yok ben istemedim genelde göğüs çatlaması ve acısı yaşıyormuş anneler o yüzden doktor verdi başlayabilirsin dedi ama nasıl kullanıcam şimdiden başlıyım mı emin olamadım tecrübeli annelere sormak istedim..
yok ben istemedim genelde göğüs çatlaması ve acısı yaşıyormuş anneler o yüzden doktor verdi başlayabilirsin dedi ama nasıl kullanıcam şimdiden başlıyım mı emin olamadım tecrübeli annelere sormak istedim..
Benim dr um al kremi bulunsun ama doğum öncesi sakın kullanma göğüs ucu uyarılması erken doğumu tetikler dedi.bende kullanmadım.doğumdan çıktım bebeğim ilk emdi arkasından hemen sürdüm.minnacık mercimek kadar sürüyorsun.sonra yıkamadanda emzirebiliyorsun ama sen sil yinede.ilk 2-3 gün her emzirmeden sonra sür acıyacak ama öyle eskilerin anlattığı gibi yarılma kanama falan olmayacak 1 gün sızlar o kadar.benim şahsi fikrim doğumdan çıkınca sür.ama çantana şimdiden koy.ve 10 gr satılanlardan al emin ol 4- 5 hamileye bile yeter.benimkini sık sık kullandığım halde yinede aczık kullanmış olsum hamile kuzenime yolladım.oda başkasına vermiş.boşuna bilinçsizce gidip buyüklerden almayın gerek yok.
tecrübeli anneler ben araba almadım hemen almam gerekiyormu acaba
sonuçta arabayı hemen kullanamayacağımı düşünüyorum çok gerekli birşeymi başlangıçta
herkese günaydın ben tecrübeli annelerden biberon ve emzik konusunda yardım istiyorum hangi marka ve hangi özelliklerde biberon ve emzik almam lazım?
çok teşekkür ederim detaylı açıklamışsınız...ben de bebegimin emzik almasını cok istiyordum,gecen sene etrafımdaki annelere sorunca cogunluk 'nuk 2 damaklı silikon' emzigi her bebek alır demişlerdi.ben de ogluma nuk ve chicconun 1 numara silikon emziklerini almıştım.4 tane nuk kaucuk hediye geldi.oglum hicbirisini almadı.farklı uclu olanları denedim,sonra 2 numaraya gectim,avent,bebedor almış eşim ama oglum hicbirini tutmadı agzında.pekmeze batırınca 1 dak tutuyordu agzında sonra diliyle fırlatıyordu..10-15e yakın emzik var elimde hepsi boşa gittiiii....
biberon olarak da chicco ve nuk almıştım.biberonda almıyor zaten! ama bence alacagın biberonun bpa free ve anti kolik olması önemli.
tavsiyem emzigi 2 en fazla farklı marka denemek istersen 3 tane al,daha fazla degil. cünkü bebegin hic almayabilir de... eger alacak olursa sonra farklı renkler,modeller alabilirsin.sık sık emziklerini kaynatman gerekecek,kenarda bitane temiz bulunsa rahat edersin.
biberon olarak da ilk 6-7 ay biz hic kullanmadık,sadece anne sütü alıyordu.arada bebek cayını da kasıkla verdim.
bebegine saglıkla kavuşman dleğiyle
Tecrubeli anneler, emzirme sutyeni ve atleti kaç adet almalıyım ne kadarı yeterli olur atlet almaya gerek varmı sutyen aldım bir adet bir tane daha alıcam yeterli olurmu?
tecrübeli anisler ben olusumun bezini alıcamda kimi 2-5 kilo al diyor kimi 3-6 kilo primanın yeni cıkan piremium care nasıl sizce ondan alsammıkı ve kac kiloluktan alayım karar veremedim ve ayrıca kendime hasta bezi külotlumu daha iyi yandan yapıstırmalımı siz nasıl aldınız
herkese günaydın ben tecrübeli annelerden biberon ve emzik konusunda yardım istiyorum hangi marka ve hangi özelliklerde biberon ve emzik almam lazım?
tecrübeli anneler ben araba almadım hemen almam gerekiyormu acaba
sonuçta arabayı hemen kullanamayacağımı düşünüyorum çok gerekli birşeymi başlangıçta
arkadaslar sormustum ama hala kararsizim, bebisime disarda kullanmak icin olan eskimo tulumlardan alayim mi yoksa battaniyeye sarsam yeter mi? simdililik normla bi kaban aldim bura buz gibi ilk haftakar disariu cikarmayi düsünmüyorum ama dr kontrolü su bu icin cikmam gerecekcek üsür mü battaniye ile acaba??
arkadaslar sormustum ama hala kararsizim, bebisime disarda kullanmak icin olan eskimo tulumlardan alayim mi yoksa battaniyeye sarsam yeter mi? simdililik normla bi kaban aldim bura buz gibi ilk haftakar disariu cikarmayi düsünmüyorum ama dr kontrolü su bu icin cikmam gerecekcek üsür mü battaniye ile acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?