2010 şubat annişlerinin göbüşleri

olmusmu kızlar... az once cektım pek beceremedım ama ıdare edın esıme daha guzel cektırırım sonra bugun 15+3 :asigim:

Son düzenleme:
haydaaaa bu nıye boyle koskocaman cok guldum ya hehehehehehehe duzeltmeyı denıyım ben sunu

canım biraz daha büyümesini bekliyorum o resimden sonra çooook bi gelişme olmadı azcık daha büyütüyüm koyarım gene:))

hapinizin göbeciklere maaşallah kızlar baya çoğalmışız hemde......

iyi geceler......

ZEYNEPb maşallah göbişine ne göbiş miş be sayfayı alt üst ettin bak :)))

ay kizlar valla sizin göbisleri görünce sasirdim. insallah bende 2010 subatta bebeisimi insallah elime alacagim... suan 17+2 yim ama fazla bi göbisim yok bende.ama kalca biraz büyüdü gibi :) ay daha cinsiyeti bile belli degil.... benimki hep poposunun üstüne oturuyo. göstermiyo anacim bize:ecrin_bebek:

duygusuzduygu sorma bende bılmıyorum daha walla pzt gıdıcem haftaya ıns o zaman goruruz :) saglıklı olsunda gercı gormesekte olur ya merak ıste...

duygu bizim 2010 şubat anneleri tpopiğimiz var oraya gel.

zeynep maşallah canım, benim oğluşum sizden 3 -4 hafta kadar büyük, ama neredeyse benim kadar göbeğin var. Allah nazarlardan saklasın canım.. Sağlıkla dünyaya gelsin inş.

zeynep maşallah canım, benim oğluşum sizden 3 -4 hafta kadar büyük, ama neredeyse benim kadar göbeğin var. Allah nazarlardan saklasın canım.. Sağlıkla dünyaya gelsin inş.

sagolasın ya ıns hepımız saglıkla kucagımıza alırız zamanı gelınce...

maşaallah göbeklere nazar değmesin inşallah yeni inceliyom inanki topiği süpersiniz...

kızlar ya şu resim ekleme işini biriniz anlatır mısınız bana. ben de koyucam göbüşümün resmini alkisalkisalkis

buyrun kızlar, bu da benim göbüşüm. çok uğraştım, inşallah iyi çıkmıştır.

sağol canım. büyütüyoruz bakalım göbüşleri. seninkide büyüdü mü?

Yok canım. Benimki pek belli olmuyo daha.
Bak geçen hafta bu haldeydi...

Am a bu hafta noldu anlamadım birdenbire acayip iştahım açıldı!!
Heralde büyüyo bebeğim.. kaydirigubbakcemile3

:) bol da giymişsin ya, ondan da belli olmuyordur güzelim. ama benim de 2 gün içinde birden büyüdü gibi oldu. gerilmeleri hissiediyorsun zaten. 1 haftadır da müthiş hareketli: allah daim etsin.
sen de sağlıkla al kucağına canım meleğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…