Tüm meleklerimi kocaman öpüyorum,maşallah hepsine ne tatlılar...Tek tek alıntı yapamıyorum çünkü Bahar o kadar izin vermiyor bana...
Hepsini çok seviyorum gerçekten ailemden gibi hepsi.Canlarım benim...Benim kızımı da unutmayın.Biz foto makinemizi dayımıza verdik balayına giderken o yüzden yeni resim koyamıyorum..
Bahar'ımın dayısının düğününden pozları...Salonda pusette gezdi,uyudu güzel kızım...
Uploaded with ImageShack.us
Oyyy tane tane incilerini yerim senin keltoş prensss
dişlerini seveyim senin maşallahhhh
inşallah canım birdaha ki sefere gelebilirsiniz esra tatilden gelsin arada tatile çıkan olmazsa ayarlayalım.
Elif 2 diş birden mi patladı ben görmüyorumda sallıyormuyum.bilmiyorumkismile
esracık maşallah bidenem sana afiyet olsun
elif incileriniz pek güsel hayırlı uğurlu olsun inş
nerde zararlı şey var koşun yavrular.
kuşum pipetle samimi olmak çin erken değil mi???
incilerini severim senin, kuzumm.
kokoşum benim. çok güzel olmuşsun. maşallah sana
Tüm meleklerimi kocaman öpüyorum,maşallah hepsine ne tatlılar...Tek tek alıntı yapamıyorum çünkü Bahar o kadar izin vermiyor bana...
Hepsini çok seviyorum gerçekten ailemden gibi hepsi.Canlarım benim...Benim kızımı da unutmayın.Biz foto makinemizi dayımıza verdik balayına giderken o yüzden yeni resim koyamıyorum..
Bahar'ımın dayısının düğününden pozları...Salonda pusette gezdi,uyudu güzel kızım...
Bahar yürüteçte...Bizim ailede 1,5 yaşındaki ailemizdeki ikizlerimizden kalma yürüteç.Çok erken olduğunu biliyorum ama çok heyecanlanıyor onu görünce ara sıra oturtuyorum.
En çok da ben lavabodayken çok işe yarıyor,en güvende bıraktığım yer şimdilik..
Ah kuzum sen boşver onu süt versin annen sana güzel kızım benim
Gerçi masadaki herşeye saldırıyorlar artıkakannehir Hele de karpuz varsa sofrada kendini paralıyo kertiğikaydirigubbakcemile3
maşallah gelin gibi durmuşsun kı4z.yürüteçtede kötü durmuyopek şeker maşallah.
oyyy müaşallah incileride çımkmışşş...
keyifler çakır maşallah bacak bacak üstünde ohh deymeyin gitsin:))))
gencer'imin pirinçlerine de maşallah.darısı başımıza inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?