ben 20 gün bilemedin 1 aydır kiraz şeftali elma karpuz gibi meyveleri taddırıyorum kızıma. kaşığın ucuyla iki üç damla falan veriyorum. hiç sevmiyor bazen midesi bulanıyor yüzünü ekşitiyor. bir kere şeftaliyi severek yedi o kadar.aman ne var becerilmeyecek de bakayım nerde takıldın .
ben sana anlatırım.özelden tel numaramı yazıcam sana ne zaman istersen ara sor sıkılmadan tekrar tekrar anlatır tarıf ederim.
hiçbirşeyi kabul etmiyor (birkaç kaşık su içiyor sadece) emiyor ama doymuyor farkındayım
bütün devam sütlerini tek tek denedim en pahalısında ucuzuna. hiçbirini yemiyor. ağzında biriktiriyor sonra da tükürüyor ve çok sinir oluyor kasıyor kendini mutsuz oluyor senağlama
ne yapacağımı şaşırdım. millet mama verme 6. aya kadar diyor. aslanda haftada 2-3 gün falan sütüm oluyor ve yetiyor ama diğer günler yetmiyor. 3. ayda 6 kiloydu 4. ayda 6400 oldu. 400 gram az değil ama yeterli gibi de gelmiyor bana, ben mi kuruntu yapıyorum acaba?
ne yapacağımı şaşırdım.
doktor belki verme ek birşey diyecek ama bazı günler sütüm olmuyor ve kızım battaniyelere saldırıyor ağlayarak devam sütü verirken kaşığa ya da biberona saldırıyor ama tadını alınca bırakıyor
aslında benim yapmam gereken sütüm olsun diye sürekli tıkınmak ama yaz günü de yenmiyor ki birşey
bu sırada mama yedirme uğraşlarım sonucu kızımla aramız açıldı artık bana hiç gülmüyor ve göğsümü ilk verdiğimde ısırıyor biberon sanıyor süt gelince emiyor senağlama
zormuş bu işler