Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba benim gibi 6. ayını doldurana kadar ek besin vermeyecek olan yok mu? doktorumuz 6. aydan sonra başlamamızda ısrarlı, ben de vermiyorum.
meraba kızlar.günlük sütleri nekadarv üsrde tüketiyosunuz.hepsini birdenmi mayalıyosunuz? diğer topiktede sordum ama cvp aamadım.bilen varsa yardımcı olabilir mi?
ben yaklaşık 1 haftadır elma suyu veriyorum, dün ilk defa pütüründen de verdim, akşamında kakasında aynen pütürler hiç formu bozulmadan çıkmış... demek ki daha hazır değil kızım ekbesinlere...
şu sütlü pirinçli mamayı hiç beğenmedi, napsam nasıl yedirsem bilemedim. çünkü kalsiyum içeriğinden dolayı ek gıdada önemli bildiğim kadarıyla. ama yemiyo işte... içine meyve püresi katsam olur mu ki?
bu arada ben hep ocak ayı annelerini takip ediyodum, yanlış yere bakıyomuşum :)
gördüğüm kadarıyla melin'im sizin bebişlerle daha bir yaşıt....
hoşgeldiiin aramıza.
merhabalar herkese :)
canim fazla geleni kücük cam kavanozlara koy buzdolabina ama agzini sikica kapat. ertesi günde verebilirsin. ben tekrar isitmiyorum. yemeden birkac saat önce cikariyorum iliyor yada mikro dalga firinda hafif isitiyorum. en fazla 3 gün ama ben 2 günün sonunda yemezse döküyorum. ebe bana eger fazla geldiyse kablara koy agzi kapakli. dondurucuya at istedigin zaman tekrar verebilirsin dedi!
mafoldumben of ya yeter artık bu kız hiçbirşey yemiyor sağ göğsümden artık hiç süt gelmiyor sol göğsümden emdiği kadarıyla aç aç duruyor.
mafoldumben bıktım ya mafoldumben ne denediysem yok yok yok
15 günde 100 gram almış
kilosunu geçtim aç offff ağlamak istiyorum
merhaba benim gibi 6. ayını doldurana kadar ek besin vermeyecek olan yok mu? doktorumuz 6. aydan sonra başlamamızda ısrarlı, ben de vermiyorum.
Bizim yeni doktorumuz da sabahları kahvaltı olarak sütlü pirinçli mama dedi. Ara öğün olarak da meyve. Çilek ve domates yok yalnız. Yoğurt ve bir de elma ve kuru kayısıdan yapılmış pekmezle tatlandırılmış hoşaf var. Bir kağıt verdi bana bir yaşına kadar ve ara öğün kısmını işaretledi. Hoşafı dile getirmedi ancak işaretli bölümde var. Bilemedim ben de versem mi vermesem mi. Elma ve kayısı tamam da pekmez veriyor musunuz siz ağır olmasın?
Arkadaşlar benim kızımda 4 ay 1 haftalık ek gıdaya henüz başlamadık,ne kadar anne sütü alırsa o kadar yarar diye düşünüyorum,ancak bu ay 700 gran kilo almış bu normalmi acaba,yoksa ek olarak bişeyler versemmi? Doktor kontrolümüz cumartesi önce sizinle paylaşmak istedim.
arkadaşlar armut suyu veya püresi veriyormusunuz bebişlere...
ben veriyorum ama bugün hastaneden verilen listede 8-9 aydan sonra yazıyor. ishal yaparmış sebep de bu.
ama kızıma ishal falan yapmadı, kafam karıştı...
merhaba arkadaslar bende aranıza yeni katıldım günlük takip ediyodum ama sizleri..benim kızımda 4bucuk aylık ve kilosu 6.400 bana az geliyo sütüm yaersiz diye mamaya basladım onuda biberonla içmiyor kaşıkla veriyorum bir ögünde en fazla 90cc. içirebiliyorum ama bir ögünde 150cc içmesi lazımmıs..bende ek gıdalara basladım meyva suyu yogurtmuhallebi veriyorum baslarda cok zorladı istemedi ama sanırım alısıyo.kaşıkla süt vermek cok zor neden biberon istemiyo acaba halbuki önceden alırdı..
asıl sormak istedigim sizce ayına göre kilosu düşükmü kilo alması için neler yapmam lazımm...simdiden tesekkür cvp verecek olan aannelere..
merhaba arkadaslar bende aranıza yeni katıldım günlük takip ediyodum ama sizleri..benim kızımda 4bucuk aylık ve kilosu 6.400 bana az geliyo sütüm yaersiz diye mamaya basladım onuda biberonla içmiyor kaşıkla veriyorum bir ögünde en fazla 90cc. içirebiliyorum ama bir ögünde 150cc içmesi lazımmıs..bende ek gıdalara basladım meyva suyu yogurtmuhallebi veriyorum baslarda cok zorladı istemedi ama sanırım alısıyo.kaşıkla süt vermek cok zor neden biberon istemiyo acaba halbuki önceden alırdı..
asıl sormak istedigim sizce ayına göre kilosu düşükmü kilo alması için neler yapmam lazımm...simdiden tesekkür cvp verecek olan aannelere..
canım hosgeldın
benm oglumda almıyor plastık seylerı kusuyor alınca uyurken emzırıyoru uynıkken emmıyor ustelık sutum azldı bu yuzden bende ek gıdaya basladım az az verıyorum ama begenmıyor onlarıda
bugun doktor a goturdum 6 aylık bebek dogum kılosunun ıkı katı olmalıymıs
benımkı oyle ama boyu uzun oldugu ıcın zayıf gorunuyır
yemeyen emmeyen cocuk cok zor oluyor sınır sahıbı olddum psıkolojım bozuldu vallaklava:
canım hosgeldın
benm oglumda almıyor plastık seylerı kusuyor alınca uyurken emzırıyoru uynıkken emmıyor ustelık sutum azldı bu yuzden bende ek gıdaya basladım az az verıyorum ama begenmıyor onlarıda
bugun doktor a goturdum 6 aylık bebek dogum kılosunun ıkı katı olmalıymıs
benımkı oyle ama boyu uzun oldugu ıcın zayıf gorunuyır
yemeyen emmeyen cocuk cok zor oluyor sınır sahıbı olddum psıkolojım bozuldu vallaklava:
hosbulduk canım az önce kendi sütümle 1tane cicibebe bisküvi ıslattım baya suluydu ama cok güzel yedi masallah agzıı kendi istegi ile actı yanasıl mutlu oldum 1saat sonrada 3 çay kasıgı yogurt vericem yeni yeni alıstırıyorum bakalım..benimki zayıf görünmüyo bacakları boğum bogum:)ama ayına göre 7kilo olmalı. sanada sabır diliyorum ama azimle yedirmeyi basarabilirsin ben biraz biraz umutlandım cünkü...
benım kızda öyle 7500 gr ama boyu uzun sanki 5-6 kg gibi zayıf duruyor.yaa sağlıklı olsun ve yesin yemeyen çoçuk gerçekten sor bebekken nasılsa buyüyüncede aynı olur diyorlar ben birazda o yüzden titizleniyorum.babası zaten yemek seçer kızıda seçerse tam tırlatırım ben.