2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Maşallah Duru'cum,Deniz'cim ne tatlı oldunuz,ne zaman büyüdünüz bu kadar...
televizyonumuza da ortak çıktı..kocamız zaplasa kızarız ama onlara can kurban..

Yiğit yerim dilini leyn damat yemeğini ye benim dünürümün asabatını bozma.Maşallah kuzuma
Duru tanıştığımıza memnun oldum kuzucuk. Sende benim ipoş gibi o kumandayı tv ye tutup kanal mı değiştiriyosun. akıl küpü maşallah
Ahmet i de bu resimde gören der mi 10 aylık bebe diye. Maşallah yaaa kocaman olmuş şaka maka

Son düzenleme:
kız valla gelip yicem seni kararlıyım..
öpücem o boynunu çok severimde ordan öpmeyi seninkide çok tatluuu..
dimi ya defne yerlerde sürünmekten kurtuldun maşalah sana..
büyümüşsün valla..
aaahh o anneni varya ben napıym koymuyo resimlerini...

Defne'cim kocaman olmuşsun sen teyze güzeli...saçlar uzamış maşallah selvi boylum benim..Ah bu anneni ne yapmalı özlettiriyor seni...
Ablasının odasını karıştırırken de pek bi muzur bakışları...

Ama annesi niye bol bol koymuyorsun Defnenin fotoğraflarını.Güzel kız görelimde içimiz açılsın.
Onun o güzel gözlerini severim ben çakmak çakmak masallah cin gibi bakıyor.

duru ecem furkan maşallah çok tatlısınız hepiniz..
arkadaşınız yiğit alp i ekliyorum görmeyenler için.. öptüm hepiniziEki Görüntüle 113523

maşallah yavrum ne güzelde battaniyesine sarılıp uyumuş, melek bunlar ya allah hepsini nazarlardan korusun

bebeişlerin hepsi cok coook şeker maşallah! Allah nazardan saklasın....

akarahan furkanın yatışı aynıı benim oglum Aydın.cok benziyor!

illaki yüzünü kapatıp uyuyacak koca beşiğe sığamıyorda iki büklüm sıkışacak kenarlara yoksa uyuyamıyor

maaşallah hepsi çok tatlı bu bebeklerin...

teşekkür ederiz teyzeleri bu arada yiğit duru defne ve ahmete maşallah hepsi çoooooooooooooook tatlılar denizkızıl senin kızda çooooooooooook tatlı çıkmış hepsi tam yemelik olmuşlar

Son düzenleme:

büyümüş koca kız olmuş selvi boylum benim, maşallah sana teyzem

furkan,duru. ahmetyiğit
her birinze ayrı ayrı maşallah.büyüyün biz görelimm.ne güzel dimi:)))

furkan,duru. ahmetyiğit
her birinze ayrı ayrı maşallah.büyüyün biz görelimm.ne güzel dimi:)))

Tüm kuzularımıza 41 kere maşallah .Allahım sizi kem gözlerden , nazarlardan korusun
Hepside birbirinden tatlı oldular bu kuzuların insanın yiyesi geliyor bu sevimli bebekleri

41binkere maşallah bütün bebişlerimize uzun zamandır görmüyordum burayı nasılda büyüdüler yahu gencerde yok uzun zamandır aranızda fırsat bulursam bugün ekliyeyim oğluşumda kavuşsun kankilerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…