kız o nasıl bakış öyle agresif bocuk seni kaydirigubbakcemile3ben geldımmmm uyukudan kalktım tam gezerken annemde cektı
anneme kustum poz vermıcem ıste
Çoktandır girememiştim evdeki netteki problem bi türlü düzeltilemiyor annemlerden giriyorum ne olmuş bunlar böyle ya hepsi kocaman bebikler olmuş.Hergün gördüğünüz için belki siz öyle anlayamıyorsunuzdur ama offff süperler.. tam sevilmelik zamanları geldi...Allahım nazarlardan sakla sen bu güzellikleri
Benim oğlum kocaman oldu teyzeler,annemlerin pcsindeki tek resmi koyim bari büyümüş mü bakın bakalımboshayallersmile
He bu arada kafasını traş ettirdik saçlarımız çoğalsın diye zaten yoktu saçları şimdi tam keloğlan oldu :)
Uploaded with ImageShack.us
maşallah doruk paşa ya çok tatlı.....
ben geldımmmm uyukudan kalktım tam gezerken annemde cektı anneme kustum poz vermıcem ıste[/IMG]
büyümüş annesi tam yemelik olmuş...dudaklarda ballı ballı..maşallah...Çoktandır girememiştim evdeki netteki problem bi türlü düzeltilemiyor annemlerden giriyorum ne olmuş bunlar böyle ya hepsi kocaman bebikler olmuş.Hergün gördüğünüz için belki siz öyle anlayamıyorsunuzdur ama offff süperler.. tam sevilmelik zamanları geldi...Allahım nazarlardan sakla sen bu güzellikleri
Benim oğlum kocaman oldu teyzeler,annemlerin pcsindeki tek resmi koyim bari büyümüş mü bakın bakalımboshayallersmile
He bu arada kafasını traş ettirdik saçlarımız çoğalsın diye zaten yoktu saçları şimdi tam keloğlan oldu :)
ipek bocugunun 1 saat kadar oncekı hallerı :)
maşallah hepsine pek bi tatlılaşıyorlar valla gün gün büyüyorlar.
ama 3-4 aylık hallerı daha bi yemelik yüyüdükçe öptürmiyecekler sevdirmeyecek bağıracaklar uffff ne zaman rahat rahat ısıracağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?