maşallah çok tatlı furkancım da yakışıklı delikanlı olacak...ecem ve duru maşallah ikinizde çok tatlısınız allah nazarlardan saklasın
bende birkaç resim ekleyeyim bari
Eki Görüntüle 113371 Eki Görüntüle 113370 Eki Görüntüle 113369 Eki Görüntüle 113368 Eki Görüntüle 113372 Eki Görüntüle 113373
ecem ve duru maşallah ikinizde çok tatlısınız allah nazarlardan saklasın
Eki Görüntüle 113371 Eki Görüntüle 113370 Eki Görüntüle 113369 Eki Görüntüle 113368 Eki Görüntüle 113372 Eki Görüntüle 113373
Saol teyzesiMasallah Eceme ne kadar da güzel gülüyor.
Bu minişlerin evde sadece kilotluçorap la gezmelerine bayılıyorum.
Bacaklar tam ısırmalık çıkıyor ortaya
Tesekkür ederiz Selma teyzesihoşgeldin teyzem yine çok tatlısın sen ya yerim ben seni
Simaricaz simdimaşallah sana nede tatlı olmuşsunnn..kız her pozun çok tatlı..
Ne zamndir resim koymuyoduk teyzeler özlemistir dedikEcem çok özlemiştim seni canım kızım,teyzesinin güzeli...bütün pozlarına bayıldım çok tatlısın maşallah sana...
Duru kuzum sen de çok tatlısın..sen bayağı abla olmuşsun,selvi boylu bir kız olacaksın anlaşılan..sana da maşallah..
meraklı kuşlar sizi, sen de benim kızım gibi dolaplarda ne var diye merak ediyorsun ha..
bizi teftiş eder gibi her kapağı açıyorsunuz yaa..
annem düzenli mi diye mi bakıyorlar acaba...
Sorma sibelcim hep bi deliklere giriyo artik ya koltuklarin altinda yada masaninecem ballı lokmam yerim seni..büyümüşsün teyzecim sen..
koltukları altınamı giriyosun...
vavelya kızın çok tatlı ama bücür cadı olduğu belliii..
çekmece karıştırmak hepsinin ruhunda var anlaşılan..
sedacım bende yapamıyorum arka arkaya resmi..
tek tek beceriyorum sadece..
Saol aytencim Allah tüm yavrularimizi nazardan korusunecem ve duru maşallah ikinizde çok tatlısınız allah nazarlardan saklasın
Burcu teyzesi Ecem sana birakirmi kendi tutup çekiyo zaten o fiskiyesiniEcem balım benim bal.senin o fiskiyeni çekerim bakma öyle.
Duru'yada maşallah banada boyu uzun geldi Hatice selvi boylumu olacak ne.arsızlığıda cidden almış ele duru heryerde baksana.
furkan paşam o nasıl uyumak öyle poponu ısırırım seni.koca yataklar size dar geliyor zaten iki büklüm yatıyorsunuz.pipiyide gördüm gördümmm
hepsine kocaman maşallah.
Saol zeynepcimecem
duru
ve furkan a kocaman maşallahhhh
Tesekkür ettik Selda teyzemizededuru ecem furkan maşallah çok tatlısınız hepiniz..
arkadaşınız yiğit alp i ekliyorum görmeyenler için.. öptüm hepinizi
bir dolap karıştırıcı daha maşallah sana durucuk
Ecem çok özlemiştim seni canım kızım,teyzesinin güzeli...bütün pozlarına bayıldım çok tatlısın maşallah sana...
Duru kuzum sen de çok tatlısın..sen bayağı abla olmuşsun,selvi boylu bir kız olacaksın anlaşılan..sana da maşallah..
meraklı kuşlar sizi, sen de benim kızım gibi dolaplarda ne var diye merak ediyorsun ha..
bizi teftiş eder gibi her kapağı açıyorsunuz yaa..
annem düzenli mi diye mi bakıyorlar acaba...
kızlar şu birkaç resmi birarada yayınlıyorsunuz ya nerden yapıyorsunuz onu bana da anlatın..
vavelya sen yapmışsın ya hani..
ecem ballı lokmam yerim seni..büyümüşsün teyzecim sen..
koltukları altınamı giriyosun...
vavelya kızın çok tatlı ama bücür cadı olduğu belliii..
çekmece karıştırmak hepsinin ruhunda var anlaşılan..
sedacım bende yapamıyorum arka arkaya resmi..
tek tek beceriyorum sadece..
ecem ve duru maşallah ikinizde çok tatlısınız allah nazarlardan saklasın
Ecem balım benim bal.senin o fiskiyeni çekerim bakma öyle.
Duru'yada maşallah banada boyu uzun geldi Hatice selvi boylumu olacak ne.arsızlığıda cidden almış ele duru heryerde baksana.
furkan paşam o nasıl uyumak öyle poponu ısırırım seni.koca yataklar size dar geliyor zaten iki büklüm yatıyorsunuz.pipiyide gördüm gördümmm
hepsine kocaman maşallah.
ecem
duru
ve furkan a kocaman maşallahhhh
duru ecem furkan maşallah çok tatlısınız hepiniz..
arkadaşınız yiğit alp i ekliyorum görmeyenler için.. öptüm hepiniziEki Görüntüle 113523
Duru masallah teyzecim sana çok sekersin sende Dolapcisin bakiyorum
karistir karistir bitiremiyolar bi türlü
Furkancim sende pek yakisiklisin masallah yatarkende ayri bi tatlisin
Yigit teyzem senin o dilini yerim ben çok tatli çikmissin bayildim valla bu poza masallah
Kanalı beğenmeyince zaplamaya calısıyor :)birde düz tutabilse
hoşgeldiin aramıza durucum...
ahh sen anlıyosunda kumandanın kanalı değiştirdiğini demek...
akıllı kuzu senii..maşallah sana
maşallah durucuga artık kendi istediği kanalı kendi açacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?