2010 şubat annişlerinin göbüşleri

saolun kızlar büyütmüşüz valla bende resme baktıkca farkediyorum :roflol:
niye benim göbeğim yumurta gibi sivri yahu bi acayip sanki :uhm:

senin cinsiyet belli olmuşmuydu gülşahh yoksa oğluş mu geliyooo hadi hayırlısı canımm kaydirigubbakcemile3 :Saruboceq:

(16+1)

buyrun bakalım... prenses görün lütfen :) :)))))

eee kimse foto koymuyor mu kızlar burda? nerdesiniz?

maşallah canım ALLAH nazarlardan korusun seninde prenses kendini baya belli etmiş benimde çok çıktı bir ara bende koymaya başlayayım

hemen başla :) bekleme hiç boşa..
sabah erken çek... tavsiyem :) sonraki saatlerde şiş görünüyor iyice.

maşallah size göbişler iyice çıkmış süpersiniz hamile göbeğimi özledim geçen sene bu ayda kızım olucağını söylemişti doktorum ne büyük mutluluktu allah hepinizn bebişlerini kucağınıza almanızı nasib etsin

(16+1)

buyrun bakalım... prenses görün lütfen :) :)))))

eee kimse foto koymuyor mu kızlar burda? nerdesiniz?

bayagı belirlenmiş prenses.maşallah.en kısa sürede bende koyacagım.artık koymolara başlarız.:CüvCüv:

amiinnnn... allah seninkini de, cümle kuzularını da analarına-babalarına bağışlasın.. bizimkileri de sağlıkla kucağımıza ulaştırsın.

yalelcim maaşallah göbişinede bebişinede canım

sağol canım :)

yalelcim maşalllahhh
seninki bayagı büyümüş
maşallahh
benimki bukadar yok ya

benimki 16+ oldu teyzesi... sen 3. ayın içindesin yanılmıyorsam... di mi? :)

maşallah yalelcim Allahım nazarlardan saklasın süper görünüyo bi göbecikte ben ekliyim :)))

voles maşşallah subhanallah çok güzel göbeğin olmuş allah saglık versin bebeğine benimde hemen hemen böyle 1 hf çok değişti göbeğim 19 hf girmemize az kadı allah izin verirse bende böyleyim kilo aldım galiba dr bu kez kızmıcak banada :))))))))))))))

voles maşallah çok şeker olmuş akşam bende çekicem koyucam buraya koca göbişimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…