Kız Hülya arada öteki topike de uğrasan diyom:mymeka:
ne gülüyon kız geliyor buraya uğrayıp kaçıyosempatiksalakcinni
maşallah burakcım sen kiminle yazışıyosun öyle ,söyle bakalım teyzem ..
yahuuuuu bu dahi miniklikten çıkmış kocaaaaa adam olmuş resmen kapmış laptopu işin zor şekerim senin :)))
maşallah mert kana...
kız ayşegül bacım ben ecenazı senin kız sandım sonra fark ettim ecenaz kilolu ya maşallah zayıflamış geldi o yüzden yazdım ama ben ecenaz sanırken düşündüm onu anladınmı bilmeme maşallah defneme tabiki dalyan gibi...
anne bir dur ya işim var şu anda sen sonra girersin kadınlar kulubüne acelen ne :roflol::roflol:
Uploaded with ImageShack.us
Ahmet Burak kiminle yazışıyon sen oğluşşşş. Gelin mi getircen sen anneye. Maşallah
maşallh yakaşıklıya.pek güzel çıkmış..
maşallah kuzucuklara
ECENAZ kesinlikle aynı annesi aynada kendine mi baktın sürekli ne yaptın.Anasına bak kızını al senin kızın talipleri kapıda sıralanacak ona göre.
Miray senin oynadığın kumun olayım zilli ciddi ciddide oturmuş işine odaklanmış.
Zeynep'ede sık sık face den bakıyorum zaten valla yanaklar tam ısırmalık.
bunların hepsini alıp içine sok sıkı sıkıda sar kimseler görmesin arada çıkartıp ısırıp geri saklamak lazım.
Benim oğlum da geldi teyzoşlaar. Sabah çekildi ananeye giderken taze tazeee:))
tüm şubat kuzucuklarına 40 bin kere maşallah diyorum hepside birbirinden tatlı tam yemelik çıtırlar cokacimcoook
burak kuzum benim annenin yolunda mı ilerliyon paşam sen
bu çocuklar niye bi dünya oyuncak varken telefon bilgisayar tv gibi şeylerle oynamayı seçiyorlar yahuu:uhm:
anacimmm sennn nerelerdesinnnnn yawwwwwww??? özlettin kendini ugramaz oldun buralara!oy maşallah MERTKAN'A VE AHMET BURAK'A...oğlanlar kapmış pcleri valla kızları uzak tutalım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?