2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

sağol fatoşcum, ah şu mesafeler olmasa keşke hepbirlikte bulaşabilsek bütün şubat bebişleriyle ne güzel olurdu .......

önce yorganı üçe katlayıp seriyorsun,içine ballı lokmayı koyuyorsun

Uploaded with ImageShack.us

sonrada rulo yapıyosunuz,ballı pastanız hazır,afiyet olsun...

Uploaded with ImageShack.us
KIZ yolla o ballı pastayı bak nasıl yiyorum ben .Maşallah pek bi güzel oyunlarınız var

Tüm şubat bebişlerine masallah
Allahım esirgesin hepsini.
Bu da benim miniş kızım Duru

Tanıstığımıza memnun olduk teyzeleri :79:
A bizde memnun olduk fıstık sen yenimi katıldın bakayım aramıza ?

ne kadar sıcacık bi ortam bende olmak isterdim aranızda ama olmuş gibi cok sevinçliyim .Fotolara bakarken cok haz alıyorum .Maşalllah tüm bebişlere ve analarına .

ya çok güzel resimler var bendede hele bir video var görmeniz lazım harika bişey:)
ama inanın o kadar yorgunum ki üşeniyorum makideden pc ye at oradan buraya yükle..
artık pazartesi hallederiz.

Bütün fotoğraflar çok güzel çıkmıs.Tüm bebişlere ve annelere masallah:)
Ama cok merak ediyorum birbirlerine zarar vermeden oynamalarını sağladınız.Oyuncak kavgası olmadımı?
Ama süper bir gün olduğu belli.Keske bende İstanbulda oturuyor olsaydım

kızlar resimler çok güzel çıkmış,bendekilerde yüzleri hep aşağıda ama net çıkanları eklerim eve gidince.
Sadece sizden benim resimlerimi face e koymamanızı rica etmiştim dikkate almamanıza üzüldüm...

harikalar diyarına hoşgeldinizzz :) hepsi de benim bebeğim gibi ya,maşallah..

ballı pastadan ben de istiyorum bendeeee....çok tatlııı..

Aaaa benyoktum sanırım sen söylediğinde. Ama tek toplu poz ve sen de varsın onu çıkarmamız demek herkesi çıkarmamız demek ne yapsak ki

Olabilir canım sen mutfaktaydın heralde..havvacım sadece face de olmasını istemiyordum burda olabilir.Benim için bir sebebi vardı..daha önce bazı arkadaşlar da istememişti yüzü kapatılıp yayınlanmıştı öyle olabilirdi mesela..
Ayrıca Selmacım da normalde başı kapalı diye istememişti kendisi ama sonra ne oldu bilmiyorum.

Son düzenleme:
seda sen kendi tagini kaldırsan olmazmı. demekki duymamıs havva sen özellikle söyledin biliyorum. selda resim koymayın demedi ama galiba yaaaa onu hatırlamadım ben.

toplu resimler bende de aynı o yüzden eklemiyorum.çünkü pozu bozmadan her makineyle çektik...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…