2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

kızlarr bugün doğumgünüm şerefine kocam bana çok güzel kırmızı güller gönderdi ve bu akşam üçümüz yemeğe çıkıyormuşuz..uzun zaman oldu böyle şeyler yaşamayalı bi tuhaf oldum sizle de paylaşmak istedim..

bende buraya yani kk'ne koyabilirsiniz demiştim canım,facede koyacaksanız tag lemeyin demiştim sedacım....

inş.bahar sizi üzmez çekirdek aile olarak güzel bir akşam geçirirsiniz nice senelere canım.....

canım ne güzel sürpriz olmuş. dün bi türlü kutlayamadım seni.. nice yıllara kızınla eşinle nice yıllara..
valla şimdi sanki hiç çocuksu olmamışız gibi di mi.. iki kişiyken nasıldı napıyoduk diyorum ben de tööbe töbe

Son düzenleme:
serapcım,ben de diğer topiğe yazmışım canım sana cevap,genelde güzel bir akşamdı canım sağol iyi dileklerin iiçin..

Masallah Eceme ne kadar da güzel gülüyor.
Bu minişlerin evde sadece kilotluçorap la gezmelerine bayılıyorum.
Bacaklar tam ısırmalık çıkıyor ortaya

Son düzenleme:
Ecem çok özlemiştim seni canım kızım,teyzesinin güzeli...bütün pozlarına bayıldım çok tatlısın maşallah sana...
Duru kuzum sen de çok tatlısın..sen bayağı abla olmuşsun,selvi boylu bir kız olacaksın anlaşılan..sana da maşallah..
meraklı kuşlar sizi, sen de benim kızım gibi dolaplarda ne var diye merak ediyorsun ha..
bizi teftiş eder gibi her kapağı açıyorsunuz yaa..
annem düzenli mi diye mi bakıyorlar acaba...

Son düzenleme:
kızlar şu birkaç resmi birarada yayınlıyorsunuz ya nerden yapıyorsunuz onu bana da anlatın..
vavelya sen yapmışsın ya hani..

ecem ballı lokmam yerim seni..büyümüşsün teyzecim sen..
koltukları altınamı giriyosun...

vavelya kızın çok tatlı ama bücür cadı olduğu belliii..
çekmece karıştırmak hepsinin ruhunda var anlaşılan..

sedacım bende yapamıyorum arka arkaya resmi..
tek tek beceriyorum sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…