2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

yaw hep bebeleri gülerken falan çekmişiz.yokmu çok komik resimleri.yani ağlarken.yada ne bileyim komik komik resemleri.ya accık koysak olmamı öyleee...ilginç resimlerimizde olsunnnn
olsun olsunn.bak ben faceye koyuyom.burayada koyarımm..bekliyom sizdende..

Sonunda bilgisayara ulaşmıştım .Ama annem oynamama izin vermiyor bende ağlarım işte

ayy dişlere bak tavşan mertkan tavşan mertkan..
dşleri çıkınca bana büyümüşler gibi geliyo..karşımda sanki büyük bi çocuk duruyo gibi..
mertkan sende büyümüşsün heee..

Kayserinin bebelerine,
Demiralp in yakışıklılığına
Gencer in kutu içindeki haylaz bakışlarına
Mertkan ın tavşan dişlerine
BAYILDIMMMMMMM

çok tatlısın tabi ipeğim. zaten çok da özlemiştik seni..yürüyüşe bak ya, bıdık bıdık.. çok tatlı maşallah.

zeynep sen de çok tatlısın canım, daha yeni görüyoruz seni, annen daha önce resmini koymamıştı dimi doğru hatırlıyorum. bundan sonra sık sık bekliyoruz canım..

fotoğraf koymayı bugün öğrendim artık devamı gelir

ipoş maşallah sana yürüdün valla...aferin kız sana
zeynep çok tatlısın sen araba da kullanıyon ha vay be..benden iyimişsin
yavaş kullan emi..

Tüm teyzoşlarımıza kocaman teşekkür ederiz güzel sözleriniz için

İpek nede güzel yürüyorsun kuzum maşallah sana çok ama çok tatlısın .Ama uyuda anneyi üzme emi boncuğum

Zeynep senide ilk kez gördük maşallah çok güzel bir kızmışsın Allah nazarlardan saklasın. Oyuncağında senin kadar varmış

gencerden hepinize yaramazlık dolu öpücük ve selamlar beyenmenize çok sevinmiş kendileri:)))(hülyacım yaramazlıkların efendisi olur kendisi)
demiralp o ne karizma öyle bebeğim ya kociş bile gördü vayy çok karizma diyo bende bizim bütün bebişlerimiz karizmadır dedim hee oda doğru diyo:))
kayseri melekleride toplanmış güzel vakitler geçirmişler ne güzel hepsine maşallah
mertkan paşamda nasıl büyümüş hatta dişleri bile büyümüş kuşumun gencerin bir diğer sarı kopyası :))
ipektoşum yürüyen ayacıklarını yicem zaten önceden afacan yaramazdı şimdi yürüyen yaramaz
zeynep seni bende ilk defa görüyorum ne tatlı ne şeker hanım hanım bi şekercikmişsin sen sanada kocaman maşallah

teşekkür ederiz teyzesi.bizim şubat bebşleri başka zaten yaa

demiralp kayserili bebişler mertkan ipek ve zeynep hepinize kocaman bir maşallah veriyorum hepiniz çoooooook tatlısınız

Demiralp ,Gencer ,Mertkan , Ipos, Zeynep ve Kayserili kuzucuklar
Hepinize masallah ne çabuk büyüdüz siz böyle

ben de bayağıdır bakmıyordum buraya...
mertkan,sarı zeybeğim çok tatlısın,dişlerin de maşallahı var...
ipekcim,teyze güzeli seni çok özledim,nazlarını,cilvelerini..
zeynep kızımıza da maşallah,hep merak ediyorduk seni annen nihayet resim eklemiş..sen de çok tatlısın maşallah sana da,çok şekersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…