyemeye başlamıştım hala kullanıyorum. Chezelle marka 2 tane aldığımı sutyen de rahatsız ettiği için doğuma kadar çok çok rahat kullandım. Sutyenleri yazın kullandım daha çok çünkü atlet alışkanlığı olan biriyim. Hazirana kadar atletlerle geçirdim çünkü sürekli aç kapat aç kapat karnı üşüyor insanın. Eylülden itibaren yine atletlere geçtim hele şu soğuklarda çok çok lazım bence.
Burcu gibi atlet alışkanlığınız yoksa almayabilirsiniz tabi.
Ben 1 aylıkken almıştım hemen kullanmaya başladım. Hemen her gün dışarı çıkarıyordum oğlumu. Arabayı eskittim nerdeyse :) Soğuk ta olsa çıkardım ben. Sağlık ocağına gidip geliyordum. 1-2 ay yattı sadece içinde uyuyordu sallandıkça. Huzursuzlandı mı da atıyordum arabaya 10 dk gezdirip getiriyordum sakinliyordu. Sallantıdan solayı gazı için de iyiydi kaka yapıyordu rahatlayıp uyuyordu:)
Yukarıda da atletlerle ve sutyenlele ilgili yadım umarım yardımcı olur. Çamaşır olarak ta hamileyken aldığım penye yumuşak lastikli çamaşırlar vardı onları kullandım özel bişey almadım. Bi tane hamile külodu almıştım o kadar para verip hiç kullanmadım.
battaniye yetiyo. Hani şu fermuarlı kundak battaniye denilenlerden vardı benim de çok rahat. 2 en fazla 3 ay gerekecek. Zaten çocukta çok hareket olmuyo o zamanlar. Şimdi hayatta tutamazsın o şekilde ama o zaman yetiyor. Sonra bahar gelecek gerek kalmayacak zaten.
Ben de başka markanın buna benzer modelini kullandım. Hala kullanıyorum. İyi ki almışım dedim. Yeni doğduğunda içine yerleştirip emzirmek rahat oluyo gece de öyle uyuyorduk beraber çocuğu düşürmedensonra içine yatırmaya başladım hafif eğimli güzel oluyordu hem de dönemesin diye. Oturmaya başladıktan sonra da içine oturtarak kullandım yanlara arkaya düşmesin diye. Hala kullanıyorum çeşitli şekillerde. Biz de kullanıyoruz arada tabi:)
Kızlar Emzirme Yastığı Almaya Gittiğimde Ordaki Bi Yeni Anne Şundan Almamı Söyledi Ve Aldım
yasemin: emzirme yastığı
Yanlış mı Yaptım Sizce? O Küçük Kol Geçirilenlerden mi Almalıydım Aklım Karıştı :S
Yeni doğum yapmış arkadaşım(normal doğum) sancıların geldikten sonra hasteneye gecelikle git dedi ama benim kafam karıştı.
Siz normal kıyafetlerinizi giyip geceliği hastanede mi giydiniz yoksa gecelik giyip mi gittiniz? Açıklar mızınız?
Bi de ben bebek deterjanını roxy dalan sabun tozu aldım ancak elde yıkama için olanını almışım. Bu sabun tozu bitene kadar makinede kullansam sorun olur mu ve ne ölçüde kullanmalıyım?
iyide bu havada gecelikle nasıl gidilecek donar insan beee.
slm arkadaşlar.ben 34 haftalık hamileyim.bebeğimin hıçkırıklarını hissediyorum burası normalmiş.ama ben onun kalp atışlarını da hissediyorum peki bu normal mi?hıçkırık değil çünkü daha sık oluyor ve hıçkırık kadar karnımı oynatmıyor.pıt pıt pıt küçük küçük ve seri şekilde oluyor.bu durumu yaşayan oldu mu acaba?:105:
slm anneler ben de doğum yaptım sonunda kızım dünyaya geldi.spinal sezeryanla doğurdum .1 hafta oldu.ama tuvalet ihtiyacım olunca çok fazla sancı yapıyır,idrar olsa bile bu normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?