2010 şubat bebisleri dis çıkarıyor

mine_sen

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2007
62
8
623
Kızlar Özge bahar dün ilk disini çıkardı.diğer bebislerden dis çıkarmaya başlayan var mı?

Hayırlı dişler olsun canım,benim kız şubat sonu dogumlu henüz diş yok,ama eli sürekli agzında damakları baya sertleşmiş yakında çıkar gibi,her çocuk farklıdır ama ateş,ishal falan oldumu?

Ateş ishal olmadı ama sürekli eli ağzında ve mizmiz.doktor jel verdi rahatlatti biraz.bizde 19 Şubat dogumluyuz biraz erken çıktı sanırım.ama çok tatlı cimcimem

Allah bağışlasın ateşi falan yoksa o jeli vermeyin yani dogalına bırakın derim eskeden jelmi kullanmışlar,bizde hemen ilaç kullanıyoruz herşeye,gerek olayınca kullanmayın bence saglıcakla büyütün yavrunuzu...

Kızlar Özge bahar dün ilk disini çıkardı.diğer bebislerden dis çıkarmaya başlayan var mı?

Çok ilginç kızınınzın adı "Özge Bahar" mı? Benim adım da Özge Bahar:)) Benim kızımda şubat 2010 doğumlu, 2 dişimiz çıktı, ateş olmadı ama baya huy değiştirdi, gündüz hiç uyumuyor ve emziği bıraktı

İlginç bir rastlantı olmuş.Ama Özge Bahar baya var.facebook ta 60 civarı bulmuştuk:)Bu arada kızına maşallah baya hızlıymış.bizimkide huy değiştirdi dediğin gibi gündüzleri hiç uyumuyor ama sıcaktanmı dişten mi anlayamadım.

ay benimkide çıkarıcakmı acaba üç gecedir ayaktayız dün doktora götürdüm yok bişey dedi..

ay benimkide çıkarıcakmı acaba üç gecedir ayaktayız dün doktora götürdüm yok bişey dedi..

bize de doktor erken daha demişti 10 gün geçmedi çıkardı dişini,3 gün önce ikinci dişimizde çıktı.doktorlar ezbere konuşuyorlar bence.

kızlar şeymacım iki tane birden diş çıkardı cumartesi günü anladım ama daha tam inci gibi belirgin değil cam bardağı verince ağzına çıt çıt ediyo :)))))

bizim oğlan da tam 5,5 aylıkken çıkarttı ilk dişini sonrada 2 gün geçti yanındaki biti verdi :) ilk dişinde 39 derece ateşi vardı 2 gün sonra çıkarttı dişini

bizide iki dişimiz çoktııııııııııııııııııııı
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ay nası mutlu oldum anlatamam ama çok duygulandım ya
bi kaç gün mızmız oldu gece gündüz sonra ikitane birden çıktı
3 hafta olacak artık
bu arada MAAŞAAALLAH tüm kuzulara

kızlar şeymacım iki tane birden diş çıkardı cumartesi günü anladım ama daha tam inci gibi belirgin değil cam bardağı verince ağzına çıt çıt ediyo :)))))

Maşallah Şeyma'ya.incileri dizmeye başlamış.Özge Bahar ın üst dişler çok sertleşmiş.Sanırım bu ay onlarda gelecek.alt dişleri artık gülerken parlıyor:)))

o kadar mızmızlıktan sonra bebişlerin dişlerini görünce ne kadar mutlu oluyoruz değil mi?

3. dişimiz çıktı teyzoşlar alttaki 2 dişle gögsümü acıtıyordu ama şimdi anladım 2 dişin değerini çoookkk acıtıyor annesinin canını benim oğlum...

bizim 4 şubat doğum günü.neden diş miş yok ortada.herşeyi neden hep geriden takip ediyor benim oğlum ya.biraz tembel galiba.

bizim 4 şubat doğum günü.neden diş miş yok ortada.herşeyi neden hep geriden takip ediyor benim oğlum ya.biraz tembel galiba.

tembellikten değildir canım,ırsi oluyor biraz.hem biraz geç çıkarması iyi.havalar biraz serinler.bizimkiler sıcak bir taraftan diş bir taraftan.nasıl zorlanıyorlar kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…