2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

melekler gibi olmuş maşallah elbisesi emziği çok yakışmış :ecrin_bebek:

yürüteçtede hiç garip durmuyor valla bıraksan kullanır dünden razı baksana.

burcucum,ilk başta yürüteçte öyle duruyordu.birkaç günde ilerlemeyi öğrendi valla..baktı ki hareket ettikçe gidiyor bu, hoşuna gitti.en önemlisi özgür takılıyor.
kucağına alan,sıcakta yapışan yok,oh ne rahat

Kimse bana kola vermiyo. BEn de yüzsüzlük eder alırım böyle... Şaka bi yana zor kurtardık. Pipetten içiyodu az kalsın. Bu pozu çekebilmek için de eline verdik pipeti

nerde zararlı şey var koşun yavrular.

kuşum pipetle samimi olmak için erken değil mi???

incilerini severim senin, kuzumm.

kokoşum benim. çok güzel olmuşsun. maşallah sana

Son düzenleme:
Oyyy tane tane incilerini yerim senin keltoş prensss

dişlerini seveyim senin maşallahhhh

inşallah canım birdaha ki sefere gelebilirsiniz esra tatilden gelsin arada tatile çıkan olmazsa ayarlayalım.

Elif 2 diş birden mi patladı ben görmüyorumda sallıyormuyum.bilmiyorumkismile

esracık maşallah bidenem sana afiyet olsun

elif incileriniz pek güsel hayırlı uğurlu olsun inş

nerde zararlı şey var koşun yavrular.

kuşum pipetle samimi olmak çin erken değil mi???

incilerini severim senin, kuzumm.

kokoşum benim. çok güzel olmuşsun. maşallah sana

hepinizeee tek tek ve çok çok teşekkür ediyoruz evet burcucum 2 tane birden sivreldi:))))darısı ve daha güzelleri sizlerin olsun inşallahh

maşallah gelin gibi durmuşsun kı4z.yürüteçtede kötü durmuyopek şeker maşallah.

oyyy müaşallah incileride çımkmışşş...

Ah kuzum sen boşver onu süt versin annen sana güzel kızım benim
Gerçi masadaki herşeye saldırıyorlar artıkakannehir Hele de karpuz varsa sofrada kendini paralıyo kertiğikaydirigubbakcemile3

kızz esoş acele etmee kız.daha zaman var :ecrin_bebek:..pek tatlı çıkmış.nasılda saldırmışş.defnede saldırıyo ne görsee..

kizlar burda doktorlar gerekirse suyu pipetle icirin diyorlar! evet bende duydugumda sasirmistim ama gercekten hastanede doktorlarin bebeklere pipetle su verdiklerini gördüm bana ebemde demisti. ve gercektende zeynebime verdim baktim agzinin kenarindan sular damliyor . demekki cekebiliyor bu bacaksizlar! ama ben agzi acir diye pipeti biraktim kasikla veriyorum ama masallahhh su agzindan cokkk heryerine gidiyorrrr...sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…