merhabalar benim sormak istediğim 2 gündür sanki karın ağrısı gibi hafif bi sancı oluyor hemen kesiliyor ara ara tekrarlıyor sizler tecrübelisiniz neden olur acaba bi sorun yoktur inşallah...
Caım hatırladığım kadarıyla ben de adet sancısına benzeer karın ağrısı olursu hafif. Ama geçerdi. Sen yine de dr unu bilgilendir istersen. İçiin rahat eder. Lekelenme falan var mı
hay aklınızla bin yaşayın, süper bi topik olmuş.
eski günleri yad ederken, heyecanla bebişini bekleyen anne adaylarına da yardımcı olmaya çalışacağız.
sağlıkla kucağınıza alın inş bebişlerinizi.
bende de olurdu o ağrılar. çok yorma kendini, fazla iş yapma. o ağrıları hissettiğinde ayakların yukarıda olacak şekilde dinlen. tabi doktoruna da bildir bu durumu: gebelik kişiden kişiye değişiyor sonuçta. kal sağlıcakla.
merhabalar benim sormak istediğim 2 gündür sanki karın ağrısı gibi hafif bi sancı oluyor hemen kesiliyor ara ara tekrarlıyor sizler tecrübelisiniz neden olur acaba bi sorun yoktur inşallah...
hanımlar çok güzel bir başlık olmuş takipçiniz olacağım :)
benim merak ettiğim şeylerden birisi de hastane çantasında neler bulundurmuştunuz cevalandırırsanız sevinirim..:)
Kızlar ya süpersiniz.Çok güzel şeyler yazıyorsunuz buraya,Aklınıza ne gelirse yazın lütfen,bizim gibi acemiler için söyledikleriniz çok önemli.
Birde ben sizlere birşey sormak istiyorum.Sanki ben bebeğimi hissediyorum.Sağ kasığımda ve bazende sol kasığımda seğirmeler hissediyorum ama kuvvetli böyle sanki birşey ordan çıkacakmış gibi.Sonra karnımın böyle içeri gibi çekiliyor ama gaz sancısı değil.Siz ilk ne zaman hissetmeye başladınız.Erken hissetme olasılığımız hiç mi yok ?
uyy gizzz seninnn bebe gezmeye cikmis olmasin annesi! :)Kızlar ya süpersiniz.Çok güzel şeyler yazıyorsunuz buraya,Aklınıza ne gelirse yazın lütfen,bizim gibi acemiler için söyledikleriniz çok önemli.
Birde ben sizlere birşey sormak istiyorum.Sanki ben bebeğimi hissediyorum.Sağ kasığımda ve bazende sol kasığımda seğirmeler hissediyorum ama kuvvetli böyle sanki birşey ordan çıkacakmış gibi.Sonra karnımın böyle içeri gibi çekiliyor ama gaz sancısı değil.Siz ilk ne zaman hissetmeye başladınız.Erken hissetme olasılığımız hiç mi yok ?
Kızlar ya süpersiniz.Çok güzel şeyler yazıyorsunuz buraya,Aklınıza ne gelirse yazın lütfen,bizim gibi acemiler için söyledikleriniz çok önemli.
uyy gizzz seninnn bebe gezmeye cikmis olmasin annesi! :)
evet canim o bebsinin hareketi , cok cok az hissedebilirsin ama! böyle himmm nasil anlatsam baloncuk gibi hani gazoz kapagini acarsinda köpükler pit pit eder ya hahh öyle iste! ayy iyi bir örnekmiydi bilmiyorum ama öyle iste canim!
valla ben 13. haftada hissettim. acemi olunca emin olamamıştım başta ama sonradan emin oldum. erken hissettim yani. eee tamamen ona odaklanınca olacağı bu :kedi:
ama unutmayın, gebelk kişiye göre değişkenlik gösterir.
kızlar süper olmuş,2010 şubat anneleri çok düşüncelisiniz, ya ben bişi merak ediyorum,hastane çıkışı ve kıyafetlerini nasıl alsak yani ben biraz hızlı gidiyorum,tutamıyorum kendimi badyler kısa kollu mu olsun uzun kollumu kadşfe tulumlar çok mu abartı olur hastane çıkışını kışlık alacağız dimi? gibi ardı gelmeyen sorularım varkaydirigubbakcemile3
tekrar tşk ler ilginiz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?