- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
maşallah ecenaz ne tatlı olmuşsun öyle
Ecenaz nerelerdeydin sen kuzumBu annene kızmak lazım senin resmini ekleyene kadar kocaman olmuşsunkaydirigubbakcemile3
kuzum benımmm cok buyumussun sen masallah sanaa
Maşallah Ecenaz a . Gülşah bu kız tıpkı sana benziyo
tü tü maşallah kuzuma çok şekrsin şekerim
vereliniortak aynen öyle
ay ne tatlı olmuşsun sen öyle..maşallh sana maşallh..yerim seni ben...
Ecenaz,Miray maşallah çok güzelsiniz cimcimeler....
maşallah tatlı bıdığıma.:
ecenaz,miray,zeynep maşallah size prensesler../saol teyzoşşşş..
ECENAZ kesinlikle aynı annesi aynada kendine mi baktın sürekli ne yaptın.Anasına bak kızını al senin kızın talipleri kapıda sıralanacak ona göre..
hahah ay bi havalara girdimki sormayın aynı anda bi kaç kişiden bana benzediği yorumları gelince şiştim haha:)) tşkler burcu teyzesi
masallah ece naza tıpkı sana benzıyo annesı
tşkler melekcimm...
ayrıca MİRAY,ZEYNEP,BERKİN VE ÖZGE gözümüzden kaçmadı kızımla hepsini kocaman öpüyoruz maşallah hepsine...
zeyneple berkin o tontiş yanaklarınızı yirim sizin maşallah ikinizede
özgecim sen her halinle güzelsin tatlışım maşallah
Anam benim tombik damadıma bak yaaa.. Yerim ben senin tombul yanaklarını yakışıklım...
AnacımÖzgenin yanındaki Avon poşeitni gördünüz mü? Kokoş kız seni. Şimdiden mi başladın kız süslenmeye...
:ecrin_bebek: keltoşlar kervanına biri daha katılmış.kellerine sağlıklı gür ışıl ışıl saçları gelsin.
Havva Özge'nin annesi kokoş kızınıda kendine benzetecek tabii. vayy Özcan 'ın haline bayanssulusmile
Berkiiiiiin lennn tombik kuzu o yanaklar ne doldururu ağzı varya tammm ısırmalık.Maşallah sana.
Berkinnnnnnnnnnnn seni bi elime geçirsem varyaaaaaaaa anan elimden alamaz heee sempatiksalakcinni
ıste bende geldım pazar gunu annem babam saclarıma kıydı benı keltos yaptı ama daha guzel saclarım cıkıcakmıs:icecream:
masallah ece naza tıpkı sana benzıyo annesı
masallah mıraya koca kız olmusta denıze gıtmıs
masallah zeynep prensese nasılda kocaman olmus
masallah berkıne yerım o tombık yanaklarını zaten erkek bebek hastasıyım ope ope yerımmcokacimcoook
melekşen bacım bu özgeye maşallah.olsun kelde güzel duruyo.nu anası varya kelmi dinler baak kel haliyle bile süslemiş..
serap ay bacım bu tosunu ben ısırırım ya.maşallh çok tatlı nede güzel gülmüş sıpa vay..
gülşap kız koşsana kızın peşenden.ne öyle kızımn her halini çek işte.bak nede güzel pozlar vermiş..
İzmire yolun düşerse gel ye arkadaşımkaydirigubbakcemile3
aaaa gülşahcım ben senin kızı defne sanmışım kız benzettim demekki maşallah ecenaza ama zayıflamışmı nanaklar küçülmüş sanki...
anne bir dur ya işim var şu anda sen sonra girersin kadınlar kulubüne acelen ne :roflol::roflol:
Uploaded with ImageShack.us
anne bir dur ya işim var şu anda sen sonra girersin kadınlar kulubüne acelen ne :roflol::roflol:
Uploaded with ImageShack.us
anamm bizim de var böyle poz. valla şimdiden çok meraklılar bilgisayar, telefon, tv. sanki anlıyolarmış gibi, bi de zararlı yani.. faydalı olsa yüzüne bakmaz sıpalar..
ne gülüyon kız geliyor buraya uğrayıp kaçıyosempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?