2010 Şubat annelerinden 2011 şubat annelerine öneriler

Ne güzel bir yer olmuş burası:)
Burnumun direği sızlılıyor hamileliğimizde bizim paylaştığımız günleri hatırladıkca.. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin..

eve çok güzel bir yer olmuş burası :dance:
sizinde bebeklerinize Allah sağlık sıhhat versin

benimde şubat annelerine bir sorum olacak

Bebişlerin hareketlerini ilk ne zaman hissettiniz ben hissediyormsum gibi geliyo ama belkide bana öyle geliyo birde size sorayım dedimm bayanssulusmile

ben ilkini 20 haftalıkken ikincisini 12 haftalıkken hissetmeye başlamıştım

canım hıssedebılırsın ama suan karnında bı oraya bı buraya kayar cok nadır hıssedersın onuda ama ılk hareketlerını ben 18 haftalıkken hıssetmıstım 22 haftalıkkende daha belırgın olmustu,acele etmeyın derım cok yamulacak karnınız bı o yana bı bu yana hıc dogru durmuyo yaramazlar kaydirigubbakcemile3

Kişiden kişeye göre değişir, ama genelde 20.haftadan sonra net olarak hissedilmeye başlanıyor canım, rabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerinize inş...:Saruboceq:

Son düzenleme:

Benim ilk hamileliğimdi canım ve 20.haftada falan çok belirgin hissetmeye başladım ama 13 yada 14 haftadada sanki bi kayar gibi oldu tabii emin olamamıştım o zaman.

kızlarr teşekkür ederim cevap verenlere ben biraz daha bekleyeyim emin olamadımda :smiley-cool:

ayy çok güzel bir sayfa olmuş burası allah hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın...bende heyecanla bekliyorum hisstçeğim günü ...arada şöle karınca gezer gibi oluyor hemen duruyor acaba hareketlerimidir...ilk nasıl hissediliyo çok merak ediyorum..

kayar gibi oluyor sessizce, içinde birşeyler oluyor, sanki için çekiliyor gibi hafiften bi seyirme gibi belkide.

aman ne biliyim işte böyle birşeyler :) emin ol bambaşka bi şey İnşallah isteyen herke yaşasın bu duyguları.Sağlıcakla alın yavrularınızı.

Göbek topiğinizde görmiştim cinsiyet üzerine konuşmuştunuz kızlar içinize ne doğuyorsa odur.günün geçmeden ben hamileyim dedim test yaptım çıktı ve kızım olacak dedim en büyük dileğimdi kızım oldu .öncelikle sağlıklı olsunlar tabii sonrada içinizden ne geçiyorsa .

hayırlı olsun topiğimiz çok güzel olmuş

emin olun epey başınızı ağrıtacağız bu topikte.siz çok daha iyi bilirsiniz malum hem çok heyecanlı hemde çok meraklıyız...

valla ilerki zamanlarda ihtiyaçlar ve bebek bakımı konusunda sağ elimiz olacaksınızz teşekkürler kızlarr şimdidenn :))

hayırlı olsun topiğimiz çok güzel olmuş

emin olun epey başınızı ağrıtacağız bu topikte.siz çok daha iyi bilirsiniz malum hem çok heyecanlı hemde çok meraklıyız...

valla ilerki zamanlarda ihtiyaçlar ve bebek bakımı konusunda sağ elimiz olacaksınızz teşekkürler kızlarr şimdidenn :))

Havvacığım cidden süper bir konu olmuş inşallah kızların çok işine yarayacak.

bizde sizinle bildiklerimizi güncel tutmuş olacağız bazen sizin sayfaya dalıyorumda 2 li testler cinsiyet merakı ayy ne günlerdi.seneye sizde 2012 Şubat annelerine el verirsiniz kaydirigubbakcemile5 .

ben de çok beğendim bu topiği,sizlere tüyolar verirken biz de yad etmiş olacağız..
günler ilerledikçe sorularınız artacak,doktordan önce bizde rahatlayabilirsiniz beynen..
burası gerçekten çok önemli bir yer psikolojim çok iyiydi benim burası sayesinde
kendimi hiç yalnız hisssetmedim,aynı anda aynı şeyleri yaşadığımız bir sürü hamile anne adayı
damdan düşeni yine damdan düşen anlıyor yanii

ne kadar doğru söylemişsin gerçektende burda aynı sorunları aynı heyecanları aynı psikolojiyi yaşayan arkadaşları gördükçe kendimizi çok daha iyi hissediyoruz.korkularımız azalıyor kendimize güveniyoruz.

heleki benim gibi ilk bebekleri olacaklara tecrübesizlere sizlerin çok yardımı dokunacağını düşünüyorum.

Canım benim aslında Ayşegülle Zeynepin hakkını da yemeyelim. Aynı anda aynı şeyleri düşünmüşüz. ben onlardan habersiz açtım bu topiği. İlk onlar düşünmüş yani..

ne günlerdi..güzeldii..

o zaman doğsun artık diye beklerken günler geçmek bilmiyordu, halbuki ne de çabuk geçti. çok şükür fazla problemim olmadı ama az olanları da hatırlamıyorum şimdi :) ilk zamanlar beslenmeye çok dikkat edilir, sonra saldım çayıra oluyo..nasıl olsa kilo aldım diyip, gelsin tatlılar, börekler :)) şimdi zaman zaman karnımda gaz hareketi olduğunda, oğlumun karnımdaki hareketlerini hatırlıyorum hemen.ne güzeldi..

bir yandan da pimpirikli anne adayları için zordur hamilelik. benim için de öyleydi o kadar dikkat ettim ki, ona bişey olacak diye..böyle yapsam biişey olur mu acaba,şunu yesem daha faydalı olur heralde.gözünle görmediğin bir can büyütüyosun sonuçta.

elbette burada birbirimizin desteği çok çokk çok önemliydi..

şimdi daha güzel tabii..6 aylık 2010 şubat bebişleri..emeklemeye başladılar, garip garip bi sürü ses çıkartıyolar. mesela benim oğlum günde 10 defa tel sarıyo eliyle :) evimizin neşesi..

benim de tavsiyem, kesinlikle boool bolll bolll uyuyun,gezin tozun..

Rabbim sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin..:Saruboceq:

merhabalar benim sormak istediğim 2 gündür sanki karın ağrısı gibi hafif bi sancı oluyor hemen kesiliyor ara ara tekrarlıyor sizler tecrübelisiniz neden olur acaba bi sorun yoktur inşallah...

merhabalar benim sormak istediğim 2 gündür sanki karın ağrısı gibi hafif bi sancı oluyor hemen kesiliyor ara ara tekrarlıyor sizler tecrübelisiniz neden olur acaba bi sorun yoktur inşallah...

Caım hatırladığım kadarıyla ben de adet sancısına benzeer karın ağrısı olursu hafif. Ama geçerdi. Sen yine de dr unu bilgilendir istersen. İçiin rahat eder. Lekelenme falan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…