KIZ yolla o ballı pastayı bak nasıl yiyorum ben .Maşallah pek bi güzel oyunlarınız varönce yorganı üçe katlayıp seriyorsun,içine ballı lokmayı koyuyorsun
Uploaded with ImageShack.us
sonrada rulo yapıyosunuz,ballı pastanız hazır,afiyet olsun...
Uploaded with ImageShack.us
A bizde memnun olduk fıstık sen yenimi katıldın bakayım aramıza ?Tüm şubat bebişlerine masallah
Allahım esirgesin hepsini.
Bu da benim miniş kızım Duru
Tanıstığımıza memnun olduk teyzeleri :79:
ne kadar sıcacık bi ortam bende olmak isterdim aranızda ama olmuş gibi cok sevinçliyim .Fotolara bakarken cok haz alıyorum .Maşalllah tüm bebişlere ve analarına .Kızlar büyük gün nihayet bitti. Ve biz eksiksiz, firesiz 9 anne ve 9 bebek buluştuk. Önce Selda ya sıcak ev sahipliği için çok teşekkürler. Büyük bir yükün altından alnının akıyla kalktı. Gerçekten kendi evimde gibiydim. Farkedilmiştir zaten :)))) Düşünüyorum neler yazmalıyım diye ama bulamıyorum hiçbir şey. Gerçekten yaşanılır bir gündü anlatması çok zor. Çocukları bilmem ama ben çok eğlendim. Önce bana çok iyi geldi buluşma.Diğerini sabırsızlıkla bekleyeceğim. Çekiliş de yapıldı sonuçlar Özlem de. Ben sizi şimdilik günün kahramanlarıyla yalnız bırakayım. Herkes tüm bebeişleri tanıyor zaten isim vermeme gerek yok .
Büyük buluşmadan kareler arkadaşlar.
[/URL]
[/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
kızlar resimler çok güzel çıkmış,bendekilerde yüzleri hep aşağıda ama net çıkanları eklerim eve gidince.
Sadece sizden benim resimlerimi face e koymamanızı rica etmiştim dikkate almamanıza üzüldüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?