eve çok güzel bir yer olmuş burası :dance:
Sizinde bebeklerinize allah sağlık sıhhat versin
Benimde şubat annelerine bir sorum olacak
bebişlerin hareketlerini ilk ne zaman hissettiniz ben hissediyormsum gibi geliyo ama belkide bana öyle geliyo birde size sorayım dedimm bayanssulusmile
sizinde bebeklerinize Allah sağlık sıhhat versin
benimde şubat annelerine bir sorum olacak
Bebişlerin hareketlerini ilk ne zaman hissettiniz ben hissediyormsum gibi geliyo ama belkide bana öyle geliyo birde size sorayım dedimm bayanssulusmile
Bebişlerin hareketlerini ilk ne zaman hissettiniz ben hissediyormsum gibi geliyo ama belkide bana öyle geliyo birde size sorayım dedimm bayanssulusmile
hayırlı olsun topiğimiz çok güzel olmuş
emin olun epey başınızı ağrıtacağız bu topikte.siz çok daha iyi bilirsiniz malum hem çok heyecanlı hemde çok meraklıyız...
valla ilerki zamanlarda ihtiyaçlar ve bebek bakımı konusunda sağ elimiz olacaksınızz teşekkürler kızlarr şimdidenn :))
ben de çok beğendim bu topiği,sizlere tüyolar verirken biz de yad etmiş olacağız..
günler ilerledikçe sorularınız artacak,doktordan önce bizde rahatlayabilirsiniz beynen..
burası gerçekten çok önemli bir yer psikolojim çok iyiydi benim burası sayesinde
kendimi hiç yalnız hisssetmedim,aynı anda aynı şeyleri yaşadığımız bir sürü hamile anne adayı
damdan düşeni yine damdan düşen anlıyor yanii
Havvacığım cidden süper bir konu olmuş inşallah kızların çok işine yarayacak.
bizde sizinle bildiklerimizi güncel tutmuş olacağız bazen sizin sayfaya dalıyorumda 2 li testler cinsiyet merakı ayy ne günlerdi.seneye sizde 2012 Şubat annelerine el verirsiniz kaydirigubbakcemile5 .
merhabalar benim sormak istediğim 2 gündür sanki karın ağrısı gibi hafif bi sancı oluyor hemen kesiliyor ara ara tekrarlıyor sizler tecrübelisiniz neden olur acaba bi sorun yoktur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?