Woooow burda bi hanımefendi varmış bu güzeli de ilk kez görüyoruz talip mi olsak ne yapsak kaydirigubbakcemile3
Maşallah Ceren hanıma
Ay bende koycam resim herkesler burdazemuszemus
sorma seda ömür yaramazlık yapınca babasının da benim de çok hoşumuza gidiyor.. gözümüzün önünde büyüyorlar allaha şükür.
pamuk şekerim ne güzel olmuşsun sen tatlım..MAŞALLAH..
mirayım bayıldım elbisene balım.. MAŞALLAH..
8 ay hee.. MAŞALLAH doruk paşama..
sarı civcivim kırmızılar pek yakışmıl paşam.. MAŞALLAH
aşkolsun alaram seni unutur muyuz hiç.
ilk fotoda dudak mı
anneye mutfakta yardıma gelmiş ama sakarız biraz herhalde..
Alara kocaman geldin benim de gözüme maşallah sana.şeker kız seni..
Ömüürr annene söyle o gözler ve bakışlar bir ömre bedel yani..Annen bilmiş de koymuş adını..Maşallah sana...
Alaram unuturmuyuz seni kuzummm,hoşgeldin,büyütmüş annen seni...
Ömür,adınla yaşa emi. Güzel oğlan seni,bi elime geçirsem yandın vallahi :)
Alaram hoşgeldin bebeğim saçlarına bende bayılıyorum teyzem maşallah sana
Ömür oğluşum maşallah sana çok yakışıklı bir delikanlı olacaksın sen
teyzoşlarım beni öşlemediniz miii
Uploaded with ImageShack.us
Ömür, Alara maşallah size canlarım
İpek, kızımın piştisi, naber fıstık.. Bu kadar tatlı olma valla yerim seni...
aa biz bu arası ne zamandır görmüyoruz be fatoş klava: nasıl tatlı olmuş yavrum, saçları bile nasıl uzamış..
oy oyy oyy. elbisen yok güzel baharcım, çok yakışmış, ama keşke biraz da gülümseseydin kuzum..
hediye büyük ama miray hiç şikayetci değil baksana, nasıl gülüyo..gülücüklü kız seni..düğün de de çok güzel olmuşsun fıstığım.
ya şu doruk'un dişerine bakın hele,nasıl güzeller..sıpa seni...
oo mertkan paşa çok yakışıklı olmuşuz. kızlar sıraya girecek ona göre.
aa alaracım unutur muyuz hiç seni.. büyümüşsün cidden. saçlar da daha bi güzel olmuş uzayınca.
ahh ipeğim özlemez miyim seni..bitiyorum ben sana. şu bakışlara bak,gel beni sev,ıssır diyor illa..
mavi gözlü boncuğum ömür'üm. çok tatlısın yaf..
miray,doruk,mertkan,alara,ömür,ipek maşallah hepinize allahım korusun nazarlardan kuzularım benim...
serap teyzesi oğluşumda seni yer teşekkür ederiz....
hülya haklısın canım oklavayı hak ettim yani
Uyandım,anneme ce-e yapıyorumm..
Keyif yapmayı çok seviyorum..
Çorapla gezmek istemiyorum,annem giydiriyor ben çıkartıyorum,ayaklarımla oyniicam beenn...
Miray seni cadı örtünü sevsinler senin
Maşallah Seda bu senin kızın kaşları,gözleri ne kadar da güzel..Benim oğlan da kaş yok valla sinir oluyom getmiş anasına çekmiş
Hele Ömür desen o gözlerin rengi ne kadar da değişik bi mavi ya maşallah barekallah annesi sen çok oku bu delikanlıyı,üzerine de boncuk tak direk gözlerine dikkat kesilmesinler..Gerçi pek mümkün diil ama amaaaan nazar değmesiiiiin
Eee başka kim vardı Alara.Teyzem ben seni ilk defa görüyorum kusura bakma.bilmiyorumkismile Al işte bi mum ağızlı da bu:asigim: İpoşta böyle ağız otomotik olarak yemeye programlanmış..Şeniz Bide anası saçlarını toplamışşşş bak bak ağzından ısırsak kızar ondan sonra dakaydirigubbakcemile3
Atladığım var mı yabilmiyorumkismile Dorukların paşasının incilerini gösterttiği bi resmi vardı maşallah sana gız inadına mı yapıoynuz yaa ohaoldumsmile
Magnetlerle oynamayı çok seviyoruz.. Annecik yemek yapıyor, Esracık oyun oynuyor.
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Neden oyuncak sepetine sadece oyuncaklar girsin ki... Annesinin balı da girer ama ya oyuncak sepeti küçük ya da bizim sepet büyük aklinialirimsmile
[/URL][/IMG]
Magnetlerle oynamayı çok seviyoruz.. Annecik yemek yapıyor, Esracık oyun oynuyor.
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Neden oyuncak sepetine sadece oyuncaklar girsin ki... Annesinin balı da girer ama ya oyuncak sepeti küçük ya da bizim sepet büyük aklinialirimsmile
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?