2010 şubat annişlerinin göbüşleri

Voles çok güzelll ayy biraz büyüsünde bende ekliycem çok kıskandım bende akşamları 6 aylık gibi oluyorum sabahlara fosss

kızllaaarrr.. maşallah sizee... göbişlerinizeee... bebişleerinizee...

allahım bana da o günleri görmeyi tekrar nasip et yarabbim....:Saruboceq:

kızlarr sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişleerinizi.. :Saruboceq:

buda benden 17+0 yani 18 haftama girerken :kedi:

anacım çoook tatalı göbegin var şöyle bakınca hakketen göbegin yukarıda duruyo.valla sanki erkek gibi ..maşallah sanada bebeginede...:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Voles çok güzelll ayy biraz büyüsünde bende ekliycem çok kıskandım bende akşamları 6 aylık gibi oluyorum sabahlara fosss

Canım bide tekmeleri hissetmeye başla o çok tatlı... özellikle bugün çok net hissediyorum ben... küçükte olsa herkes eklesin göbeğini ya .....

Volescim maşallah bayağı büyütmüşsün göbişi.......

sağol canım elimden geleni yapıyorum :icecream: cokacimcoook

seninde kocaman olur inşallah göbişin en kısa zamanda :Saruboceq:

volescim maşaallah bebişine ve sana ne güzel yaaa,sağlıkla al kucağına inşaallah canım....

amin canım hepimiz inşallahh hayırlısıyla alalım miniklerimizi kucağımıza :Saruboceq:

maşaallah tatlım allah nazardan korusun
bende yok dah birşey :kedi:
bende istiyorum koca göbiş
kıskanıyorum vallagamyoncuiremsu

olur canım seninde o kadar kilo verdin tabi bide benim haftam ilerde tabi ondan seninde kocaman olucak bu benim göbeğimmi diyceksin sende kaydirigubbakcemile3

anacım çoook tatalı göbegin var şöyle bakınca hakketen göbegin yukarıda duruyo.valla sanki erkek gibi ..maşallah sanada bebeginede...:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

hayırlısı canım inşallah cumayı bekliyorum ak koyun kara koyun belli olucak hayırlısıyla... bizimki fırsat verirse kaydirigubbakcemile3

yaaa sevgii sne bu aylarda öğrendin, ben taa eylülün sonundaa, 20. haftada göstermişti biizm kızzz, o zamana kadar çattııırr çatıırr çatlamıştımmm

volesss... kızım çok güzel olmuş bu sıpa :) erkek midir nedir :)
maşallah maşallah...

:))) sağolun kızlar walla göbiş büyüdükçe mutlu oluyorum sağlıkla gelsin meleklerimiz inşallah...

maşallah canım ya Allahım nazarlardan saklasın inşallah bana erkek gibi geldi ama hayırlısı olsun inşallah :Saruboceq:

amin canım sağolasın cümlemizi nazardan sakınsın rabbim
senin göbişte çok şeker hem çokta kilolu durmuyorsun dediğin kadar yok göbişin var sadece
demek erkeğe benzettin hayırlısı ama çok meraktayım senin gibi

Son düzenleme:

hayırlısıyla öğreniriz inşallah canım walla bu akşamı iple çekiyorum insafa gel meleğim görelim artık cinsiyetini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…