2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

kız çirkin ilk yorumu ben yapayım...gezdin geldin...dahada büyümüşsün sanki..anne seni burak la oynamaya getirmedi...küstük biz:1closedeyes:

yerim senin o kollarını bacaklarını fıstıkolumunekankayizsmile

Miraycım dugunde gelin seni kesin kıskanmıştır. Bu ne güzellik. Kot elbisen şahane Dorukla ben bayıldık. Doruk bu fıstık kim diye sordu. haberiniz ola....

bütün bebişlere maşallahh... kocaman olmuş bunlar yaa.. dicem ama bizimkiler bile 6.aylarını dolduruyo artık :) maşallahh maşallahhh.. Allah nazardan saklasın hepsini...

güzel kız seni ne etmeli...
başındaki yazmanı seveyim senin. pek tatlısın yaaaa öperim güzel yanaklarından
Bu arada Doruk paşanın 8 aylık fotoları

Uploaded with ImageShack.us

ooo doruk paşam incilerin ne kadar güzel görünüyor öyle
yakışıklımmm,bi makas alabilirmiyim ohaoldumsmile

Miray kuzum,karagözlüm bence de kot elbisen çok yakışmış maşallah..
Doruk paşam önden gidiyorsun bütün dişler çıkmış,azıları çıkarcan nerdeyse maşallah sana da..
zeynepcim Bahar'ı herkes erkeğe benzetip arkası erkek yorumu yapıyor zaten..bi şapka takınca kız oluyoruz..

Aman Yarabbi bu güzelliklerin hangi birisine yorum yapacağımı şaşırdım hepinize binlerce maşallah diyorum Allahım nazarlardan saklasın sizi

oooo mertkan bey süeterleri çekmissiniz. bizde Doruk beye bakıyoruz ama şu anda uygun bisey bulamadık. Sanada cok yakışmış. Kocaman maşallah sana.

maşallah tüm kuzulara.

Tuğba Mertkan'da kız güzelliği var bu oğlanın arkasından olacak kız mı acaba.

Baharcim pembis elbisen çok çok yakismis masallah sana güzelim
Miray dayanamayip gelcem o kollari bacaklari isirmaya tatli sirinem benim masallah
Doruk pasam masallah sanada incilerinede
Mertkan yerim teyzem seni ne güzel bakmissin öyle çokta yakisikli olmussun ama masallah

Ömüür ne yaptın sen öyle teyzem git de oyuncaklarınla oyna ne ediyon oralarda :)

Aras abiii maşallah delikanlı olmuşsun yerim seni

Baharcım şeker gibi olmuş elbisen ama ne bakış o kız kaçıracak oğlanları :)

Mirayım yazman olayım kız senin maşallah sana pek te güzel poz veriyo

Doruk paşam incilerini de göstere göstere gülüyo seni delikanlı maşallah sana

Mertkan sarı civcivim ya küçük adam olmuşsun cicilerinle maşallah sana

Ay Alaracım unutur muyuz seni teyzem ay saçlarına kurban senin maşallah

Son düzenleme:
unutmadık alaraaa hoşgeldin yeşil kurbağa.Maşallah buyümüş Fatma bak gittin 15 gün çoçuk bi farklı geliyor şimdi gözüme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…