2010 şubat bebisleri dis çıkarıyor

ya bnim oğluşun iki alt dişi çıkt
peki diğerleri ne zaman çıkar acaba bilen varmıbilmiyorumkismile
sanki dişi kaşınıyo gibi yapıyo bazen

ya bnim oğluşun iki alt dişi çıkt
peki diğerleri ne zaman çıkar acaba bilen varmıbilmiyorumkismile
sanki dişi kaşınıyo gibi yapıyo bazen

birkaç ay sonra çıkıyor sanırım,bizimki de çok mızmız avuç içleri ve alnı hafif ateşli.üst dişleri kabarmış belli oluyor baya.sende bak bakalım üst dişleri şişmiş mi.

Benimkindede bişi yok yaa çokta iştahsız offf nasıl açcam iştahını aşkımın yaaa

benim kızımın 3. dişi de çıktı hızlı biraz apalıyor koltuğa tutunup kalkıyor heryeri karıştırıyor yaramazlıklar başladı 6,5 aylık sizinkiler nasıl

kızlar benim oğlum 8. ayına yeni girdi ve toplam 6 tane dişimiz oldu çok erken değilmi yaaa...

kızlar benim oğlum 8. ayına yeni girdi ve toplam 6 tane dişimiz oldu çok erken değilmi yaaa...

Bazı çoçuklar erken çıkartıyor canım yani aslında bu işin erkeni geçi yok ilk diş 4 ayından 13. ayına kadar çıkarmış.sizinkiler erken çürüyebilir onuyda sıkı bi takiple hemen dolgu yaptırırsan yeni diş değişimi 8-9 yaşına kadar götürürsün.

kızlar selam artık hiç giremiyorum, dun (bayramın ilk gunu) sonunda ilk dişimiz patladı, elle kucuk diken gibi hissediliyor, ne zaman gözl görülür oluyor acaba bana bilgi verir misiniz? ikincisi ne zaman gelecek bakalım :) ilki çok dertli geldi

ya bu arada diş çıkaranlardan emzirenler varsa hala, nasıl oluyor? bu 10 gun diş çıkaracak diye cok huzursuzdu her iki göğsümü de yara yaptı, şimdi de diş patlaıd 2 gündür biraz acıtarak emiyor, sizde durumlar nedir, yapabileceğim bir şey var mı? hafifletmek için?
herkese selamlar

naz da dişlendi sonunda. kaşık verdiğim zaman kırt kırt ediyor daha gözle görülmüyor bariz olarak ama ucu çıktı. bekliyodum ne zamandır çok merak ediyodum :)
bizim yan etkisi ishal oldu, ne zamandır sulu yapıyordu kızım.

hayırlı olsun incileriniz.gözle görülmesi bir ayı buluyor(gülünce gözükür hale geliyor yani).......bizim 25 temmuzda ilk dişimiz çıktı,ikincisi 15 gün sonra hemen yanında bitiverdi.şuan üst dişlerini bekliyoruz.doktorumuz dişler gelmeden önce dişeti çekilir dedi,bizimkiler çekilmiş bir hafta 10 güne çıkar inşallah.

göğsün için zeytinyağı sürebilirsin.bebişine havuç verirsen çok hoşuna gider.dişleri kaşımak için birebir.....

bızım dıslerımız hala yok 4subat dogumlu oğlum ama dişimiz yoookkkk bende cıksalar dıye cok meraktayım oğlum benı emıyor onun için sorun olcagını sanmıyorum keske emseydı de goguslerım yara olsaydı emmedı bakalım ne olcak flor hapı kullanan varmı

benim oğlum 24 şubat doğumlu yani hemen hemen 10.aya geldik. damakları sert sürekli eli ağzında ama hala diş yok bizim kadar olupta daha diş çıkaramayan var mı ben artık endişelenmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…