2010 Şubat Annişleri Şafak Sayıyoruz :)

havvadogurmuş şükür.hadi şubat anaları dogurun gayrı biz dogurduk.21 günlük ettiklülülülülülü

ay ne çok 40.lı haftalarda olan varya..bizim şubat bebeklerinin gelmeye niyeti yok pek naslı çıktılar:jeyyar:

off of sorma gitsin.40. haftaya bugün girdik hala tık yok.Bu bebişi karnımda rahatsız edecek bi yöntem biliyormusunuz?delikafadulden

Ben bebişimi doğurdum kızlar.bizimki çıkmak istemeyince doktor sezeryanla aldı bebişi.Hayati tehlikeye girmiş bitanem.Cuma günü 14:40 da doğdu prensesim:) Darısı tüm hamilelerin başına artıkın:)

hadi şubat bebkleri zaman bitiyo.hafta sonu bitti.degilse martta kayacaksınızkaydirigubbakcemile3

artık herkes doğurdu heral şafak sayanda yok hey gidi günler heeeeeeeeyyyyy amma saydık geçmek bilmiyordu.. şimdi su gibi akıyor ......aman kocakarı gibi konuştum heeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

subatı beklerkene mart ayı geldı cattı zehraaaa zaman su gıbı gecıyormus yavrular gelınce :asigim:

doğsun diye gün sayıyorduk şimdi 2,5 ay oldu bitti bile geçmeyen zaman su gibi akıp gidiyor bide bakacağız ki 1 yaş olmuş sonrasıda gelir elbettt.hepsi sağlık huzurla büyüsün içlerindeki huzur hiç gitmesin her daim gönülleri hoş olsun..

vay beee.. ne günlerdi ama:)))
kocaman oldular bile ilk doğum günleri için gün sayıyoruz artık:)
allahım herkesin yavrusunu esirgesin kötülüklerden..

valla ne gunlerdı ne zaman baksam gecen sene bu zaman su kadardı karnımda dıyorum,Allah'ım saglıklı hayırlı omurler versın sımdı etegımıze sarılan kucuk bıdırıklar oldu hepsıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…