hulen maşallah göbeğine ama resmin alttarafınıda çeksen daha iyi anlaşılacakmış.Dün ilk defa minübüste genç bi çocuk karnıma baktı sonra yer verdi ayy nasıl mutlu oldum demekki dışardanda belli olmaya başlamış. ama valla ben zaten belli olsun istiyorum ya bol şeyler pak giymiyorum dar oluncada haliyle daha bi belli oluyor.
Yok canım. Benimki pek belli olmuyo daha.
Bak geçen hafta bu haldeydi...
Am a bu hafta noldu anlamadım birdenbire acayip iştahım açıldı!!
Heralde büyüyo bebeğim.. kaydirigubbakcemile3
buda benım göbişimm
Bikaç kişi daha öyle dedi canım.. Olabilir..hulen
frambuaz
cicili kızlar göbişler fırlamış maşallah frambuaz senin az duruyo iç karnın geniştir kuzum
maşallah hepinize
Evet bu aralar bol şeyler giymeye çalışıyorum. Çok sıkmamak gerekiyormuş diye okudum...hulen maşallah canım süper olmuş göbiş tam kıvamında çok cici duruyo ya ayıptır söylemesi aynı benim göbişim hehehe kaydirigubbakcemile3
frambuaz canım seninde çıkmış karnın dediğin gibi fazla değil ama çıkmış bide bluzun bol oda kamufle etmiş ama dikkat edince belli...
cicilibicili canım senin karnında süper görünüyo ay göbiş fetişisti oldum ben ya bayılıyorum göbişlere
maşallah maşallahhhhhhhh hepiciğinizeeeee
maşallah...hani derlerya kız göbegi diye.aynı seninkidekız göbegi olmuş belli yani....maşallah göbegine....
seninkide azda olsa büyümüş.kemer takmasaydın belki daha iyi belli olurdu..maşallah.hepimizi nazarlardan korusun rabbim...
maşallah kız sende büyütmüşsün bebegi
sagol cnmhulen
frambuaz
cicili kızlar göbişler fırlamış maşallah frambuaz senin az duruyo iç karnın geniştir kuzum
maşallah hepinize
hulen maşallah canım süper olmuş göbiş tam kıvamında çok cici duruyo ya ayıptır söylemesi aynı benim göbişim hehehe kaydirigubbakcemile3
frambuaz canım seninde çıkmış karnın dediğin gibi fazla değil ama çıkmış bide bluzun bol oda kamufle etmiş ama dikkat edince belli...
cicilibicili canım senin karnında süper görünüyo ay göbiş fetişisti oldum ben ya bayılıyorum göbişlere
sagol tatlım
buda benım göbişimm
Zehracım maşallah canım sende bayağı büyütmüşsün göbişini...üstüne tıklayınca resimler gayet net canım... Rabbim nazarlardan saklasın o göbişin içindekini..
hulen canım maşallah kız gobısıne bende koycam kıskandım bak
hulen
frambuaz
maşallah hepinize
maşallah kızlar hepiniz çok tatlı olmuşsunuz
hulen maşallah canım süper olmuş göbiş tam kıvamında çok cici duruyo ya ayıptır söylemesi aynı benim göbişim hehehe kaydirigubbakcemile3
evet senin göbüş de süperdi. biraz daha aşağıdan çeksem daha iyi olurmuş ya, bu sefer ancak bu kadar becerdim. bi dahaki sefere inş. büyütmeye devam göbüşleri..!
maşallah...hani derlerya kız göbegi diye.aynı seninkidekız göbegi olmuş belli yani....maşallah göbegine....
hadi yaa. bi ben anlamıyorum şu kız göbeği yada erkek göbeği olayını. geçen gün dişçime gittim "kız mı" diye sordu. "nerden anladın" dedim. "belli" dedi. nerden acaba???
seninkide azda olsa büyümüş.kemer takmasaydın belki daha iyi belli olurdu..maşallah.hepimizi nazarlardan korusun rabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?