2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

ipekcim annen seni ne hallere sokmuş kuzum yaaaa :) egleniyormusunuz siz birlikte annisle bakiiim... yerim senin tombik yanaklarını ben. ceeeee

ayy içim açıldı hee. anam bunlar büyüdükçe daha bi sevimli oluyorlar. maşallah yaa. allahım esirgesin.

tam erkek fatma oldu yaa

poz veremem şimdi: çrkmece karıştırıyorum şurda :)

heyoo ayakta durmak gibisi var mııı?

çok beğeniyorum bu kolyeyi.

Son düzenleme:
MİRAY kara kuzum yine güleryüzlüsün. Maşallah sana,erkek fatma seni
BURAK ilk kez böyle gülerken görüyorum seni. genelde ya ciddi yada şaşkın bakardın :) hep gül emi... erkekim benim

Son düzenleme:
Mısır kraliyet ailesi fertlerinden İpoş ne şirin olmuşsun kız zilli.

Ayy bende Zeynep şükür Burak beyide gülerken gördün yani.Maşallah.

Miray korniş koppacak in aşağı.destekte bulmuş kendisine çekmeceler-perdeler.nasılda ayakta durmaktan mutlu.güler yüzlü maşallah miraya.

teşekkürler teyzoşlar...
10 tane şaşkın pozu varsa bir tane gülerken var..
makinayı örünce şaşırıyo benm oğlan..
normalde pek bi kikirdektir ama:)))

esra --> kız hep ya yuvarlanırken ya yatarken çekiyo anne seni, keyfine çok düşkün olcan galiba sen.
revna&neva--> maşallah size ya,çok tatlısınız ikinizde..gözlerinizin içi gülüyor resmen, daim olsun inşallah.
eymen--> oo görmeyeli kocaman olmuşsun..boncuk gözlü maşallah sana.
doruk--> vayy bu ne yakışıklılık,ne şıklık..
bahar--> bayıldım ya ne kadar tatlı çıkmışın öyle..pileli eteğini çok beğendim.
mertkan--> oo çok şık olmuşuz bayramda..sen zaten şekersin datlummm..
ipek--> ilahi ya ne kılığa girmişsin, pek de memnunsun halinden. oyun olsun da farketmez dimii..yerim senin gülüşlerini.
miray--> saçların uzamış şekerim görmeyeli, boyun da uzamış..çok tatlısın her zamanki gibi.
burak--> kuşummm..zayıf duruyorsun sanki,yesene çorbalarını güzel güzel..anne uğraşıyor o kadar.

koştum geldim :) iyiki de gelmişim. ne tatlı olmuş bu cimcime..tokalar,elbiseler,ayakkabılar..her biri ayrı yakıyor ortalığı..maşallah sana kuzum..

çok süslemiyim diyorum ama engel olamıyorum ki kendime.babamızda kokoş kıza meraklı başına neler gelecek bilmiyor tabii .ne tokalar almış bir bilsen 100 e yakın vardır herhalde Hülya.Saçlarının uzamasını bekliyoruz.

allahım ben buralara bakamamakla ne çok şey kaçırmışım. bunlar nasıl bir tatlılıktır.... kırkbin kere maşallah hepsine... ayyy hepiniz şöyle yanımda olsanızda bi ısırıversem sizleri......

teyzoşlarım ben geldim ....

çekmecelere parmaklarımı sıkıştırıyorum ama yine vazgeçmiyorum açmaya devam ediyorum

kendi başıma ayakta durabiliyorum artık birde düşmesem :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…