2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Tek tek yazamadım kızlar kusura bakmayın... Bütün bebişlerimize kocaman bir maşallah... Allah hayırlı evlat eylesin hepsini inşallah...

kıyamam yaaaaa reyhan cok datlu maşallahhhhhhhhhh
fatoş arasa da kocaman bı maşallah kocaman olmuş ya yerım ben onu yerım yerımmmm

reyhan fatoş maşallah canlarım maşallah kırkbinkere allah nazardan korusun bebeişlerimizi

Tek tek yazamadım kızlar kusura bakmayın... Bütün bebişlerimize kocaman bir maşallah... Allah hayırlı evlat eylesin hepsini inşallah...

kıyamam yaaaaa reyhan cok datlu maşallahhhhhhhhhh
fatoş arasa da kocaman bı maşallah kocaman olmuş ya yerım ben onu yerım yerımmmm

FATOŞ,REYHAN maşallah bebişlerinize allah nazarlardan saklasın

amanin maşallh maşallh.oy kıyamam ya çok tatlı kuzum benim...

reyhan fatoş maşallah canlarım maşallah kırkbinkere allah nazardan korusun bebeişlerimizi

maşaALLAH bunlara ya ALLAHIM nazarlardan saklasın...

kocaman bir maşallah bu bebişe
allahım esitgesin çok tatlı yanakları gel beni ısır diyo :1hug:

Tesekkür ederiz teyzoslar hepinizi kocaman öpüyoruz kizimla

cicilibicili canim o yanaklari isirmamak için zor tutuyorum kendimi azcik büyüsün isircam bol bolkaydirigubbakcemile3

pınar maşallah kız sana benziyo hee

oy oy yesin teyzesi ne tatlıymış bu küçük adam..maşallah pınar maşallah...

havva,sumifer maşallah miniklere hepsi birbirinden tatlı yaa

pınarcım cok guzel uyuyor ya melekler gıbı masallah yagız bebege benım ıcın kokla bı kere boshayallersmile

allahım hepsi birbirinden tatlı maşallah allahım esirgesin şanları bahtları kaderleri güzel olsun inş. bugünleride gördük çok şükür

çok teşekkür ederiz teyzeleri.Allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın.güzel günler görelim hep birlikte inşallah.

reyhan güzel kızın bide poz vermiş resimde maşallah Allah analı babalı büyütsün.
fatoş'cum aras bizim bebeklere abilik yapacak cidden.maşallah kocaman olmuş.

ayy çok şeker bunlar ya mis gibi kokuyolardır şimdi ...ay bizimkiler büyüdüler ya kızlar göz açıp kapayana kadar geçiyo zaman daha dün doğdular yarın tam bir yaşına girecek...sağlıklı sıhhatli büyüsünler kuzular...

reyhan güzel kızın bide poz vermiş resimde maşallah Allah analı babalı büyütsün.
fatoş'cum aras bizim bebeklere abilik yapacak cidden.maşallah kocaman olmuş.

ecenaz,bahar,yağız,ecem,aras,esra bebişlre 41 kere maşallah.

Maşallah canım tam şeker fıstık valla. Yanakları maşallah tam ısırmalık. Allah nazarlardan saklasın

Tesekkür ederiz kizlar Allah tüm bebislerimizi nazarlardan korusun tez zamanda saglikla büyüsünler insallah

Buda benim Yağız oğlum. Geçen cumartesi mevlütte çekmiştim. Ancak ekleyebildim.
Maşallah deyin teyzeleri..

hangisine bakıcağımı şaşırdım valla
maşallah bütün şubat bebeişlerine
bizimde bugün kırkımız çıktı
atlattık çok şükür darısı hepinizin başınıza kızlar

2 gün giremedim burası resim dolmuş.ALLAHım hepsi birbirinden güzel çok güzel bu melekler 41 kere maşallah hepsine
dünde bizim mevlütümüz vardı resimlerimizi ekliyim bende

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…