:uhm: deme kız kendimizi pek bi alıştırdık:bbo:
İki hafta önce %95 ihtimal dedi. Yarın kesinleşecek inşallah. Hem üçlü yaptıracağız.
kızlar gobisleriniz cok guzel masallah sizeBen de gobis cıktı diye seviniyodum sanırım sadece bana ve esime gore var o gobis. Sizinkileri gorunce pek heveslendim hemen buyusun benim de kuzum buyutsun gobisimi. Foto koyamıyorum bu bilgisayardan en yakın fırsatta koyucam belki o zamana kadar cıkar hem :)
Eki Görüntüle 23255 kızlar sat a göre 16+6,usg ye göre 17+6 göbüşüm:kedi:
FATOŞ ESMA daha öncede yazmıştım göbekler süper.kıskındım sizleri bende koycaaaaam
FATOŞ ESMA daha öncede yazmıştım göbekler süper.kıskındım sizleri bende koycaaaaam
Canım biz c.tesi doktora gittik erkek dedi yine. Benim göbeğim bebekten önce de vardı ama epey bi ovaldi. Bu dikleşmiş hali. Taş gibi şimdi taşşşşkaydirigubbakcemile3allah gönlünüze göre versin canım benim sanki dik değilde oval gibi ne bilim.opuyorumnanaktan
TeşekkürlerŞeniz bekliyoruz göbüşünü....kızlar gobisleriniz cok guzel masallah sizeben de gobis cıktı diye seviniyodum sanırım sadece bana ve esime gore var o gobis. sizinkileri gorunce pek heveslendim hemen buyusun benim de kuzum buyutsun gobisimi. foto koyamıyorum bu bilgisayardan en yakın fırsatta koyucam belki o zamana kadar cıkar hem :)
Teşekkür ederizopuyorumnanaktan artık senin de yenisini görmek istiyoruzkızlar maaşallah büyütmüşüz göbişleri:)))
yeni resimlerinize merakla bekliyoruz.....
teşekkürlerkaydirigubbakcemile5. Koy tabi canım bekliyoruz...oy maşallah sende büyütmüşşsün....ay bende salı koyacagım...
Aramıza hoşgeldin canım. 2010 şubat anneleri sayfasına gidersen orası daha aktif, çok faydalı paylaşımlar bulabilirsin orda.BEN KOYAmıcam malesef cunku daha cıkmadı göbişim.bende 2010 şubat annesıyımbenıde alın aranıza:)))))
En kısa zamanda mutlaka bekliyoruzyerimsenibenoyy maşallah göbişler çıkmış hepiniz çokhoşsunuz bende eklerdim ama
şuan hafıza kartını bulamıyorum pöff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?