2010 Şubat Annişleri Şafak Sayıyoruz :)

bzidede şafak 60 gün
kızlar peki bebişler için alışverişe başladınızmı ? ben alışveriş için çok iştahlıyım ama biraz daha bekliyeyim diyorum
birde burdan hangi marka ürünler iyiyise bebişlerimiz için aldığımız ürünleri birbirlerimize tavsiye edelim derim bilgi sahibi olmak için

bizimşafak da 53.Ben çok fazla almadım ama hediye çok geldi.Geçen gün yıkadım bayağı eşyası varmış kızımın.Daha almam gerek tabi.

33... çizelgemden önden gidiyoz ama napalım doktor teyzemizin dediği gibi sayıyoz :ecrin_bebek:

canım çok da sona bekleme, hareketlilik çok hızlı bir şekilde düşüyormuş, henüz rahatken gez al, fisfisfisfazla bekleyip sabrın kulağına su kaçırmaya da gerek yok :)

bu arada şafak 50 :) kırklara iniyoruz oh beee...

Yanii bence de geç bile kalmışsın 51 benim şafak hazırlığı bitirdim bile bugün yıkadım bebişimiin eşyaları,bir an önce tamamlamaya bak hazırlıklarını derim ben

safak 40 ve tum hazırlıklarım tamam cok sukur,ufak tefek ısler var sadece
mesela fotograf makınesının sarjını doldurcam,bebek bezlerının kenarlarını kesıcem ve ılk gunlerdekı yogunluk ıcın onları kendıme kullanıcam,gıbı gıbı gıbı
ufak ısler yanı

ticker ımız gece gecmeden ilan etmese de 49 sonunda :) 9 gun sonra da 30 lara inecegiz haha ha duramıyorum yerimde...

ay kızlar çok az kalmış bizlerde böyle sayıyorduk
şu süreçten sonrası çokdaha çabuk geçecek
tek tek doğum haberleri verilcek
bende bebeklerinizi hevesle bekliyoum bakalım kuzularınız nasıl olcak kime benzicek

bu arada bol bol dinlenin çok yoğun günler sizi bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…