2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

zeynep duru maşallah teyzem sana sen başladınmı alışverişe gitmelere oy oy maşallah kızıma aferin sana...
alara maşallah kızım sanada gülüşünü sevsinler...
canbahar kesinlikle katılıyorum bu şubat bebeişlerinin hepsi harika...

hepsi tam bir minnoş olmuş bunların KOCAMAN MAŞALLAHHHH
ben ekliyemiyorum bu aralar yeni foto birincisi makinanın hafıza kartı kilitlrnmiş nasıl bişiyse artıkım ikinciside pc formata diye bi gitti ne ses var ne seda anlıycanız sadece yazıp okuyabiliyorum pc anca o işe yarıyor offf yaa hepsi bi düzelsede oğluşumda yerini alsa buralarda ((

canım hafıza kartının yanında ufak bir tuş olur ileri geri itersin tırnağınla... onun yerini değiştir kartın kilidi açılır.

maşallah ecenaz ne tatlı olmuşsun öyle

Ecenaz nerelerdeydin sen kuzum Bu annene kızmak lazım senin resmini ekleyene kadar kocaman olmuşsunkaydirigubbakcemile3

Kız şekerpare Miray yüzmekten saçı başı dağıtmışsınkaydirigubbakcemile3 Maşallah sana kuzum

maşallah tatlı bıdığıma.

Minik balık Miray maşallah sana teyzem

miray kuşum su kuşu olmuşşş kaydirigubbakcemile2

Kız şekerpare Miray yüzmekten saçı başı dağıtmışsınkaydirigubbakcemile3 Maşallah sana kuzum

ay ne tatlı olmuşsun sen öyle..maşallh sana maşallh..yerim seni ben..

kız miray üç günde olsa sen keyfini çıkarmışsın yaa.maşalh sana..öpüyorum o tatlı yanaklardan..

Ecenaz,Miray maşallah çok güzelsiniz cimcimeler....

sağolun teyzoşlar. valla sevdim ben bu deniz işini. kaydirigubbakcemile2

Zeynep'te geldi teyzoşlar
İşte benim keltoşummm

ayy yerim ben seni yaaaa. gamzeni de severim. ayy ben bayılırım gamzesi olan bebişee. maşallah tatlıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…