bi soruda benden tecrubeli anneler şimdi hastane çantasını hazırlıyıcam onsa sorun yok söylediklerinize uygun bi şekilde hazırladım ama doğum odasına bebek için neler gönderelim hemşireler isteyince ben ufaktan hazırladım ama sizede bi sorayım dedim
10 lu hastane çıkışının alt üst takımını
iç zıbınını
çıt çıtlı badisi
eldiveni
göbek bağını
battaniyesini bohça yaptım içine bezde koyucam ama başka bişey varmı
bende birşey sormak istiyorum.bu doğumdan sonra karnı sarıyorlar ya yada korse giyiliyor.nasıl bişi hazırlamamız lazım.hazır korselerdenmi alalım yada bunun için satılan bir korse varmı?bu konuya çok yabancıyım da
Canım göbek bağı ve ince iç zıbın kullanılmıyo. Onun dışında onlu setin tamamını koymuştum ben bi de iki tane bez. Yedek olsun diye iki tane koymuştum
Korse hemen kullanılmıyo canım.Sezeryan falan da olursan dikişlere zarar verebilir. Daha sonra giyersiniz ama ben bi faydasını görmedim
şimdi size geçmiyor gün sayıyorudum.hem doğum iznim bitmesin hem çabuk doğarayım diyordum .mantık kalmıyor işte.
sonrada zaman öyle bir geçiyorki nasıl yani ne zaman 3-5-10 aylık oldu diyeceksiniz.inşallah sağlıkla o pis kokularını çekeceğiniz günlerde gelecek.
tecrübeli annelere bir sorum olacak ateşölçer olarak ne önerirsiniz
bir de banyo küveti nasıl olmalı ayaklı falan mı yoksa ne şekilde?
melocum tecrübeli değilim canım ama ben dün aldım ateşölçerimi, weewell'in, hem kulaktan hem alından anında ölçüyo,onu tavsiye ettiler gezdiğimiz heryerde,akşamda aşimle bayağı denedik gayet başarılı, 99 tl. aldım canım bilgin olsun yinede. küvet ayaklarıda çok güvensiz geldi bana o uzun olan ayaklar,o yüzden kendi altında kısacık ayağı olan bi küvet tercih ettim.
tecrübeli annelere bir sorum olacak ateşölçer olarak ne önerirsiniz
bir de banyo küveti nasıl olmalı ayaklı falan mı yoksa ne şekilde?
bende tecrübeli değilim ama bende sölemeden edemiciimmm..bende braun un kulaktan ateş ölçerini aldım Hepsiburada.com : Braun Thermoscan Ateş Ölçer Irt 4520 | Sağlık ve Kişisel Bakım
bunu tercih etmemdeki sebep ablam kullanmıştı bi düşük modelini.çok rahat kullandı hala kullanıyor(yeğenim 11 yaşına geldi) bir problem yaşamadı.birde sağlık ocağında doktorla hemşire konuşurken kulak misafiri olmuştum kulaktan ölçerler için daha iyi dediler onlara geliyormuş daha rahat kullanılıyor falan dediler.çocuk uyurken falanda rahat kullanılıyor.b
bende weewell in hem alından hemde kulaktan ölçerini aldım.hatta dışarıdaki bi nesnenin bile karşıdan sıcaklığını ölçebiliyor kızılötesi ışınlarla.banyo suyu sıcaklığı yada biberondaki mamanın sıcaklığını ölçebilirsin.alınca denedik bizde çok memnun kaldık.
küveti ayaksız normal küvet şeklinde aldım ben.
Arkadaşlar marka öneremem ama kesinlikle kulaktan ölçen alın alından ölçenle 1,5 derece farklı ölçüyo. Dr lar da kulaktan ölçen kullanıyolar.
KÜVET BUNU KULLANIYORUM.dana doğrusu kullandım 3. ayından sonra bıraktık küveti.artık kullanmıyoruz.
DEPPO - Bebek Küvet Set - Cilt Bakımı ve Banyo - Kategori Yok - 110103020000 - KüvetAkyüz - Türkiye'nin Alışveriş Sitesi
ateş ölçer de
Chicco Chicco Digital Pediatrik Ekspres Termometre | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
küvette ateş ölçerde sevi bebe nin.ateş ölçeri uzun yıllar kullanacksın kulaktan ölcülende olabilir sanırım daha rahat.ama küvet için marka çokta önemli değil bence 3 ay kullıyorsun sonra kuçakta sonrada banyo küvetinde falan yıkanıyor hareketliler kuvette tutamıyor yıkıyamıyorsun.
bende weewell in hem alından hemde kulaktan ölçerini aldım.hatta dışarıdaki bi nesnenin bile karşıdan sıcaklığını ölçebiliyor kızılötesi ışınlarla.banyo suyu sıcaklığı yada biberondaki mamanın sıcaklığını ölçebilirsin.alınca denedik bizde çok memnun kaldık.
küveti ayaksız normal küvet şeklinde aldım ben.
kızlar Lansinoh Lanolin kremi doktorum bana da verdi aldım şimdi de bunu doğumdan önce de kullanmak gerekiyor mu? ne kadar zamanda bir kullanıyorsunuz merak ettim ben 8 aylık hamileyim yardımıc olursanız sevinirim.. nasıl kullanmalıyım bu kremi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?