2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

maşallah mert kana...
kız ayşegül bacım ben ecenazı senin kız sandım sonra fark ettim ecenaz kilolu ya maşallah zayıflamış geldi o yüzden yazdım ama ben ecenaz sanırken düşündüm onu anladınmı bilmeme maşallah defneme tabiki dalyan gibi...

Kız Hülya arada öteki topike de uğrasan diyom:mymeka:

ne gülüyon kız geliyor buraya uğrayıp kaçıyosempatiksalakcinni

oraya da uğruyom bacım ara ara. ama bi ara yazdıklarım silindi :)) geçmişi okumak zor oluyo bu ara,malum tatil dönüşü işler birikti..ama selam veriyom yine de..

tabikii en favori topiğim burası.. bıcırlara bakıyorum, enerji depoluyorum..:lepi:

maşallah mertkan paşaya nasıl büyümüş öyle sarı boncuk.. pc merakları zaten hepsinde mevcut bizdede var bu pozlardan facede bayılıyorum bunların bu hallerine

maşallah burakcım sen kiminle yazışıyosun öyle ,söyle bakalım teyzem ..

yazışmıyoyum selma teyze, tayçın ve arkadaşlayını izliyoyummmm :)

yahuuuuu bu dahi miniklikten çıkmış kocaaaaa adam olmuş resmen kapmış laptopu işin zor şekerim senin :)))

şimdiki cocuklar böyle şekerim, hangimizin işi kolay ki..

vereliniortaktamamdır.

buda bizim minik dahimiz :))

maşallh yakaşıklıya.pek güzel çıkmış..

burak kuzum benim annenin yolunda mı ilerliyon paşam sen

bu çocuklar niye bi dünya oyuncak varken telefon bilgisayar tv gibi şeylerle oynamayı seçiyorlar yahuu:uhm:

oo teknoloji çılgını bebişlerimize maşallah. bizim kız da klavye görünce heyecanlanıyor. yaklaştırınca deli gibi basıyo tuşlara: salyalarını da damlatıyor ama sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile2

Benim oğlum da geldi teyzoşlaar. Sabah çekildi ananeye giderken taze tazeee:))

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

şiddetle mıncıklamak istiyorum seniii. delikafadulden

tüm şubat kuzucuklarına 40 bin kere maşallah diyorum hepside birbirinden tatlı tam yemelik çıtırlar cokacimcoook

a.s

burak kuzum benim annenin yolunda mı ilerliyon paşam sen

bu çocuklar niye bi dünya oyuncak varken telefon bilgisayar tv gibi şeylerle oynamayı seçiyorlar yahuu:uhm:

bilmiyorumkismile olsun ama çok tatlılar yaaa. hele cep tlf na atılmasına, dudağı büzüm yakalamya çalışmasın bayılıyorum.

mert kan ahmet burakl maşallah size canlarım vermeyin annelerinize tamamı..
serapçım evet ben ısırmak istiyorum berkini bi gün ayarlayalım buluşalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…