hulen maşallah canım süper olmuş göbiş tam kıvamında çok cici duruyo ya ayıptır söylemesi aynı benim göbişim hehehe kaydirigubbakcemile3
frambuaz canım seninde çıkmış karnın dediğin gibi fazla değil ama çıkmış bide bluzun bol oda kamufle etmiş ama dikkat edince belli...
cicilibicili canım senin karnında süper görünüyo ay göbiş fetişisti oldum ben ya bayılıyorum göbişlere
maşallah maşallahhhhhhhh hepiciğinizeeeee
maşallah...hani derlerya kız göbegi diye.aynı seninkidekız göbegi olmuş belli yani....maşallah göbegine....
seninkide azda olsa büyümüş.kemer takmasaydın belki daha iyi belli olurdu..maşallah.hepimizi nazarlardan korusun rabbim...
kız bugün itibariyle...21+1
kız bugün itibariyle...21+1
maşalllahhhh maşallahhh
senim kızın bayagı büyümüşş
çok güzel
Allahım nazardan korusun.
maşşşaaalllaaaahhh. yerim ben onuuu. çok şirin görünüyor. allah nazarlardan saklasın. sağ sağlim doğmayı nasib etsin inş. büyütmeye devam !!! kaydirigubbakcemile3
Camdan kalp maşallah canm göbüşüne :) pek güsel olmus kıss baya hamile gibi olmussun.Benim seninki kadar belli değil daha
gülşah maşallah canım ya çok tatlı görünüyo
saol canımm...ya benimki niye böle oldu anlamadım görenlerde şaşırıyo :sm_confused:
kiloda almıyorum
saol fatoşum...
hulen frambuaz cicili kızlar göbişler fırlamış maşallah frambuaz senin az duruyo iç karnın geniştir kuzum
maşallah hepinize
Belki iç karnın dardır yada bebişin tombiş olacaktır :)
evet 5.5 aylık kızımla biz geldik kızıçem ben artık burdayım diyo :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?