2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Süper havacım afiyet olsun kaysılarınız analık valla delletir adamı..ben de geçiyom kendimden bazen severken ayı yavrusunu severken öldürür misali....bizim rendemizde tıpa tıp aynısı...

havvacım ne çabuk büyüdüler di mi???hamileyken de içimizdelerdi ama bak ne hale geldik şimdi.ikiniz de çok tatlı çıkmışsınız..

Yerim ben senin o çoraplarını hatta hızımı alamazsam ayaklarını.zilli sevsinler senin gülüşünü.

Kızlar bebeklerinize bakarken dilimi ısırmaktan kopartacaktım nerdeyse :)) Hepsi birbrinden çirkin bebişlerinizin... (çirkin diyeyim de nazarım değmesin). Rabbim hepsine güzel yazılar yazmıştır ve Nice mutlu günlerini görürsünüz inşallah... Bende Rabbim tamamına ermeyi nasip ederse 2011 Şubat annesi olacağım inşallah. Belki seneye bizlerde minik canlarımızın resimlerini sizlerle paylaşırız.

amin cnm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Annemin dellendiği anlardan biri...

ılk katı gıdam: Kayısı. Bağırsaklarım çok fenaaaa.(Mutfağın kusuruna bakmayın olur mu. Annemin tembelliği üstündeydi de)

Ay ben yerim sizi. Havva çıksın die o kadar bekledin şimdi de geri koymak mı istiyonkaydirigubbakcemile3
O ayaklarını var ya senin çıtır çıtır yicem. Hepsi aynı bunların bizim de bi ayağımız hep bi yerden sallanıyokaydirigubbakcemile3

çorabımı çıkarmayı çok seviyoruuummm,annem giydiriyor ben çıkartıyorum...

Uploaded with ImageShack.us

Baharım sen nerelerdeydin ya maşallah sana güzel kızım. Şu annene söyle de daha sık koysun senin resimlerini özletme kendini

Allah sağ salim kavuştursun bebeğini sana canım. Seneye sizn resimlerinize de bakalım inş.

ben geldımmmm uyukudan kalktım tam gezerken annemde cektı
anneme kustum poz vermıcem ıste

Son düzenleme:
Çoktandır girememiştim evdeki netteki problem bi türlü düzeltilemiyor annemlerden giriyorum ne olmuş bunlar böyle ya hepsi kocaman bebikler olmuş.Hergün gördüğünüz için belki siz öyle anlayamıyorsunuzdur ama offff süperler.. tam sevilmelik zamanları geldi ...Allahım nazarlardan sakla sen bu güzellikleri

Benim oğlum kocaman oldu teyzeler,annemlerin pcsindeki tek resmi koyim bari büyümüş mü bakın bakalımboshayallersmile

He bu arada kafasını traş ettirdik saçlarımız çoğalsın diye zaten yoktu saçları şimdi tam keloğlan oldu :)

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…