2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

artık sık sık resim paylaşırım şimdiye kadar giremedim çok safya birikmiş birazına bakabildim bebişlerin hepsi birbirinden tatlı maşallah hepsine

Tüm şubat bebişlerine masallah
Allahım esirgesin hepsini.
Bu da benim miniş kızım Duru

Tanıstığımıza memnun olduk teyzeleri :79:

Kızlar büyük gün nihayet bitti. Ve biz eksiksiz, firesiz 9 anne ve 9 bebek buluştuk. Önce Selda ya sıcak ev sahipliği için çok teşekkürler. Büyük bir yükün altından alnının akıyla kalktı. Gerçekten kendi evimde gibiydim. Farkedilmiştir zaten :)))) Düşünüyorum neler yazmalıyım diye ama bulamıyorum hiçbir şey. Gerçekten yaşanılır bir gündü anlatması çok zor. Çocukları bilmem ama ben çok eğlendim. Önce bana çok iyi geldi buluşma.Diğerini sabırsızlıkla bekleyeceğim. Çekiliş de yapıldı sonuçlar Özlem de. Ben sizi şimdilik günün kahramanlarıyla yalnız bırakayım. Herkes tüm bebeişleri tanıyor zaten isim vermeme gerek yok .
Büyük buluşmadan kareler arkadaşlar.

[/URL]
[/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

seldacım herşey için çok teşekkür ederim canım,vaktin nasıl geçtiğini anlamadık valla,birde zeynep yabancılamasaydı çok iyi olacaktı,kuzuları fazla sevemedim ya , ama olsun yinede çok güzeldi kızlar hepinizi tanıdığım için çok mutluyum iyiki varsınız iyiki sizi tanımışım .....

Gerçekten iyi ki varsınız kızlar. Hem günün hem bebeklerin yüklerini beraber hafiflettik 1,5 senedir. Dert ortağımız olduk birbirimizin.SİZİ SEVİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…