Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar Çınar son 1 haftadır biberonu reddediyor neden anlayamadım biberonu ağzına almıyor ama herşeyi yiyor ve beni emiyor sadece biberonu almıyor ve süt içememiş oluyor ne yapıcam ben anlamadım ne yapmam lazım kızlarrrrrrfisfisfis
Zeynep'in İpek'te almıyor ama dişleri 1 hafta önce çıktı belki İpeğin dişini acıtıyor damağını yani olabilir.EE Çınarın çıkalı çok oldu.tatlı birşeyler dene uykusundayken falan vermeyi dene birde.
selam kızlar Çınar son 1 haftadır biberonu reddediyor neden anlayamadım biberonu ağzına almıyor ama herşeyi yiyor ve beni emiyor sadece biberonu almıyor ve süt içememiş oluyor ne yapıcam ben anlamadım ne yapmam lazım kızlarrrrrrfisfisfis
Kızlar benimki doğduğundan beri biberon almadı, emmiyor da. Sadece uyurken emzirebiliyorum bu şekil sütüm de gelmiyor 20 ml en son sağdığımda gelen miktar. Bu ara uykusunda da emdikten sonra huzursuz omaya başladı. Kilo da almıyor en son 1 ay 1 haftada 300 gr. almış. Boyu da uzamıyor 7 ay 1 hafta boy 68.5 cm. Moralim bozuk psikolojim filan gitti gidecek gibi oluyor bazen. Bir de görseniz nasıl uğraşıyorum bebekle tüm gün başka hiçbir şey yapmadan.
maşallah diyim önce
bende denedim bu şekilde aykız fakat reddetti acaba öğünlerimi fazla verdim hep bir kase yedirmeye çalıştım :uhm:
kızlar bende bugün derine elma armut püresi yaptım pişirdim bi güzel yumuşayana dek içine irmikte attım suyunu bi güzel çektii ezdim bi güzel içine tatlandırsın diye pekmezde koyup vericem bakalım sevicekmni hazırlardan iyidir herhalde
merhabalar
oglum yogurdu cok seviyor,pastörize keci sütünden yogurt yapmaya calısıyorum ama yok bir türlü beceremedim.süt gibi oluyor aynen.minik cam kavonoza yapıyorum,su mama kavanozlarıına... sütü cezvede yeteri kadar ısıtıp bir cay kasıgı yogurt aıcık sekerle karıstırıyorum.4 saat kadar bekliyor. acaba miktar az oldugu icin daha mı az bekletmek gerekli?
keci sütünün özelligimi yoksa? keci veya inek sütünden az miktarda yogurt yapan ve tutturan arkadaslar yardım lütfen... yoksa hazır bebek yogurtlarından(özellikle babymix elmalı) birinin bizim sponsorumuz olması gerek!
buarada pırasa yemegi yapmıştım bol havuclu,pirincli.. oglum bayıldı![]()
merhabalar
oglum yogurdu cok seviyor,pastörize keci sütünden yogurt yapmaya calısıyorum ama yok bir türlü beceremedim.süt gibi oluyor aynen.minik cam kavonoza yapıyorum,su mama kavanozlarıına... sütü cezvede yeteri kadar ısıtıp bir cay kasıgı yogurt aıcık sekerle karıstırıyorum.4 saat kadar bekliyor. acaba miktar az oldugu icin daha mı az bekletmek gerekli?
keci sütünün özelligimi yoksa? keci veya inek sütünden az miktarda yogurt yapan ve tutturan arkadaslar yardım lütfen... yoksa hazır bebek yogurtlarından(özellikle babymix elmalı) birinin bizim sponsorumuz olması gerek!
buarada pırasa yemegi yapmıştım bol havuclu,pirincli.. oglum bayıldı![]()