2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

ıpek, Mertkan, Burak, Özge, Derin ve diğer tüm bebişlerimiz. hepsi ayrı ayrı şeker maşallah. ısırmalık oldular: nasıl dayanıcaz bilmem.

bugun saglık ocagından donuste halamın bahcesınde cektı annem
buda evde

he he annen seni o üç tel saçını bağlıyor kızım.maşallah sana ya bu bebekler her resimde biraz daha mı büyüyor.

Serap elbisenizden bizimdeeee var hatta hafta sonu giydirmiştim resimde çektim evdeki internet düzelsin bizde ekliyelim:)

burcu teyzesı kızımın 2 tel sacı hıcte yok cok sacı var eee hep aynı sac olmaz bazende ucuk sacık takılmak lazım ehehehe

Hep izliyordum bebişlerin resimlerini.Ancak vakit bulup resim yükleyebildim.inşallah becerebilmişimdir.Küçük kızım Özge Bahar..

Eklentiler

• $DSC00434.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 23
  • $DSC00425.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 24
Ay tüm bebişlere maaaşallah Hepsi ayrı bi güzel bunların yaacokacimcoook

Ama gelinime ayrıca bi maşallah demeden geçemem. Artistim benim bak çok ta poz verme oğlum kıskanır heeekaydirigubbakcemile3 Oğlum mu kaynanan mı kıskanıyo bilemicem artıkkaydirigubbakcemile3

Kahretsin star olmak çok yorucu

Derin,Özge,Esra,Özge Bahar maşallah minik prenseslerime benim çok şekersiniz hepiniz...opuyorumnanaktan

masallah esra prensese masallah adasımız özge bahar prensese

hayyy allahimmm yaaaa yirimmmmm onlari ben yirimmmmmm aklinialirimsmile istirsin duygu teyzesi popocuklarindan!

maşallahhh özge bahar a
özge ye
ve esra kuşuma

derin özge ,özge bahar esracı maşallah size prensesler hepinizin totosunu ısırırım ben...

Kiz yerim seni yerim masallah güzelim çok sekersin yine

Masallah özge Bahara çok tatli

mertkan özge özge bahar derin esra
maiallah hepinize tatlılarım benim..

Teşekkür ederim teyzoşlar...

Kayınvaldeye ayrıca teşekkürler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…