2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

ıste ben geldım uzun zamandır yoktum annemle odama prenseslı perde yaptırmaya gıdıyoduk annem cekmıstı benı

masallah tum bebeklerımıze hepsı cok buyumus hepsı cok tatlı masallah nazarlar degmesın hıc bırıne

çınar maşallah sana bayram şekeri..
ahmet bayıldım senin zeytin gözlerine teyzem..
özge hanım da pek şık maşallah...

kuşum maşallah saçların uzamış: toka bile takmış annen. özeldik yahuu. ev işi çok anlaşılan: bir an evvel bitirin de işlerinizi dönün aramıza.
teyzesinin bücürü

masallah doruk pasam sana balonlara bayıldın mı kocaman olmus sun gormeyelı masallah sanA

bayram çocuğu çınar

ya anne susadım bırak resim çekmeyiii

poz veriyimde çek anne

anneme şımarıklık yapıyorum

işte bunu çok seviyorum

ben bu çocuğun jestlerine mimiklerine bayılıyorum ya...
maşallah sana çınarcım
büyümez olur mu kocaman olmuş yaaaa
senin kırmızı ceketini seveyim ben yaaaa
oy kuzucuk balonları sevmiş. annene söyle alsın sana balon olur mu dorukcum. görüştüğümüz zaman azcık yicem seni haberin olsun

Maşallah kızlar bebişlerinizee ayy bizde bu hallerini görürmüyüzkiiboshayallersmile

çınarcım annene söyle slayt için de resim eklesin.senin gibi bir yakışıklıyı da görmek istiyoruz slaytta..

teyzesi biz geçti zannediyorduk eğer gecikmediysek ekleriz tabi eklemezmiyiz

teşekkür ederiz teyzosşlar herkese bütün bebişlerimiz çok tatlı maşallah Allah hepsini nazarlardan korusun

ya bu çınarın dişleri çok tatllıı..maşallah, şaşkın şaşkın bakmış bi de.

özgecim görmeyeli saçların uzamış..büyümüş de geldin bana...maşallah sana tatlım..

bu ahmet'in çikolatalı resmine bayıldım,maşallah nasıl büyümüş..

dorukk,gel de burakla oyna,burak da çook seviyor balonu..

Ahmet,kocaman ve yakışıklı bir adam olmuşsun sen kuzum maşallah sana.
Özge,saçların ne kadar uzamış canım benim montunda yakışmış,maşallah sana.
Doruk,sen sanki büyümüş de küçülmüş bir adamsın yaw,in o pusetten yakıştı mı senin gibi Paşaya...maşallah sana da.
gülen gözlerinizden yaş akmasın,minik yürekleriniz hiç üzülmesin inşallah..sizleri çok seviyorum..

ahmetçim maşallah koca delikanlı olmuşun teyzem
doruk senin tatlılıklarını sevsinler paşam
özgem kırmızı çok yaklışmış teyzem
çınar çok tatlısın paşam
hepinize kocaman maşallah hepinizi ham diye yiyiyveririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…