2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

aman Allahım ne kadar güzel şirirn bi kız olmuşsun sen O kıvır kıvır saclarını yerim ben.Maşallah Allah nazarlardan korusun.

sağol cnm benim opuyorumnanaktanamin

öptüm teyzoş
opuyorumnanaktan

unutmadık alaraaa hoşgeldin yeşil kurbağa.Maşallah buyümüş Fatma bak gittin 15 gün çoçuk bi farklı geliyor şimdi gözüme.
opuyorumnanaktan
evet cnm babasınada değişik geldi ama ben farkedemiyorum hep gördüğümden

sorma seda ömür yaramazlık yapınca babasının da benim de çok hoşumuza gidiyor.. gözümüzün önünde büyüyorlar allaha şükür.

Pembe prensesim...
pamuk şekerim ne güzel olmuşsun sen tatlım..MAŞALLAH..

mirayım bayıldım elbisene balım.. MAŞALLAH..

Bu arada Doruk paşanın 8 aylık fotoları
8 ay hee.. MAŞALLAH doruk paşama..

sarı civcivim kırmızılar pek yakışmıl paşam.. MAŞALLAH

ben geldim beni unutmadınız demi teyzoşlar
aşkolsun alaram seni unutur muyuz hiç.
ilk fotoda dudak mı

Ömüür ne yaptın sen öyle teyzem git de oyuncaklarınla oyna ne ediyon oralarda :)

anneye mutfakta yardıma gelmiş ama sakarız biraz herhalde..

Son düzenleme:
Alara kocaman geldin benim de gözüme maşallah sana.şeker kız seni..

Ömüürr annene söyle o gözler ve bakışlar bir ömre bedel yani..Annen bilmiş de koymuş adını..Maşallah sana...

Alaram unuturmuyuz seni kuzummm,hoşgeldin,büyütmüş annen seni...

Ömür,adınla yaşa emi. Güzel oğlan seni,bi elime geçirsem yandın vallahi :)

Alaram hoşgeldin bebeğim saçlarına bende bayılıyorum teyzem maşallah sana
Ömür oğluşum maşallah sana çok yakışıklı bir delikanlı olacaksın sen

Alara kocaman geldin benim de gözüme maşallah sana.şeker kız seni..

Ömüürr annene söyle o gözler ve bakışlar bir ömre bedel yani..Annen bilmiş de koymuş adını..Maşallah sana...

Alaram unuturmuyuz seni kuzummm,hoşgeldin,büyütmüş annen seni...

Ömür,adınla yaşa emi. Güzel oğlan seni,bi elime geçirsem yandın vallahi :)

opuyorumnanaktan

İpeğim,ipek tenli kızım çok özlemiştim ben seni,iyi ki geldin kuzum..dün seni düşünmüştüm bugün annen resmini koymuş..sık sık gel tamam mı.

aa biz bu arası ne zamandır görmüyoruz be fatoş klava: nasıl tatlı olmuş yavrum, saçları bile nasıl uzamış..

oy oyy oyy. elbisen yok güzel baharcım, çok yakışmış, ama keşke biraz da gülümseseydin kuzum..

hediye büyük ama miray hiç şikayetci değil baksana, nasıl gülüyo..gülücüklü kız seni..düğün de de çok güzel olmuşsun fıstığım.

ya şu doruk'un dişerine bakın hele,nasıl güzeller..sıpa seni...

oo mertkan paşa çok yakışıklı olmuşuz. kızlar sıraya girecek ona göre.

aa alaracım unutur muyuz hiç seni.. büyümüşsün cidden. saçlar da daha bi güzel olmuş uzayınca.

ahh ipeğim özlemez miyim seni..bitiyorum ben sana. şu bakışlara bak,gel beni sev,ıssır diyor illa..

mavi gözlü boncuğum ömür'üm. çok tatlısın yaf..

Son düzenleme:
miray,doruk,mertkan,alara,ömür,ipek maşallah hepinize allahım korusun nazarlardan kuzularım benim...

serap teyzesi oğluşumda seni yer teşekkür ederiz....
hülya haklısın canım oklavayı hak ettim yani

allahım yerim sizi ya maşallah bahara pek bi kleyifli
zeynep maşallah bu ipekte büyümüş küçülmüş havası var ben onun dudağını yiyeyim...

nasılda keyfine düşkünsün sen bahar hanım maşallah sana...

ipoooş çok tatlısın sen bal kızım benim.. dudaklarını yerim senin tabi annenle babandan kalırsa ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…