2010 şubat annişlerinin göbüşleri

Fatolina Allah nazarlardan saklasın..
Bir ay farkla bu kadar belli oluyo mu yavv?? :uhm:
Ben 13. haftadayım ve karnım dümdüz. Geçen gün hemşire bile şaşırdı sen nasıl 3 aylık hamilesin dedi. :sinifsinif:
Çok imreniyorum böyle göbüşlere yaa.

maşallah canım maşallah sizlere bakarken ben de özeniyorum ama ben buraya resim koyarsam bu topic çöker kaydirigubbakcemile3

bende imrene imrene bu hale geldim bak
artıık mben burdayım diyo bebişim

FATOLİNA maşallah çok tatlı göbüşün var...
sağol tatlım
maşallah canım bebişede göbüşede
sağol canım
maşallah canım maşallah sizlere bakarken ben de özeniyorum ama ben buraya resim koyarsam bu topic çöker kaydirigubbakcemile3

sağol canım
ya zaten baktımda bizim şubat annelerinin çoğu kilolu hamiş kalmış
olsun sende koy ne olcak ki yav ben 4 kilo almışım bu aya kadar devamı gelir :CüvCüv:

fatolina maşallah canım, pek kibar göbeğin varmış..benim tahminler pek tutmuyor ama ,erkek gibi geldi bana :) rabbim sağlıklısını versin.

fatolina maşallah canım, pek kibar göbeğin varmış..benim tahminler pek tutmuyor ama ,erkek gibi geldi bana :) rabbim sağlıklısını versin.

kibar mı zemuszemus
canım ozaman kız diyelim yahu valla dr %70 kız dedi o nası oluyosa
sevinmekte heveslenmek istemiyorum genede
bakalım hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun inşallah :ecrin_bebek:

yüz üstü yatıyodu miniğim göstermedi bi türlü
ne heveslerle gitmiştim oysaki
ama olsun böyle merakta bırakmak istiyo heralde gönlü olsun bakalım delikafadulden
bakıyorum şimdi canım sağol

Bayanlar anne karnında da iffetli.. Göstermeye pek niyetleri yok yani.. kaydirigubbakcemile3

maşallah göbüşede bebişede.bence kızın var canım.
sağol canım hayırlısı canım ya hiç fark etmez
biz çok sevindik kızımız olucak diye ama çokta kaptırmak istemiyorum kendimi
bu arada senin göbişide gördüm ama bişeycik anlamadım yahu yukarda mı nasıl

Bayanlar anne karnında da iffetli.. Göstermeye pek niyetleri yok yani.. kaydirigubbakcemile3

valla öyle canım inatçı olcak heralde anası gibi zemuszemus

yok canım aşağıda ben kilolu olduğum için kocaman.

aman aman ben yeni göbişler gördümmm
yerim ben onları ya.
maşallahh kızlar maşallahh hepinize.

maşallah göbüşlere benımkıde son 2 haftadır bıldıgın cıktı 5 aylık gıbı duruyo kocaman olucak galıba ılerleyen zamanlarda becerebılırsem bende resım koycemm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…