2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

maşallah ecenaz ne tatlı olmuşsun öyle

oldu valla teyzesi saol:)

Ecenaz nerelerdeydin sen kuzum Bu annene kızmak lazım senin resmini ekleyene kadar kocaman olmuşsunkaydirigubbakcemile3

yaa kızın anasında iş yok valla haklısın hiç elim kolum kalkmıyo bişeye öyle bi bezginlik varki sorma serapcım...topiğe bile yazmadan çıkıyorum çoğu zaman...
tşk ederiss

kuzum benımmm cok buyumussun sen masallah sanaa

saol zeynep teyzesi

Maşallah Ecenaz a . Gülşah bu kız tıpkı sana benziyo

ayyyy havva hiç bu kadar mutlu olmamıştım yaa herkes babaya benzetiyoduu süperrr hehehe

tü tü maşallah kuzuma çok şekrsin şekerim

tşk ederis teyzesi

vereliniortak aynen öyle

ay inanmıyorum yaa büyüdükçe banamı benzicek acaba

ay ne tatlı olmuşsun sen öyle..maşallh sana maşallh..yerim seni ben...

daha ne tatlı hallerim varda annemde iş yok ayşegül teyzee:)

Ecenaz,Miray maşallah çok güzelsiniz cimcimeler....

maşallah tatlı bıdığıma. :

tşk edriz hülya teyzesi

zeyneple berkin o tontiş yanaklarınızı yirim sizin maşallah ikinizede

özgecim sen her halinle güzelsin tatlışım maşallah

sağol teyzesiopuyorumnanaktan

Anam benim tombik damadıma bak yaaa.. Yerim ben senin tombul yanaklarını yakışıklım...

Esra da öpebilir yanaklarından yani:dance:

AnacımÖzgenin yanındaki Avon poşeitni gördünüz mü? Kokoş kız seni. Şimdiden mi başladın kız süslenmeye...

Ay gördüm valla benim de aklıma geldikaydirigubbakcemile3

Sağol Burcu teyzesiiopuyorumnanaktan

Berkinnnnnnnnnnnn seni bi elime geçirsem varyaaaaaaaa anan elimden alamaz heee sempatiksalakcinni

aaa alırım kız oğluma kötü bişey yapacaksan çok fena yaparım heee ona görekaydirigubbakcemile3

herkeze cok tesekur ederız teyzelerı saolun XSIDE teyzesı vala babası ben gıbı hep kızını susluyo bu cocuk cok kokos olur dıyo bana gısı beyenmez dıyo kaydirigubbakcemile3 hava teyzesı avon sıparısı vermek ıcın katolok aldım anacım ıla oda bakıcakmıs cıklıklar atı ne anlıyosa ıcınde kılerden zılı sey

melekşen bacım bu özgeye maşallah.olsun kelde güzel duruyo.nu anası varya kelmi dinler baak kel haliyle bile süslemiş..

serap ay bacım bu tosunu ben ısırırım ya.maşallh çok tatlı nede güzel gülmüş sıpa vay..

gülşap kız koşsana kızın peşenden.ne öyle kızımn her halini çek işte.bak nede güzel pozlar vermiş..

keltoş kafandan öperim seni bıdık.
anacım nerdesin sen? merak ettim seni
??????????????????????????????????????????????????????

İzmire yolun düşerse gel ye arkadaşımkaydirigubbakcemile3

aaaa gülşahcım ben senin kızı defne sanmışım kız benzettim demekki maşallah ecenaza ama zayıflamışmı nanaklar küçülmüş sanki...

tüm şubat kuzucuklarına 40 bin kere maşallah diyorum hepside birbirinden tatlı tam yemelik çıtırlar cokacimcoook

maşallah sarı şeker ,daha şimdiden kapmış bilgisayarı ,sende benim gibi sıranı bekliyeceksin demekki tuğbacım...

eyvaaaah birer tane daha bilgisayar almak lazım bunlar büyüyünce yoksa bize sıra gelmeyecek

mertkan ısırırım seni valla kuzu

İzmire yolun düşerse gel ye arkadaşımkaydirigubbakcemile3

eah ah 2005 yılında izmirdeydim.nede gözel olurdu..

aaaa gülşahcım ben senin kızı defne sanmışım kız benzettim demekki maşallah ecenaza ama zayıflamışmı nanaklar küçülmüş sanki...

şimdi fatoşum.sen iyi bişeymi dedin yoksam kötümü anlamadım.ecenazı defneye benzetmişsin.keşke benim kızda öle kilosu olsa....bide küçülmüş demisin :mymeka:kız bacım benim kızın neresi küçük.dalyan gibi boyu varyerimsenibenha kilomuz az okaa.şimdi ben seni ne edem de baaa:uhm:

anne bir dur ya işim var şu anda sen sonra girersin kadınlar kulubüne acelen ne :roflol::roflol:

Uploaded with ImageShack.us

kız maşallah sırı civcive.bizdee iki tane olmalı bilgisayar.kendim için istiyorsam namerdim.iki cadı büyüyünce birbirine girmesinde:içelim:

anamm bizim de var böyle poz. valla şimdiden çok meraklılar bilgisayar, telefon, tv. sanki anlıyolarmış gibi, bi de zararlı yani.. faydalı olsa yüzüne bakmaz sıpalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…