2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

ecenaz,miray,zeynep maşallah size prensesler..

kızlar ben dün burak'ın resmini koymuştum.siz de yorum yapmıştınız, ama gitmiş bugün.:1shok: ne iş bilen var mı?

yine dün diğer topikte 1180 li sayfalardan 1170 küsürlü sayfalara dönüş oldu..

Havva, Hülya(Hulen), Hülya(Yaren) çok sağolun kızlar Zeynep'te de sizi kocaman öpüyor teyzoşlar opuyorumnanaktan

Hülyacım dün bir sorun oldu sanırım, geçmiş bir kaç gün silindi, site bakıma alınmıştı ama bende anlamadım ne olduğunu bu gün düzelir herhalde canım....

ECENAZ kesinlikle aynı annesi aynada kendine mi baktın sürekli ne yaptın.Anasına bak kızını al senin kızın talipleri kapıda sıralanacak ona göre.
Miray senin oynadığın kumun olayım zilli ciddi ciddide oturmuş işine odaklanmış.
Zeynep'ede sık sık face den bakıyorum zaten valla yanaklar tam ısırmalık.
bunların hepsini alıp içine sok sıkı sıkıda sar kimseler görmesin arada çıkartıp ısırıp geri saklamak lazım.

Serap,Burcu sağolun kızlar..
Serapcım benziyorlar canım bizim tombişler, senin oğluşunda gamzeleri var çok tatlı maşallah, benim kızın gamzesi sadece tek yanağında var, saçıda yok zaten keltoşumun ...

Saçları da benziyo keltoş tontişlerinkaydirigubbakcemile3

zeynep sinemcim ..berkincim,defencim ,ipekçim,,maşallah kuzuzlarıma hepinizi ısırıyorum.....

olur tabii teyzesi yeopuyorumnanaktan

ıste bende geldım pazar gunu annem babam saclarıma kıydı benı keltos yaptı ama daha guzel saclarım cıkıcakmıs:icecream:

masallah ece naza tıpkı sana benzıyo annesı
masallah mıraya koca kız olmusta denıze gıtmıs
masallah zeynep prensese nasılda kocaman olmus
masallah berkıne yerım o tombık yanaklarını zaten erkek bebek hastasıyım ope ope yerımmcokacimcoook

Ah yavrum senin de mi saçlarına kıydılar.. Burcu teyzen gibi önce toka alıp sonra gidip kazttılar mıkaydirigubbakcemile3 Yine de güzelliğinden birşey kaybetmedin o ayrı da maşallah sana
Kız Melekşen sen de erkeği bulana kadar doğurursun valla haakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Özgecim boşver canım sen böylede çok şekersin keltoş fıstıkım...

zeyneple berkin o tontiş yanaklarınızı yirim sizin maşallah ikinizede

özgecim sen her halinle güzelsin tatlışım maşallah

Benim oğlum da geldi teyzoşlaar. Sabah çekildi ananeye giderken taze tazeee:))

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Anam benim tombik damadıma bak yaaa.. Yerim ben senin tombul yanaklarını yakışıklım...

Saçların olayım kuzum benim Maşallah

:ecrin_bebek: keltoşlar kervanına biri daha katılmış.kellerine sağlıklı gür ışıl ışıl saçları gelsin.

Havva Özge'nin annesi kokoş kızınıda kendine benzetecek tabii. vayy Özcan 'ın haline bayanssulusmile

Berkiiiiiin lennn tombik kuzu o yanaklar ne doldururu ağzı varya tammm ısırmalık.Maşallah sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…