2010 Şubat Annişleri Şafak Sayıyoruz :)

cok heyecan verici degilmi, bizlerede gunler gecmek bilmiyordu, ne zaman o kucuk asklari kucagimiza alicagimizi dusunerek hayyaller kuruyoduk, cok uzun geliyodu hamilelik, oysaki onu kucaginiza aldiginizda ve o herseyi tamam elleri ayaklari o guzel yuzu gördugunuzde sonra hayret ediyosunuz nasil bukadar kisa bir surede bukadar muhtesem varligin meydana geldigini.Kizlar inanin hamileligin her anini her heyecanini özluyorum, ama bebisinizi kucaginiza aldiginizda öyle bir mucizenin annesi oldugunuza inanamamak daha farkli bir duygu.Allah im insallah hepinize bebislerinizi sagsalim almayi nasip eder, bebisleriniz saglikla gelsinler dunyaya:Saruboceq:...

Selin25 teşekkür ederiz canım inşallah sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi..opuyorumnanaktan
Maşallah senin bebeğinde çok tatlı Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin..:Saruboceq:

86 Gün

Selin25 teşekkür ederiz canım inşallah sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi..opuyorumnanaktan
Maşallah senin bebeğinde çok tatlı Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin..:Saruboceq:

86 Gün

Saol canim benim, hepimizin bebisleri gule gule buyusun:Saruboceq:

ben yaklasık 80 85 gun sonra allahın ıznıyle subat annenlerınden olacagım .ama benım su ana cok kotu öksürügüm var doktor oksuruk surubu verdı ama fazla işe yaramadı .bu öksürük için ne yapabılırım . bileneiz varsa lütfen cevap yazın beklıyorum:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…