2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Ecem bütün tatli teyzelerine tesekkür ediyomus ve kocaman öpüyomus
Seker mi seker arkadaslarinada kocaman Masallah diyoruz

Ay Mertkan sana bayılıyorum çocuk! Bak bu kadar tatlı olunmaz ki canım..Yok yok Tuğba sen bizi kandırıyosun bu çocuk çok sakin,uysal mizaçlıya benziyor.Önüne ne koysan yer bu öyle bakıyo baksana masum masum

Bak Burak paşazadeye belli işte delifişek gibi bakıyor.Hepinizin aklını alırım da o yemekten bi lokma yemem der gibi

Duru hanıma da bi maşallah Durunun numara yaptığı belli şimdi Allah için.Düşünceliyim ayaklarında ama yemezler.Hemen akabinde patlatıyor militanca bi hareket
Bu kız hayatı boyunca annesi böyle şok etcek herhalde
Bide anası olucak zat-ı muhterem saklıyor kızını bizden,göz dikicez sanıyor herhalde..

Gelelim Ecem hanımefendiye.Topikimizin küçük hanımefendilerinden o da
Giyinip,süslenip pembeleri çıkıyor karşımıza..Allah nazarlardan saaklasın canım seni çok tatlısın

Özlem çok tatlısın ya ..Varya böyle dağa bile çıkılır çocukla o kadar rahat gözüküyor ki..
Julia Robertsın böyle bi resmi vardı,sırtında veledi köyde gezer gibi rahat,aynı ona benzemişiniz..
Tekrar güle güle kullanın canım

Bizi özlediniz mi teyzoşlar....
Sallanan koltuğumla geldim... Amma keyif yapmışım ama di mi.
[/URL][/IMG]

Pusetti artık sallanmak için kullanıyorum. Çok da tatlı oluyor meret ya hu
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Bizi özlediniz mi teyzoşlar....
Sallanan koltuğumla geldim... Amma keyif yapmışım ama di mi.
[/URL][/IMG]

Pusetti artık sallanmak için kullanıyorum. Çok da tatlı oluyor meret ya hu
[/URL][/IMG]

özledik özlemezmiyiz,ben çok özledim mesela kuzucum seni. bu annene kızmalı,bizi bu minik kedicikten mahrum bırakıyo
prenses,bi sonraki buluşmada elimden çekiceğin var o kadar diyorum

Sağol Zeynepçim. Asıl ben İpeği ve diğerlerini yiyeceğim. Nezleyim diye yanaşamadım çocuklara geçen sefer bu defa kimse elimden alamaz onları

[/URL][/IMG]

Siz benim dişlerimi gördünüz mü teyzoşlar. Şimdilik iki tane. Ikınıyom sıkınıyom çıkmıyolar püfff
oy senin dişlerini de severim ben...
küçük cadı,ananı ısırma emi o jilet gibi keskin dişlerle
Sağol Zeynepçim. Asıl ben İpeği ve diğerlerini yiyeceğim. Nezleyim diye yanaşamadım çocuklara geçen sefer bu defa kimse elimden alamaz onları

evettt kızım kıymetli güzelim çok reklam yapmıyorum ki göz koymayın diye.
kızım bana kalsın . ben bu kızı yapana kadar 2 yıl düşündüm kaptırmam kolay kolay.

tüm yavrularımızı Allah nazarlardan sakların.

Az önce çektim kızlar...

Ayrıcana tüm kuzucuklara maşallah

Eklentiler

• $SNC00300.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 32
  • $SNC00312.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 36
Esra 2 dişli cadııım yerim senin o boncuk gözlerini.
Eyman abi sıkıyormu seni paşa niye öyle acıklı bakmışsın.

Maşallah tüm bebişlerimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…