2010 şubat annişlerinin göbüşleri

evet senin göbüş de süperdi. biraz daha aşağıdan çeksem daha iyi olurmuş ya, bu sefer ancak bu kadar becerdim. bi dahaki sefere inş. büyütmeye devam göbüşleri..!

hadi yaa. bi ben anlamıyorum şu kız göbeği yada erkek göbeği olayını. geçen gün dişçime gittim "kız mı" diye sordu. "nerden anladın" dedim. "belli" dedi. nerden acaba???

Kızlar maşallah hepinizin göbüşlerine bende imrendim sizlerle paylaşayım dedim.
Buda benim 20 haftalık göbeğim.:kedi: Bebeğimizin gelişimine göre 20+2 yiz.

Allah nazardan saklasın canım maşallah... Öpüyorum göbüşünden. opuyorumnanaktan

Hulen Sağol canım senin göbüşünde çok güzel çıkmış maşallah size. Allahım korusun göbüşlerin içindeki pıtırcıkları. Öpüyorum canıma.s.
Frambuaz Sanada maşallah canım çok formdasın bize baksana :kedi:
Yakında iyice belli olur göbüşün canım.:CüvCüv: Bende öpüyorum göbüşünden..opuyorumnanaktan

kız bugün itibariyle...21+1

Eklentiler

• $1.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 53
  • $2.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 42
  • $3.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 44
maşalllahhhh maşallahhh
senim kızın bayagı büyümüşş
çok güzel
Allahım nazardan korusun
.

saol teyzesi amin :Saruboceq:

maşşşaaalllaaaahhh. yerim ben onuuu. çok şirin görünüyor. allah nazarlardan saklasın. sağ sağlim doğmayı nasib etsin inş. büyütmeye devam !!! kaydirigubbakcemile3

amin hepimizi nazarlardan korusun

Camdan kalp maşallah canm göbüşüne :) pek güsel olmus kıss baya hamile gibi olmussun.Benim seninki kadar belli değil daha

hulen frambuaz cicili kızlar göbişler fırlamış maşallah frambuaz senin az duruyo iç karnın geniştir kuzum
maşallah hepinize

evet 5.5 aylık kızımla biz geldik kızıçem ben artık burdayım diyo :ecrin_bebek:

maşallahh maşallahhh
fatolinaa çok güzel olmuşun
hamilelik sana çok yakışmışş
kızınada sanada maşallahhh
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…