ipek bocugunun 1 saat kadar oncekı hallerı :)
Çoktandır girememiştim evdeki netteki problem bi türlü düzeltilemiyor annemlerden giriyorum ne olmuş bunlar böyle ya hepsi kocaman bebikler olmuş.Hergün gördüğünüz için belki siz öyle anlayamıyorsunuzdur ama offff süperler.. tam sevilmelik zamanları geldi...Allahım nazarlardan sakla sen bu güzellikleri
Benim oğlum kocaman oldu teyzeler,annemlerin pcsindeki tek resmi koyim bari büyümüş mü bakın bakalımboshayallersmile
He bu arada kafasını traş ettirdik saçlarımız çoğalsın diye zaten yoktu saçları şimdi tam keloğlan oldu :)
Zeynep oglusun çok yakisikli canim isirmalik tam masallah
hosgeldin tatlim benim haa bide anneye küsülmezben geldımmmm uyukudan kalktım tam gezerken annemde cektı anneme kustum poz vermıcem ıste[/IMG]
Oy seni keltos seni nerelerdeyin sen özlettin kendini masallah
Böcügüm çok tatlisin yine seni bi elime geçirsem yerim yerim masallah sanaipek bocugunun 1 saat kadar oncekı hallerı :)
Uploaded with ImageShack.us
Gülüsünü sevsinler ne tatli çikmis sibelcim bu böyle siritik seni masallah
ya kızlar dişinin fotosunu çekmeme izin vermiyor Doruk. Ağzını elimle açıyorum dilini çıkarıyor. Biraz daha beklicez. Gülünce görüncek kadar büyüsün. Zaten o zamana kadar tüm bebişler incilenir. Herkes koyar inci inci dişlerin resimlerini....
zeynepcim sen artık pazar günü bakıcan Doruk un incisineeee :)
teyzemiz kırmızı hastası yeğeninide kendine benzetecek yakışmış ama dimi kuzuma :asigim:
walla çok yakışmış tuğba maşallah.
teyzemiz kırmızı hastası yeğeninide kendine benzetecek yakışmış ama dimi kuzuma :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?