Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anamm hayırlı olsun vallahi!! maaşallah.. Peki sezeryan olmamışmıydı o, nasıl olucak normal doğurduysa kolay da.. E bu arada ozaman bebek 2010 doğumlumu olucak??!!?? iki kardeş 2010 lu??wow süper bişiikırkı çıkınca hemen hamile kalmıiş zeyl
aa aaaa aa doğru mu okudum!!! aaa hayırlı olsun ne zaman?? aa tebriklerr!!
anamm hayırlı olsun vallahi!! maaşallah.. Peki sezeryan olmamışmıydı o, nasıl olucak normal doğurduysa kolay da.. E bu arada ozaman bebek 2010 doğumlumu olucak??!!?? iki kardeş 2010 lu??wow süper bişii
Zeyl hayırlı olsun bebeğin, ben birine bakamıyorum senin iki tane olacak Allah yardımcın olsun.
Kızlar sizin bebekler sabah kahvaltısı yiyor mu? Benimki sabah kahvaltısından nefret ediyor. Hele devam sütünden midesi kalkıyor bebeğin. Benimki anne sütü de sevmiyor gerçi sadece uyurken emziriyorum.
Buarada ben de dün akşam balık vermeye karar verdim. Fırında yapınca yumuşacık oluyor, didikleyip verecem.
slm kızlar nasılsınız? benim cadıyla uğraşmaktan gelemiyorum hiç. çok huysuz yine sürekli kucak. ara ara geliyor benim kıza ne oluyo anlamıyorum. bir sorum olacak arkadaşlar. keçi sütünü ne şekilde veriyorsunuz bebişlere? bende artık versem diyorum. tavsiyelerinize ihtiyacım var? bu ara yine devam mamasını yemek istemiyor. bir ara çok güzeldi. bide burnu tıkalı kaç gündür sprey sıkıyoruz soğuk buhar hiç bir işe yaramıyor burnu tıkır tıkır. şaşırdım artık.
ahh ya ben kafayı yemek üzereyim hiç bişi yemiyo bu çocuuuuuuuuuuk..
önce burun tıkanıklığını söyliyeyim eczaneden tonimer bayb nin burun spreyi var öyle tek kıullanımlık falan değil gayet kullanışlı serum fizyolojik açınca aynı gün bitmeli damlatmasıda dert onun zaten ben suyu sıkıyoum ardından orti baby nazal diye geçiyor burun aspiratörü var süper birşey onunda burnunu açıyorum ohhh. 2 hafta önce nezle olduk geceleri bırak uyanmayı uyumadı desem yeridir .kurtarıcım oldu sonrada tıkandı burnu sürekli kullandım atlattık çok şükür ama kurtarıcım aspiratör oldu.sevi babekten ve bebedor dan almıştım hiç bir işe yaramıyor birde canını yakıyor.
keçi sütüna 15-20 gün oldu başlayalı şimdilik 9 ayına kadar falan 3 günde bir gece uykusundan önce ısıtıyorum 200 cc falan içinede 4 kaşık bebelak sütlü pirinçli koyuyorum maşallah bitiriyor gece uyandığındada su veriyorum sadece sabaha kadar tok yani.keçi sütü kaynatılmaya egrek yokmuş o yüzden cezvede ısıtıyorum.aynı zamanda biraz daha sıcak yaptığımlada yoğurt mayalıyorum .
yani şimdilik 3 günde bir 200 cc sütünü hergünde 100 cc kadar yoğurtunu yiyoruz .yoğurtu 2 günlük mayalıyorum ben.
huysuzlukta hepsinde var canım ya bir yeri ağrıyordur vardır bi derdi yada dişler huysuzluk yapıyordur ortak sorunumuz huysuzluk.
maaşallahhhh sekerim... NE güzel valla özenmiyorum değil..:))ama ben cok zorlandım valla bu gnlere getirene kadar korkuyorum ama sonra düşününce bir de kzıım olsa..Normal doğurdum şekerim ben,evet trajıkomik olan iki çocuğum da aynı sene doğumlu olucak:roflol: Ama hayırlısıyla alırsam kızı elime 2011 yazdırıcam eylülden sonra doğan çocuklar okulda problem yaşayabiliyorlar
tşk ederim cnm. orti bebe aspiratör sipariş verdik bakalım inş. işe yarar fenalık geldi artık bana burun meselesinden denemediğim şey kalmadı bendede chicco var ama hiç işe yaramıyor hiçbir şey alamıyorum burnundan. bakalım inş. bu işe yarar.
keçi sütünü önce az az verip sora çoğaltmalı mı acaba? dokunma birşey olma durumu varmı yoksa direk vereyimmi gerçi benimki 200 cc mama hiç içmedi şimdiye kadar hayatta içmez 200 cc. içtiği kadar vereyim mi ? bide sulandırarak mı vereceğiz yoksa tamamen süt mü? yoğurtta artık keçi sütündeden mayalayım. tadı değişik oluyor mu keçi sütünden olan yoğurdun.
ay ne çok soru sordum değil mi?
maaşallahhhh sekerim... NE güzel valla özenmiyorum değil..:))ama ben cok zorlandım valla bu gnlere getirene kadar korkuyorum ama sonra düşününce bir de kzıım olsa..
ayy ne güzel valla çok özendim gene maaşallah maaşallah
Kızlar bu keçi sütünü nerden buldunuz?
Benimki otri bebe aspiratörü görünce karete kide dönüşüyor(