• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 şubat bebekleri ek gıdaya başlıyooo.::)))

07papatya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2009
12.117
1.133
223
eveeet kızlar bazı bebeklerimiz üçüncü ayına girdiler.bizde bir ay sonra artık ek gıdaya başlamış oluruz.şimdiden .bazı bebeklerimiz azar azarda olsa ek gıdaya başladılar...
bizde ek gıdalar üzerine birbirimize fikirler verirsek.yada tarifler çok iyi olur..hadi bakalım hayırlı paylaşımlar......

ne çabuk açtın ayşegül ne hızlısın valla ben sööliyim o zaman günde bi öğün yoğrda başlıyoruz bir yemek kaşığı kadar içine pekmez koyucaz gaz olursa vermicez ama alışana kadar böyle

ne çabuk açtın ayşegül ne hızlısın valla ben sööliyim o zaman günde bi öğün yoğrda başlıyoruz bir yemek kaşığı kadar içine pekmez koyucaz gaz olursa vermicez ama alışana kadar böyle

he valla bek hızlıyımdır...afiyet olsun kereme...

hayırlı olsun yeni topiğimiz
bizde ek gıda yok şimdilik doktor amcamıza bi danışalım bakalım..
zaten damak zevki pek bi değişik ecenaz ın
tatlı sevmiyo
geçen azıcık elma kazıdım çay kaşığına verdim öğüre öğüre bi hal oldu :(

tatlı sevmiyo

kaydirigubbakcemile3 kız benimkide öyleee.emzik zaten alamadı.okadar tatlılara buladımda limon vermişim gibi ögürüyo...ıyy zor olacak sanırım..::(((

tatlı sevmiyo

senınkı eksı sevıyor herhal kaydirigubbakcemile

bende kan şurubunu çay kaşığıyla veriyom koca ampul yarısını oğlana ver kalanını kıza içir dedi dr oğlan bayılıyo yarısını veriyom bırakınca ağlıyo daha iççekmiş kıza gene yalvarıyom iç diye zorla içiyo o da kerem içiyo diye yoksa ağzına sürmicek zilli

topiğimiz hayırlı olsun tatlım bende biraz geç uğrayanlardan olucam heralde

kızlar ilerde tarifleride bu topikten paylaşalım hergün kim ne yedirdi içine neler koydu hepimize fikir olur değişik şeyler öğreniriz birbirimizden

TOPIGIMIZ HAYIRLI OLSUN ama daha erken degılmı ben 4subatta dogum yaptım daha 3aylık bıle olmadık 4 aylık bı olalım ozaman nerden baslarım onuda bılmıyorum sık sık gırıp neler verdıgınıze bakarım bende onlardan baslarım

TOPIGIMIZ HAYRLI OLSUN:teytey::teytey:
Valla çok iyi olmus bu konu
bizde bir ay sonra yavas yavas baslariz

bu topic çok iyi olmuş ya kara kara düşünüyordum ne vereceğiz nasıl vereceğiz diye.
gelecek ay yavaş yavaş başlarız kısmetse :teytey:

evet kızlar bu topik pek iyi olmuş ama daha erken sanırım 1 ay sonra bizde uğrarız inş. yarın kızımın kontrolü var sorarız doktor amcamıza aama çok iyi olmuş bu topik bencedeeee

topikimiz hayırlı oluusun... ben kızıma bikaç çay kaşığı elma suyu verdim bugün.. tabi cam rende kullandık.. meyve sıkacağımız yok şimdillik.

slmm arkadaşlar bu konu paylaşımı çok güzel olmuş benim gibi tecrübesiz anne için özellikle,ama ek gıda için daha erken degilmi benim kızım 2 aylık daha yani şubatin son zamanlarına denk geldi ek gıdaya en az 4. ayda başlanmazmı?

kızlar bu topigi bir ay erken açtık sadece..bizim gibi ocakta dofguranlar olunca.bize bir ay kaldı yani.bir ay erken açmamımzın sebebide birbirimize fikir alışverişinde bulunmaktır.yani bir kaç kaşıkta olsa başlayanlar oldu..olsun,şunun şurasında ne kaldı..zemuszemus

selam arkadaşlar sütünüz yetiyorsa bebişlerin kiloları normalse
6. aya kadar başlamayın ek gıdaya anne sütü gibisi varmı
ben mecburen 4. ayda başlamıştım kilo alımı durduğu için

Back
X