ahmet kuşum büyümüşsün sen paşam...
aaa napıyon öyle çok ayıp..
kızımı öpüyosun..seni seni..
Eki Görüntüle 110968 Eki Görüntüle 110967 Eki Görüntüle 110966 Eki Görüntüle 110970 Eki Görüntüle 110969 Eki Görüntüle 110973 Eki Görüntüle 110972 Eki Görüntüle 110971
Bayram ziyaretinde ikiz kızlardan elifi gözüne kestirince neler neler yaptı öpücükler sarılmalar .Ayy bu oğlan benim cok cspkın olacak yahu
afferim sana zeynep..çok tatlı gülüyorsun kuzum,Allah hep güldürsün seni..maşallah.
Ay burası kuzucuk dolmuş.Hang,s,ne birisine laf atsam şaşırdım. Maşallah hepsine..
DURU,ZEYNEP ve BURAK...
Üçünüze de 41.5 kere maşallah...
zeynepcimbu ne güzellik kız o inci dişlerine kurban olayım :)
Yaren valla bu senin oglan cok fena olacak hani derler ya yere bakan yürek yakan aynen öyle.
zeyno yerim seni ben ayaklanmışsın sen maşallah...burak ta aynı senin gibi parmaklar hep kalıyo arada ama yine o çekmeceler açılıp içleri boşaltılıyo..
burak paşa da gelmş hoşgelmş..pek bi uslu duruyosun yakışıklı..büyümüş koca delikalnlı olmuşsun...
Sekerlerin hepsine kocaman masallah
kocaman olmus hepsi
valla hangi birine bakacagimi sasirdim
tü tü tü maşallah yine çiçekler açmış buralarda
prenslerim ve prenseslerim göz kamaştırıyo
allah nazarlardan saklasın hepinizii
ecenaz da aranıza döncek inş annesi gayret ederse biraz :)
Hepiniz bi tanesiniz... ve öyle iyi tanıyoruz ki artık hepsi bizim cocuklarımız gibi... kocaman masallah hepinize...
Berkin'e yetişmen lazım he hız yapma paşam.yavaş yavaş biriniz İzmir'den biriniz Kayseriden çıkın güzel güzel İstanbul'da buluşun
Zeynep gamzelimmmm.
41 kere maşallah ayy çok özlemişim valla Zeynep'i arada görüyorum face dende burak paşamı ne zamandır görmemiştim.
ay valla içim açıldı neşelendim
hepsi bizim çocuklarımız hepsini ayrı ayrı çok seviyorum
hepinizi nerde görsem tanırım valla o kadar benimsemişim
Burak yavaş kuzum Berkin' e de söyledim yarış falan yapmayın hee sağdan sağdan gezin beraber hemi kuzum
Duru, Burak, Zeynep çok tatlısınız kuşlarım benim, maşallah size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?