2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

ya şimdi baktım resimlere de...ne oldu bunlar böyle maşallah hepsine 41,441 kere...
Allah o gülen yüzlerinizi soldurmasın ömrünüz boyunca,canlarım benimmm...
bir sürü yeğenim var ne güzel bir şey..
büyüyünce hal hatır soranlardan eylesin Rabbimm..

Burak , Toprak, Emir, Ipek, Özge, Esra, Zeynep, Mertkan, Miray, Bahar
Hepinize kocaman masallah kuzucuklarim hepiniz ayri bi güzel ve yakisikli olmussunuz
Allah im sizi nazarlardan korusun

Miray kuzum senin korkak arkadaşın duru korktu ama kuzum.şu kızı cesaretlendirmek lazım 2 günlüktü hastanede saklama kapının sesine korkup ağlamaya başladı halen aynıı yaa 2 günlük çoçuk ses duyarmı yok duymazsa olmaz illa ağlayacak ya.
sen oyna kuzucum ama sanki dövüyor muşsun gibime geldi.

Selma bu Zeyno kız ne olmuş böyle lokma lokma koy önüne ısır ısır ye.

OOOOO Mertkan bey arabayımı kaçırıyorsun sen bu ne hız kuzum.

Özge anne sana taç almıyormu.bayramlığının üzerine söylede anne cici tokalar alsın.

tüm kuzularıma maşallah.

Burak , Toprak, Emir, Ipek, Özge, Esra, Zeynep, Mertkan, Miray, Bahar
Hepinize kocaman masallah kuzucuklarim hepiniz ayri bi güzel ve yakisikli olmussunuz
Allah im sizi nazarlardan korusun

sonuna kdar katılıyorum çok tatlıı bunlar ya
maaşaallah kuzularıma benimmmm

ıste ben geldım bu aksam kızlar ozgeyı uyutucagımız zaman bı gulmeye bı neselenmeye basladı ay uyumak bılmedı fırsat bu bende cektım ıncılerımızde gorunuyo alta teyzeler

oy ben hepinizi ısırım hemi hepinize kocaman maşallah....miray zeynep mertkan özge alara kzuzlarım bernim

ıste ben geldım bu aksam kızlar ozgeyı uyutucagımız zaman bı gulmeye bı neselenmeye basladı ay uyumak bılmedı fırsat bu bende cektım ıncılerımızde gorunuyo alta teyzeler

ne gülüyon kız yat uyu,bak anne seni uyutmaya çalışıyor sen gülüyosun cadı seni kaydirigubbakcemile3
maşallah sana ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…