Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heee çorbaya yarım şeftali yarım armut değiştirerek katıyorum güzel oluyo tadı
sebzelerle beraber meyvayıda katıp haşlıyorum ben 2 öğün veriyorum biberon almıyo ya sütü ya içer ya içmez diye tereddüt edip öğlene çorba koymuştum ciciannemize oda hepsini birden yedirince ilk gün bende devam ettim şimdi yiyiyor ama hafta sonu vermem onun yerine emziririm
tek meyva koyuyorum başka çok bi çeşitimiz yok ilki yemedi ya bu yiyince çok heves edip deniyorum bide bende çocuk yemekleri diye bi kitap var arada ordan çorbalar yapıyom eve gidince yazarım yazarını
heee bak en önemlisi çorbayı yapıp blendirdan geçirdikten sonra içine 1 çay kaşığı tuzsuz tereyağı katıyorum benim kız bayılıyo zeytinyağlı olanı pek sevmiyo ama tereyağına bayılıyo
evet evet aynen öyle patatesli kabaklı çorba pirinç mercimek irmik dönüşümlü değişik bişey yok yani
sebzelerle beraber meyvayıda katıp haşlıyorum ben 2 öğün veriyorum biberon almıyo ya sütü ya içer ya içmez diye tereddüt edip öğlene çorba koymuştum ciciannemize oda hepsini birden yedirince ilk gün bende devam ettim şimdi yiyiyor ama hafta sonu vermem onun yerine emziririm
slm arkadaşlar.
bu ek gıda işi beni iyice dellendirdi.
bütüngün onu yapayım bunu yapayım yesin savaş veriyorum mutfakta yok yemiyor ya.
önceleri ne güzel herşeyi götürüyordu şimdi ne oldu bu kıza anlamıyorum.
ölçüsü nekadar bu ek gıdanın her öğün ne kadar vermek lazım .
kafam çok karışık durmadan su içiyor su kurbağası gibi suyla doyuyr sanki
mis gibi meyve suyu içsene kızım. oda su. yok içmiyor.
delirmek üzereyim ya.
eskiden muhallebiyi bayıla bayıla yerdi şimdi iki kaşık tamam kapatıyor ağzını.
hepsi öyle canım ya...emmiyolar yemiyolar..cebelleşip duruyoruz...tek içtikleri su..bizimki suyu görünce delleniyo...ölüyo su diye......
sebze çorbasını yine yiyor çok şükür ama meyveyi hiç yemiyor ekşitiyor suratını hemen ekşimi geliyor. ev meyve haline döndü olgun meyve alalım derken yok tatları çok güzel hhepsi olgun hepsine burun çeviriyor. nasıl yapsamda yedirsem şu meyveyi hamileyken o kadarda meyve yedim. bide derler hamileyken ne çok yersen onu çok severmiş. bu tez bize sökmedi. tatsız tussuz çobayı yiyor mis gibi meyveyi yemiyor.
aslında meyve haşlanmasa daha iyi olur bence...vitamini kaçmaz ha..ne dersiniz..
slm arkadaşlar.
bu ek gıda işi beni iyice dellendirdi.
bütüngün onu yapayım bunu yapayım yesin savaş veriyorum mutfakta yok yemiyor ya.
önceleri ne güzel herşeyi götürüyordu şimdi ne oldu bu kıza anlamıyorum.
ölçüsü nekadar bu ek gıdanın her öğün ne kadar vermek lazım .
kafam çok karışık durmadan su içiyor su kurbağası gibi suyla doyuyr sanki
mis gibi meyve suyu içsene kızım. oda su. yok içmiyor.
delirmek üzereyim ya.
eskiden muhallebiyi bayıla bayıla yerdi şimdi iki kaşık tamam kapatıyor ağzını.
sebze çorbasını yine yiyor çok şükür ama meyveyi hiç yemiyor ekşitiyor suratını hemen ekşimi geliyor. ev meyve haline döndü olgun meyve alalım derken yok tatları çok güzel hhepsi olgun hepsine burun çeviriyor. nasıl yapsamda yedirsem şu meyveyi hamileyken o kadarda meyve yedim. bide derler hamileyken ne çok yersen onu çok severmiş. bu tez bize sökmedi. tatsız tussuz çobayı yiyor mis gibi meyveyi yemiyor.
ya içsin suda içmesi lazım ama bütün gün suyla duruyor cadı valla sinilerin
m nasıl bozuk anlatamam. evde sinirime durmadan herife sarıyorum ben ne yapayım yemiyorsa diyo. bütün sinirimi ondan çıkarıyorum. sonrada üzülüyorum. yap dök yap dök bütün gün böyle geçiyor ya.
sanki zehir veriyorum kıza ya. kitliyor ağzını her yer çorba meyve lekesi bi tükürüyor her yer meyve sebze. çamaşır yıkamayada bıktım yawwwwwww. günde kaç kez üst değiştiriyoruz. sabah akşam banyo bide evin işi yemek valla bittim ben yawwwwwwwwww.
kavanoz mamasını denedinmi...belki onu yer..bi dene nolcak...bizimkide çorbayı sevmedi..meyveyi yiyo...özelliklede kavanoz mamasını...